Keske bir sabah uyanip da hamileyim diye kendimi ozgur ve rahat hayatim bitmis gibi hissetsem

Isteyip de bebek sahibi olamayan, her iliski sonrasi gozyasi doken kadınlardan mi bahsetsem.. Ilk bebegini aldirip yillar sonra bebek sahibi olmaya karar verip bir turlu sahip olamayan ve kafasini taslara vuran kadinlardan mi..
Asla ama asla bebegin olmayacak denilen hayalleri yikilan kadinlardan mi..
Ben de pkoluyum. 5 aydir uğraşıyorum. Pkolu olup da hamile kalabildigin icin sukretmelisin. Kadin hastaliklari kisminda en cok konu acilan rahatsizlik belki de pko. Insanlar hayit sogan suyu incir suyu maydonoza oturma corek otu yagi keten tohumu ne varsa deniyor.. Olmuyor..
Ben 7 ay daha hamile kalamazsam infertelite kisirlik teshisi konulacak ve asilama yumurta catlatma tup bebek gibi yollara basvuracagim... Alttan cihazlar sokulacak canim yanacak aglayacagim.
Sen o bebegi bir dogur. Kucagindan indirmek istemeyeceksin. Uyurken bile yanindan ayrilmak istemeyeceksin. Kokusuna doyamayacak ve bu zamanda boyle dusundugun için kendine guleceksin.
Göbişini sev benim icin. Ve ne kadar sansli oldugunu bil. Bir daha allah sana bu firsati vermeyebilir.