- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
İnşallah öyle olur ama öyle de böyle de bulantı az da olsa olacak çünkü vücudun normal hormonlar ile devam ederken bir anda gebelik hormonu ile değişecek ama en önemli olanı bebisin karnında sağlıklı olması gerisi hallolurSagol ama insallah oyle de olmaz ya uslu uslu buyur insallah
Oyyy insallah canim benim çok içten istedim valla allah sana da versin insallah kimseye aratmasinDarısı başıma demek için geldim gidiyorum : (
Aynen önce onun sağlığı zaten bünyesi zayıf biriyim kilo olarakta oyke dünden beri herkez aynı şeyi tembihliyor firsattan istifade bol bol tembellik yapicam belli olduİnşallah öyle olur ama öyle de böyle de bulantı az da olsa olacak çünkü vücudun normal hormonlar ile devam ederken bir anda gebelik hormonu ile değişecek ama en önemli olanı bebisin karnında sağlıklı olması gerisi hallolursen şimdiden kendine dikkat etmeye bak agir kaldırma yoruucu işler yapma
Allah razı olsun canım Rabbim benim gibi her isteyene sağlıklı bir gebelik ve evlat nasip etsin inşallah.Oyyy insallah canim benim çok içten istedim valla allah sana da versin insallah kimseye aratmasin
Amin canim insallah sagol iyi dileklerin icinAllah razı olsun canım Rabbim benim gibi her isteyene sağlıklı bir gebelik ve evlat nasip etsin inşallah.
Senin de hamileliğin hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah.
Valla bende normalde hastalığa karşı aşırı direnç sahibi biriyim ama bu gebelik beni mahvetti yani gebelik dirençsiz vücutta kötü olur diye bisey yok kendini bunlar ile meşgul etme .. Mecbur bol bol dinlenmen gerekiyor çünkü ilk 3ay çok önemli bebeğin tutunması için .. Bak bende artistlik yaptım gebe olduğumu öğrendim test ile ama inanmadım temizlik yaptım bahar temizliğine giriştm nerdeyse şimdi bebeğin dusme riski var ilaca bağlı kaldım istirahat desen yerimden sadece yemek ve tuvalet için kalkıyorum ha benim kadınsal sorunlarım da var o da etken ama kendine ilk uç ay ne olur ne olmaz diye dikkat et .. Bu yazdığım seni korkutmasın bunyen zayıf diye bebekte sorun yaşayacak değilsin demek istedim ben aylarca kemoterapi gordum de böyle yorgunluk bilmemAynen önce onun sağlığı zaten bünyesi zayıf biriyim kilo olarakta oyke dünden beri herkez aynı şeyi tembihliyor firsattan istifade bol bol tembellik yapicam belli oldu
5.haftada gorurum ben seni :))) geberiyorum mide bulantısından diye konu açmazsan iyidir :)) kendini hamile olarak 5.ya da 6.haftada hissediyorsun sakın ol :)) değerin daha yeni gebelik gösteriyor 2gun sonra test tekrar edip değerlerin ikiye katlanmış olması lazım ... Hayırlı hamilelikler :)))
merhaba aslinda 3 gunluk bir gecikme yasiyorum test alsam aksam yapsam sonuc guvenilir olur denebilir mi ne dersin
Bana kalırsa sabah ilk ıdrarla yap canım çünkü hcg değeri idrara geç düşer o yüzden bekletilen idrar ile yapılırsa daha güvenilir olur 3gun de gecikme olmuş istiyorsan inşallah gebelik vardır.. Ben adet geçtikten 3 gün sonra sabah idrarı ile yaptım silik çıkmıştı 2. Çizgi 4.gun daha belirgin oldu 5. gün de kan tahlili ile kesinlestirdik:)))merhaba aslinda 3 gunluk bir gecikme yasiyorum test alsam aksam yapsam sonuc guvenilir olur denebilir mi ne dersin
