Hamileymisim

folikasit mi ne ona başlanmalı diye biliyorum birde her gun 1 avuc ceviz findik yiyin birde kan tavkiyesi dediyse dr gidin mutlaka. . allah hepimizin gonlune gore versin darisi bana
Amin inşallah darısı başınıza kan takviyesi alicam mutlaka çok kötü baktı doktor anemi tasiyiciligi var mi test yapmak lazim aşırı düşük kanın dedi ben korktum fobik asit duymuştum eşim hemen araştırmış alman lazimmis deyip duruyor doktor bişey kullanma dedigi için bekliyorum su an ne olur ne olmaz

Ben doğuma gidecektim hala inanamiyordum hamile olduğuma Deger 36. Gunasiri 2ye katlanacak.1500lerde alttan 5000lerde karindan görünür. Saglikli nese getiren bir gebelik olmasi dilegiyle...

Ben beklerim canım da eşim çok sabırsız dün randevu veremeyiz beyefendi diyorlar yok anlAmıyor adam zor ikna edip eve götürdüm seyrini takip icin kadın doğuma gidicem insallah

Ben doğuma gidecektim hala inanamiyordum hamile olduğuma Deger 36. Gunasiri 2ye katlanacak.1500lerde alttan 5000lerde karindan görünür. Saglikli nese getiren bir gebelik olmasi dilegiyle...
Sagol canım benim darısı isteyenlerin başına inşallah ☺

Bu değerler ne oluyor hiç bir bilgim yok ve evet hamile değilmişim gibi geliyor
5.haftada gorurum ben seni :))) geberiyorum mide bulantısından diye konu açmazsan iyidir :)) kendini hamile olarak 5.ya da 6.haftada hissediyorsun sakın ol :)) değerin daha yeni gebelik gösteriyor 2gun sonra test tekrar edip değerlerin ikiye katlanmış olması lazım ... Hayırlı hamilelikler :)))

kardeşimin eşi 6 haftalık hamile oldugunu öğrendi adeti gecıkınce
değerleri düşük çıktı
3 günde bir dr cagırdı
keseyı gorelim demiş
gecen cuma ultrasonda bebegi gorduler
susam kadar falan demısler
ama dün haberini aldık bebek tutunamamış

ilk heyecanla herkese soyledıler ,şuanda pişmanlar herkes bebeği soruyor
umarım sizin bebişiniz sağlıkla kucagınza gelır
birkaç hafta gecmeden kımseye soylemeyın

kan takviyesi ne demek ayol? demir takviyesidir o

Kalp atışlarını duyana kadar inanamaz insan hamile olduğuna.
Belirtiler de kimisinde geç başlar kimisi biraz göbeği şişene kadar hissetmez hamileliği.
Sen dikkat et kendine daha bebek çok küçük. :)

Folik asit ilaç değil vitamin takviyesi gönül rahatlığı ile icebilirsin canım.. Gebelik isteyen anne adaylarına 3ay öncesinden bile oneriyorlar .. Kanın dusuk ise sana ya hap verir ya da kan serumu gibi bisey var ondan takarlar serum gibi olan daha etkili oluyor simdlilik yapmazlar tabi 3.ayı geçmesi gerekiyor inşallah sorunsuz bir gebelik olur

Aynen hislerime tercüman oldun resmen çok tsk ederim

Kalp atışlarını duyana kadar inanamaz insan hamile olduğuna.
Belirtiler de kimisinde geç başlar kimisi biraz göbeği şişene kadar hissetmez hamileliği.
Sen dikkat et kendine daha bebek çok küçük. :)
Aynen adet günüm gecikti ben daha bugün yarın gelir diyordum adet öncesi şişlik olur belim ağrır ikiside var ama hamile çıktım ışte

Sagol canim insallah

Sagol ama insallah oyle de olmaz ya uslu uslu buyur insallah

Hayırli olsun bebeginiz daha cok yeni oldugundan hamile oldugunuzi daha anlayamazsinz zaten. Bende 32 haftalk hamileyim. 5.aydan sonra hamile oldugumi anlayabildm anca. Rabbim kucagina saglikla almayi nasip etsin.

Hayırli olsun bebeginiz daha cok yeni oldugundan hamile oldugunuzi daha anlayamazsinz zaten. Bende 32 haftalk hamileyim. 5.aydan sonra hamile oldugumi anlayabildm anca. Rabbim kucagina saglikla almayi nasip etsin.
Amin inşallah size de sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…