Bu konuya hemen abone oluyorum canim cunku ben de cok merak ediyorum. Benim su an cok yeni 5 haftalik ilk kez gidicem cok acele ediyorum o kadar ki istedigim doktor iki hafta yokmus onun icin baska doktor sectim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
polikliniğin birinde beta hcg ölçtürdüm 1345 çıktı bende ertesi gün soluğu doktorda aldım(1),keseyi gördü 5. gün ertesi hafta gel kalp atışına bakalım dedi.ertesi hafta gittim (2) yine kalp atışı göremedi.bende kendi doktorumu aradım o na gittim (3) , 2 hafta önce tekrar gittim (4) kalp atışını duyduk. öbür aya gel dedi. 9. haftam yarın bitecek inş 4 kere gitmişim doktora.abarttım galiba
yok be canım ben şu bir 15 gün içinde 2 kere testen emin olmak için gittim. sonra ilk doktor kontrolume gittim, iki gün geçmedi kanama başladı yine gittim kanama arttı yine gittim bende 5 kere gitmiş oldum bu cumarteside başka bir doktora gidicem :))
Herkesciklere merhaba;
Bütün hamiş anneler bebeklerimizi merakımızdan doktora gidip, Agızlarından çıkacak olan her lafı tüm dikkatimizi vererek dinliyoruz. Sizde de bende ki gibi evde ultason makinesi ile yaşama isteği varmı ? Öle bir imkanım olsa kesin alır eve bakardım sabah öğle akşamBu yüzden merak ediyorum ne sıklıkla doktora kontrole gidiyorsunuz ? Doktorunuz neleri yasakladı neleri tavsiye etti ? Hadi herkes yazsın ki bizlere de bilgi olsun..
yok be canım ben şu bir 15 gün içinde 2 kere testen emin olmak için gittim. sonra ilk doktor kontrolume gittim, iki gün geçmedi kanama başladı yine gittim kanama arttı yine gittim bende 5 kere gitmiş oldum bu cumarteside başka bir doktora gidicem :))
Merhaba canim bende seninle ayni duyguyu paylasiorum daha gecen gun esime sakasini yaptm eve ultrason mu alsak napsk dieben 6 haftalik hamileyim daha bir kez gittm kese gormek icin haftaya cumarteside kalp atislari icin gdecegiz Allah izin verirse bize kesinlikle iliskiyi yasakladi ben gundz calisiorm aksam gelince uzan dedi tedbir amacli progestan verdi ve tabi folik asit kullaniorm sen ne kadarlik hamilesin canim
Samsundayim özele gidicem iki hastane iki doktor var aklımda birini çok övüyorlar ama bana baya uzak ve iki haftadan once randevu alamıyorsun çok yoğun. birine de bir kere gittim tekrar deniycem bakalım nasip sen nerdesin
yok canım ya durmadı bu ılacı kullanıpta ne zaman durdu bilgisi olan varsa yazsın ya :) sancım yok agrım yok cok sukur ama ınsan yuregı agzında gezıyor ya kotu bır psikolojibu arada kanama durdu mu?
ultrasona çok girmemek gerekiyormuş ya
yok canım ya durmadı bu ılacı kullanıpta ne zaman durdu bilgisi olan varsa yazsın ya :) sancım yok agrım yok cok sukur ama ınsan yuregı agzında gezıyor ya kotu bır psikoloji
niye ki nolurmuş çok girince ?
benım sat 22 mart buna göre 7 haftalık olması gerek ama gec döllenme olmus dedi suan 5 bucuk haftalıgım galıba bende :) bizede yasakladı bende kanama var bır haftadır düşük riskim olduğu için baya sık gittim doktora korktum çünkü baya progestan kullanıyorum gunde 3 tane.. bitince gel dedi işte haftaya bitcek haftaya gitcem bende inşallah bebişim yerinde duruyordur
canım bende istanbuldayım bizim burdada bikaç doktor var ama fiyatlar yüksek daha net karar veremedim doktora.. hele bi kalp atışını duysam bebişimin ondan sonra ki psikolojiye göre karar verrim artık :)))
yok canım ya durmadı bu ılacı kullanıpta ne zaman durdu bilgisi olan varsa yazsın ya :) sancım yok agrım yok cok sukur ama ınsan yuregı agzında gezıyor ya kotu bır psikoloji
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?