Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi arkadaşım olmuştu 19 haftalıktı sanırım baya zor atlattı ama bebeğe bişey olmadı foğdu hatta 5 6 aylık olduHamileyken covid geciren oldumu hiç ? Koku alamiyorum ilacta kullanamiyorum çok korkmaya başladim bu durumu atlatan oldumu aranizda ?
Masallah umarim bizde hafif atlatirizBi arkadaşım olmuştu 19 haftalıktı sanırım baya zor atlattı ama bebeğe bişey olmadı foğdu hatta 5 6 aylık oldu
Çok gecmiş olsun Koku duyunuz nezaman duzeldi pekiBen de atlattım 24 haftalıktım galiba. Tat koku alamadım biraz da nefes darlığı yaşadım ama o da psikolojikti bence. Bir sorun oluşturmadı çok şükür.
Ne guzel Allah korusun zaten sizleri okadar zorkiCovid başladığından beri hiç corona olmayanlar beyensin![]()
Bu arada geçmiş olsun. İlaçsız şekilde, bağışıklığı güçlendirerek atlatmaniz mümkün. Koku duyusuna da takılmayın geri geliyorNe guzel Allah korusun zaten sizleri okadar zorki
Çok tesekkur ederim yedigimden ictigimden birsey anlamayinca psklojik olarak etkileniyorumBu arada geçmiş olsun. İlaçsız şekilde, bağışıklığı güçlendirerek atlatmaniz mümkün. Koku duyusuna da takılmayın geri geliyor
10 gün sürdü gelmesi ama tam gelmedi az az koku tat almaya başladım açıkcası tam düzelmesi baya bir zaman aldı.Çok gecmiş olsun Koku duyunuz nezaman duzeldi peki
Gecmis olsun canim sükür duzelmis insallah bizde duzeliriz10 gün sürdü gelmesi ama tam gelmedi az az koku tat almaya başladım açıkcası tam düzelmesi baya bir zaman aldı.
Paniğe kapılmayın ben çok paniklemiştim. Haberlerde sürekli gebelerle ilgili covid hikayeleri geçiyordu. Rahat olun bi şekilde atlatıyorsunuz. Hepsi geçiyor.Gecmis olsun canim sükür duzelmis insallah bizde duzeliriz
Tesekkur ederim canim insallah gecer bu gunlerPaniğe kapılmayın ben çok paniklemiştim. Haberlerde sürekli gebelerle ilgili covid hikayeleri geçiyordu. Rahat olun bi şekilde atlatıyorsunuz. Hepsi geçiyor.