OOFFF OFFFF... bak beta hcg hormondur. gebelik hormonu. gebeysen bu değer artır. gebe değilsen deger 0 -4 gibi gider gelir.Kızlar merhaba ne zamandır konu acmiyordum bilgilerinize ihtiyacım var eski konularimda belirtmiştim eşim ilk günden beri çocuk istiyordu su an 9 aylık evliyim bir kere korunmadik dün test yaptım pozitif bizimki tabi havalara uçuyor gecenin bir yarısı hastaneye götürdü fazla siskinligim vardı rahat edemiyordum bunu söyledim bütün testleri yaptılar beta hcg 36,0 çıktı bi haftalik gebeymisim kanım oldum olası düşüktür dün doktor kan takviyesi lazim su an hiç bişey kullanma çok yeni dedi ben hâlâ ne olduğunu idrak edemedim sanırım hiç bişey bilmiyorum sanki hamile degilim çok yeni belli mi sanki diyorum kendi kendime bu değer ne anlama geliyor ne yapmam lazim hiç bişey bilmiyorum bana yardım edin lütfen sanki hamile degilim bana öyle geliyor bu normal mi
bu his hamileliğin başlarında normal canımütfen sanki hamile degilim bana öyle geliyor bu normal mi
Kızlar merhaba ne zamandır konu acmiyordum bilgilerinize ihtiyacım var eski konularimda belirtmiştim eşim ilk günden beri çocuk istiyordu su an 9 aylık evliyim bir kere korunmadik dün test yaptım pozitif bizimki tabi havalara uçuyor gecenin bir yarısı hastaneye götürdü fazla siskinligim vardı rahat edemiyordum bunu söyledim bütün testleri yaptılar beta hcg 36,0 çıktı bi haftalik gebeymisim kanım oldum olası düşüktür dün doktor kan takviyesi lazim su an hiç bişey kullanma çok yeni dedi ben hâlâ ne olduğunu idrak edemedim sanırım hiç bişey bilmiyorum sanki hamile degilim çok yeni belli mi sanki diyorum kendi kendime bu değer ne anlama geliyor ne yapmam lazim hiç bişey bilmiyorum bana yardım edin lütfen sanki hamile degilim bana öyle geliyor bu normal mi
Sağol canim tsk ederim dikkat edicem tabi sende sağ salim al insallah kucağına allahım yardım etsinValla bende normalde hastalığa karşı aşırı direnç sahibi biriyim ama bu gebelik beni mahvetti yani gebelik dirençsiz vücutta kötü olur diye bisey yok kendini bunlar ile meşgul etme .. Mecbur bol bol dinlenmen gerekiyor çünkü ilk 3ay çok önemli bebeğin tutunması için .. Bak bende artistlik yaptım gebe olduğumu öğrendim test ile ama inanmadım temizlik yaptım bahar temizliğine giriştm nerdeyse şimdi bebeğin dusme riski var ilaca bağlı kaldım istirahat desen yerimden sadece yemek ve tuvalet için kalkıyorum ha benim kadınsal sorunlarım da var o da etken ama kendine ilk uç ay ne olur ne olmaz diye dikkat et .. Bu yazdığım seni korkutmasın bunyen zayıf diye bebekte sorun yaşayacak değilsin demek istedim ben aylarca kemoterapi gordum de böyle yorgunluk bilmemfolik asite başla bebek için ilk uç ay önemli,oturmaya kalkmaya da dikkat et kâfi gerisi Allah kerim
Istememek değil kesinlikle evet önceden daha katiydim bu konuda allah isteyene versin düşünmüyorum diyordum hep zamanı gelince olur diyordum zamanı simdiymis demek ki alışmaya çalışıyorum tabi ki allaha şükür aratmadan verdi rabbim isteyen kimseye aratmasin insallah senin de çocuklarına hayırlı uzun ömür versin insallah eminim ki annelik başka bisey küçük bicirigin doğum günü kutlu olsunBelliki henüz istemediğin için kabullenemiyorsun ama canım dikkat et çünkü içinde arkadaşlarımın da olduğu bu sitede çocuk sahibi olmak isteyipte muradına kavuşamayan okadar (benim için onlar anne) anne varki şükret hiçbir çaba sarfetmeden daha sadece 9 aylık evliyken hamile kalmış rabbimin en güzel müjdesiyle ödüllendirilmişsin annelik çok mukaddes ve inanılmaz müthiş mutlu eden bir duygu inanamamayı değilde onun karnında nasıl büyüdüğünü hayal et rabbim hakkında hayırlısını versin benim üç yavrum var rabbim çok görmesin üçüncü bugün 1 yaşına girdi ve ömrümün sonuna kadar anne olduğum için şükredicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?