Hamileymisim

adetiniz gecikmiş miydi doktora gittiğinizde? gecikmediyse kac gün vardı? acile ne olarak girdiniz? devlet mi özel hastane miydi? ayy ne cok soru sordum :) hayırlı ugurlu olsunnnnn
Cevapliyim adetim hep gününde gelmezdi bi kaç gün erken ya da geç olur du belirti verdi ama gelen giden yoktu o yüzden önce ciddiye almadım 4 gün falan gecikmiş oldu en az eşim pimpirikli çok istiyordu hemen test almış öyle öğrendim araştırma hastanesine gittim tanıdık olunca hemen ilgilendiler sagolsunlar bi de fazla siskinligim vardi rahatsiz ediyordu oyle baktilar

Sagol canim amin banada cikmaz gibi geliyordu cikiyomus galiba sasirdim zaten 1 hafta 10 günlük ancaymis çift çizgiyi görünce böyle kaldım zaten ne ara oldu gorunuyo diye hatta yanlışlık vardır diye gittim hastaneye

Pazartesi ilk isim olacak valla haftaya birşeyler oturur insallah

merhaba aslinda 3 gunluk bir gecikme yasiyorum test alsam aksam yapsam sonuc guvenilir olur denebilir mi ne dersin
Valla bence dene ne kaybedersin ki eşim ısrar etmese ben daha beklicektim normalde sorsan nolacak bekle derdim ama hiç belli olmuyo bu isler

Sagol tsk ederim gerçekten çok açıklayıcı yazmissin ellerin dert gormesin

Sağlıkla kucağına al insallah bende zamanla alisirim herhalde

İyi ya o zaman aklımda kalsın :))) keşke bilmeseydim zaten bir hafta erkenden test yapiodum daha da erken yapicam anlasilan

@ wanteddd senide mi uyku tutmadi.. 8 aylik evliyim bende...2,3 gun gecikmişti senden gaza geldim sanirim test yaptım. kan testide yaptırdım 2159 cikti kac haftalik acaba ? 23 mart son regl tarihimdi:)heycandan uyuyamiyorum...p.tesiye randevu aldim bakalım

Teşekkürler canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

Iyi ki konu acmisim bi kişi daha hamile çıktı sevindim valla ikimizde pazartesi doktordayiz o zaman hayırlı olsun saglikli bebislerimiz olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…