Hamiş anneler covid gecirdinizmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1mrw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

1mrw

🧘‍♀️👨‍👩‍👦‍👦🐾
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2021
3.706
En iyi cevaplar
1
3.972
83
Hamileyken covid geciren oldumu hiç ? Koku alamiyorum ilacta kullanamiyorum çok korkmaya başladim bu durumu atlatan oldumu aranizda ?

Hamileyken covid geciren oldumu hiç ? Koku alamiyorum ilacta kullanamiyorum çok korkmaya başladim bu durumu atlatan oldumu aranizda ?
Bi arkadaşım olmuştu 19 haftalıktı sanırım baya zor atlattı ama bebeğe bişey olmadı foğdu hatta 5 6 aylık oldu

Ben de atlattım 24 haftalıktım galiba. Tat koku alamadım biraz da nefes darlığı yaşadım ama o da psikolojikti bence. Bir sorun oluşturmadı çok şükür.

Bi arkadaşım olmuştu 19 haftalıktı sanırım baya zor atlattı ama bebeğe bişey olmadı foğdu hatta 5 6 aylık oldu
Masallah umarim bizde hafif atlatiriz

Ben de atlattım 24 haftalıktım galiba. Tat koku alamadım biraz da nefes darlığı yaşadım ama o da psikolojikti bence. Bir sorun oluşturmadı çok şükür.
Çok gecmiş olsun Koku duyunuz nezaman duzeldi peki

Bu arada geçmiş olsun. İlaçsız şekilde, bağışıklığı güçlendirerek atlatmaniz mümkün. Koku duyusuna da takılmayın geri geliyor
Çok tesekkur ederim yedigimden ictigimden birsey anlamayinca psklojik olarak etkileniyorum

10 gün sürdü gelmesi ama tam gelmedi az az koku tat almaya başladım açıkcası tam düzelmesi baya bir zaman aldı.
Gecmis olsun canim sükür duzelmis insallah bizde duzeliriz

Paniğe kapılmayın ben çok paniklemiştim. Haberlerde sürekli gebelerle ilgili covid hikayeleri geçiyordu. Rahat olun bi şekilde atlatıyorsunuz. Hepsi geçiyor.
Tesekkur ederim canim insallah gecer bu gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…