Hamililik te sigara yi nasıl biraktiniz

Kbraagss

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2017
146
28
13
31
Kızlar az içmeye çalışıyorum hatta bırakmaya ama içince arkasında n ayran yoğurt yiyorum nasil yapıcam bilmiyorum yardım edin

Hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım sigaraya aşıktım içmiyor yiyordum günde 2 pakete yakın içerdim ilk birkaç gün zorladı beni yarım yarım içip söndürsem mi diye düşünürdüm hep belki sonra belki sonra diye geçiştirdim en son Allah bana en çok istediğim şeyi vermişken onun günahına giremem dedim bir de Allah'ıma nolur tiksindir beni bu illetten diye dua ettim çok şükür şimdi sigara kokusuna tahammül edemiyorum iğreniyorum

Ben de yarım yarım içiyorum atıyorum yemeğe bile tiskintim yok dua ediyorum Allahım tiskindir diye

Ben de yarım yarım içiyorum atıyorum yemeğe bile tiskintim yok dua ediyorum Allahım tiskindir diye
kaç haftalıksın..benim de hamile olduğumu öğrnediğim ilk hafta çok canım istiyordu, özellikle ilk 3-4 gün çok zorlandım..herkes ne güsel tiksinip bırakıyor benim hala canım istiyor diye çok üzülüyordum..şuan tamamen tiksiniyorum..içtiğimi hayal edince bile midem kalkıyor..az sabret yakında sen de tinsinirsin inşAllah..

Şöyle düşünün kızlar, Allah korusun doğduktan sonra bebeğinizin en ufak bir rahatsızlığı olursa eğer, benim yüzümden oldu diye kendinizi mahfeersiniz..

Allah korusun bebeğinde bir şey olursa çok üzülür,pişman olursun.
Yengem hiç bırakmadı sigarayı ama çocukları çelimsiz oldu.Ciğeri gelişmedi kuvözde kaldı ve şu an çok zayıflar.

herkesin kendi vicdanı bence.. ben kendi arzularım yüzünden bebeğime en ufak bir zarar vermek istemedim.. türlü türlü ilaç, sigara ve alkol.. Bunlarla yaşıyordum.. Umarım emzirme dönemi bitince de başlamam ama hala rüyalarıma giriyor :)

KIzlar bende bıraktım ama agzımda yaralar aft oldu böyle birşey yaşayan varmı

Denk gelmişken yazayım istedim. İlk gebelikte içtim doğurana kadar yaşım 19du cahillik bilinç yoktu. İkinci gebelik 29 yaşında yine hamilelikte içiyordum taki... üçüncü ayımda bir sabah dr kontrole giderken sigara alacaktım neyse dönüşte alırım dedim. Ultrasona girdim bebeğimin eli kolu oynuyordu. Dönerken sigara alacaktımya asla dedim onun üstüne dumanı nasıl çekebilirim. O gün bıraktım Allahın izniyle hiç canım istemedi sanki hiç içmemiş gibi hamdolsun.
Doğumdan sonra yine başladım bir iki derken. Sonra "bırakmak istiyorum" diye seminer film yayınlanmıştı sinemalarda üç yıl oluyor. Ona gittim o gün paketi attım bıraktım üç yıldır temizim Sanki hiç içmemiş gibiyim. Bırakmak istiyorum dvd si var alın izleyin tek başınıza odaklanarak kesin Inşallah bırakıyorsunuz.
İnanın okadar kolayki bırakmak şaşıracaksınız. Günde bir paket içen ben bıraktıysam sizde bırakırsınız. Allaha çok dua edin bırak der bırakırsınız evelAllah.

Ben de hamile kaldığımı öğrenince bıraktım ama deli gibi canım istiyor 20. Haftadayım asla içmedim ama bu istek beni mahvediyor resmen aşeriyor gibiyim.. benim gibi olan var mı bir çare önersin nolurr..

Ben de hamilelikten önce resmen herkes sigarayı yediğimi söylerdi aşırı bağımlıydım yalan yok ilk 3 ay az da olsa içtim sonra günde 1 i yarım içmeye başladın tabi içmek denirse paket bittiğindr bir daha almadım canım çekmiyo mu inanılmaz çekiyo ama kendimi bebeğim için telkin ediyorum onun sağlığı şu an benim keyfimden daha önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…