ben internetteki yumurlama hesabına güvenmemeye başladım bundan sonra kendim hesaplıcam ama çok bilgim yok adet gününün ilk gününden sayarak 14.gündemi ymurtlama oluyor ve 5 günmü sürüyor bana karışık geliyor adetlerimde düzensizleşti bazen 2 gün önce bazende 4 gün yada 8 gün önce olduğum oluyor bana yumurlama günümü hesaplamaya yardım edermisiniz hamile kalan arkadaşlarım son adet günüm 3 eylül geçen ay ve ondan önceki ay 11 de olmuştum ve eşimle bazen haftada bir beraber oluyoruz işleri nedeniyle gece çalışıyor gündüz uyuyor misafir oluyor falan bazen denk gelirse 2 gün üst üste ben tam gününü ögrensem çok iyi olacak benim işim çok zor bu işi iyi bilen arkadaşlar yardım allah aşkına
Canım eğer adetlerin düzenli ise son adetinden saymıyorsun.Kaç günde bir adet oluyorsan ondan 14 çıkarıp buluyorsun yumurtlamanı;yani örneğn 31 günde bir oluyorsan 31-14:17.Bu durumda 17. gün yumurtluyorsun demektir.Yumurtlama tarihi değişiklik gösterebilir ama bu 14 günlük 2. evre değişmiyormuş!Bu şekilde yumurtlama gününü bulup ondan 5 gün önce ve 3 gün sonraya kadar 1 gün arayla ilişkiye girmen iyi.Ama adetlerin tamamen düzensizse yumurtlama gününü bulman çok zor o zaman ya tüm ay 2 gün ara ile ilşki yada ovulasyon kiti ile yumurtlamanı kesin bulmalısın canım!Ben öyle yapıp sadece 3 gün birlikte oldum ve ilk aydan hamile kaldım!
birde anlamadığım 23 günde oldum 23-14-9 ayın dokuzundamı yoksa adetten birinci gününden sayarak 9.günmü arkadaşlar bilgisizim anlayışla karşılayın
canım benim,adetin başladığı günden itibaren saymaya başla,12.14.ve 16.günlerde yumurtlama şansın fazla,bu haftada günaşırı yani her gün olmalı,haftada 1 olunca hiç şansın yok gibi yada çok az,çözümünü bul cnm,mesela geceleri değilde,sabahları eşin gelir gelmez her sabah gibi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?