hamileysem ne yapmalıyım

adet geçmesine rağmen kanda çıkmadıysa hamile değilsindir.
adamdan ayrılmışsın ama geri dönme.
ve korunma önlemlerini arttır sonraki ilişkiler için.

Adet günün geçmiş kanda idrarda çıkmamış değilsindir bence..
Çok düşünüp stres yaptıysan ondan olabilir yada en basiti yediğin birseyden aldigin ilactanda olabilir..
Inşallah değilsindir hamile

iyi günler hanımlar 25 yaşındayım daha önce bir evlilik yaşadım 1 oğlum var.eşimden sonra hayatımda biri oldu ailesi istemediği için ayrıldık...konu şu ki hamile olma ihtimalim var hayatım boyunca hiç adet düzensizliği yaşamadım bir kere yaşadım oda oğluma hamileymişim zaten...şuan 5 gün geçti 3 gün önce test yaptım negatif çıktı kandada bir şey çıkmadı ama hastada olmadım.eski erkek arkadaşıma söyledim ama tabiki hamileysem aldırmamı istedi bu yükü taşıyamam dedi ama ben eger hamileysem nasıl aldıracağım nasıl kıyacağım.hem zina yaptım hem katil olamam bide hamileysem o benim evladım.ne yaparım bilmiyorum babam yok sadece annem var .herseyi göze alıp doğurmalımıyım yoksa.onun dediği gibi aldırmalımıyım...hastada olmuyorum uykularım kaçtı...
Olsan testte çıkardı. O adamla da bi daha görüşme. Adam değilmiş

Zina yaptım diye başlayarak insanlara bu konuda yargılama hakkı vermişsiniz. Korunmamış olmanız kötü olmuş. Hemen telaşlanmayın bazen adet sapması olabilir, strese girdiyseniz veya antibiyotik filan kullanmışsanız bunlar sapmaya neden olabiliyor. Kan testi yaptırın biran önce, hiç değilse karar vermek için vaktiniz olsun.Zina yaptım diyerek kendinizi hem suçlayıp hem de insanlara yargılama hakkını vermemenizi tavsiye ederim.

Hayatta en korktuğum insanlar ahlak bekçilerileridir.Maalesef siz kendi ağzınızla davet etmişsiniz.

Kocası kafasını duvarlara vuruyormuş, uçan tekme atıyormuş. Hamileyken bebeğini kaybetmiş dayaktan.
Bütün bu nefret kusanların ardında böyle hikayeler var. Kendi başlarına geleni başkası da yaşasın istiyorlar.
Katılıyorum, bir ara bir üye konu açmıştı, birlikte yaşıyoruz bana çok iyi davranıyor birlikte olduğum kişi, bir de çocuğum var onu da çok seviyor ama ne zaman kızımla oturup konuşmalıyım bizimle yaşamak isteyip istemediğini filan diye, bir de adamın kendisine karşı ne denli hassas davrandığını filan anlatmıştı, sonra başladılar vay efendim sen ne biçim insansın zina yapıyorsun, hatta birisi gelip dediki" benim nikahlı kocam bana böyle davranmıyor, sana nasıl böyle davranıyorlar, hem ahlaksızsın hem ilgi görüyorsun" falan diye. Mutsuz hayatlar inanç, gelenek gibi şeylerin arkasına saklanıp nefretlerini kusuyorlar genelde.

iyi günler hanımlar 25 yaşındayım daha önce bir evlilik yaşadım 1 oğlum var.eşimden sonra hayatımda biri oldu ailesi istemediği için ayrıldık...konu şu ki hamile olma ihtimalim var hayatım boyunca hiç adet düzensizliği yaşamadım bir kere yaşadım oda oğluma hamileymişim zaten...şuan 5 gün geçti 3 gün önce test yaptım negatif çıktı kandada bir şey çıkmadı ama hastada olmadım.eski erkek arkadaşıma söyledim ama tabiki hamileysem aldırmamı istedi bu yükü taşıyamam dedi ama ben eger hamileysem nasıl aldıracağım nasıl kıyacağım.hem zina yaptım hem katil olamam bide hamileysem o benim evladım.ne yaparım bilmiyorum babam yok sadece annem var .herseyi göze alıp doğurmalımıyım yoksa.onun dediği gibi aldırmalımıyım...hastada olmuyorum uykularım kaçtı...

Herkesin kendi fikri kendi görüşü.
Madem buraya zina yaptım kafasıyla konu açıyorsunuz yaparken zina olduğunun farkında değil miydiniz ? Mesele aslında ne biliyor musunuz, hamile kaldıysam eyvah vah tüh endişeleri, yoksa size zina günah felan vız gelir.

Koskoca yazık diyorum.

İğrençsiniz.

Iste sen ona guvendin o ailesi icin seni yari yolda birakti malesefki bilmyrm ki aldir desem gunah aldirma desem istenmeyen bi evlat babasiz buyuyecek bilmyrm

özellikle sizden ve kimseden arkamda durmasını beklemiyorum burada gelip boş beleş muhabbet yapmayın söyleyecek mantıklı bir şeyiniz varsa konuşun ayy nasıl yaptın ayy nasıl ettin demek size düşmüyor.eğer size çok tersse yorum yapmayın benim gerilmiş sinirlerimi germeye hakınız yok size mi hesap vereyim şimdi ne yaptım ne ettim diye
Zina olduğunu biliyorum diye konu açan sizsiniz, şimdi bu tepki ne için?
Nasıl yorumlar isterdiniz peki, bunu da belirtin de bari o yönde yorum yapacaklar yazsın sadece.

Back
X