- 9 Ocak 2018
- 862
- 3.413
- 113
Haşa öyle birşey demedik. Kendi bir zina yaptığını sölemiş, sölemeseydi asla kırılır diye belirtmezdim zaten. Hassas bir dönemde şuan diye. Herkesin sevabı günahı kendine. Yorumumdan bunları nasıl çıkartıosunz anlamadımKonu sahibesi günah çıkarmaya gelmedi buraya, işin günah kısmı zina kısmı başta siz olmak üzere kimseyi ilgilendirmez . O Allah ile kul arasındadir.
canım bu konuya bakıyorum. Haddi aşanlar ve tahammülsüzleşip saldıranlar belli.. çok üZülüyorım bazı insanlar için.Gayette var iki taraftanda :) kezban geri kafali filan diyo modern arkadaslarda.. biraz objektif bakmali
Gayette var iki taraftanda :) kezban geri kafali filan diyo modern arkadaslarda.. biraz objektif bakmali
Banlanan arkadas biraz abartti biliorum ama kimse yuzde yuz saygiliyim diyemez yani bu konuda :) konu sahibi zinadan kendi bahsetti bu yuzden ozellikle oraya cok yorum yapildi bence. Yani zina olarak kabul ediyorsa konu sahibi yaptiginin gunah oldugunu hatirlattilar.. sonrasindada konu sahibi tersledi milleti gereksiz yere. Halbuki zina demeseydi nerden bilecek millet karsidaki inancli mi degil mi? Bu kdr girilmezdi belki gunah sevap olayinacanım bu konuya bakıyorum. Haddi aşanlar ve tahammülsüzleşip saldıranlar belli.. çok üZülüyorım bazı insanlar için.
Konu sahibi de inşallah hamşle değildir :)
Valla kezbanda diyolar.. bu konuda degil baska konularda denk geldim. karsi cikana vs kiskaniosun diyenler bile var :) isteyen herkes sevisebilir yani kiskanilck bi durum goremiyorum. Herkesin kendi secimiKezban ya da gerikafalı demiyorlar. Genelde ahlak bekçileri şimdi kezban diyenler gelir diyor. Halbuki kezban falan diyen yok. Kendileri çalıp kendileri oynuyorlar yani.
Burasıda babanın hıyar tarlası değil kiii zaten gitmişsin.Istediğim yorumu yaparim kimse avukatı degil
Valla bende korkuyorum korunmayla bu kdr cabuk mu hamile kaliniyo diyeMadem sevgilinle birlikte oluyorsun neden korunmuyorsunuz?
Kesin korunmuşsunuzdur de mi,hep öyle oluyor ne hikmetse...
Sevgilinle birlikte oluyorsun,korunmuyorsun (korunsan bile ihtimal var) hamile kalmayı da göze almalısın.
Hamile kaldığında doğurmaktan çekinmemelisin.
Neden?
Çünkü öyle.
Kime ne di mi ama...
Böyle anlayışlara böyle cevap...
Aldırmayı çözüm saymak akıl karı mı?
Çok ilginç gerçekten...
Dini boyutu beni ilgilendirmez.
Ben yaptığının arkasında durmaktan söz ediyorum.Sonuna kadar arkasında durmaktan.
Konu sahibi büyük olasılık hamile değilsinizdir bu arada..En azından öyle olmasını ümit ederim.
Korunuyorum adet gecikse dahi aklıma gebelik şüphesi gelmiyor.Valla bende korkuyorum korunmayla bu kdr cabuk mu hamile kaliniyo diye
Ztn konu sahibinede sordum nasil korundugunu hala nasil korundugunu soyleyecek..Korunuyorum adet gecikse dahi aklıma gebelik şüphesi gelmiyor.
Korunuyorum diyenlerin çoğu bazı günler korunmayanlar ya da adet yeni bitti birşey olmaz deyip es geçenler
Valla bende korkuyorum korunmayla bu kdr cabuk mu hamile kaliniyo diye
Ztn konu sahibinede sordum nasil korundugunu hala nasil korundugunu soyleyecek..
Ya simdi benim cocuklar tedaviyle ama hani olmaz demiycen yani korunmazsan olacagi tutabilir :) malum kafa rahat zaten olnuo havasina girersen daha kolay oluomus..
Ne zaman evlilik dışı ilişkiyle hamilelik şüphesi yaşayan biri konu açsa "korunduk" diyor.
Ya yalan söylüyorlar ya da korunmayı bilmiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?