hamiş arkadaşlar yardım allah aşkına

canım merhaba kaynanan milli felaket sabır diliyorum bebeişin olucaksa olur zaten yumurtlama filan hikaye allah nasip ederse her zaman olur üzülme lütfen

ayrıca önemli olan eşinin sana tavrı sen onunla mutluysan kaynanan dış kapının mandalı kusura bakma cok sinirlendim canım

Sevgili jansela, durumun anlaşıldı.. eminim ki akıllı bir kadınsındır, bu kadına rağmen evlendiğinize göre.. sende geldiği zaman hakettiği gibi davranırsan sanırım herkes yerini bilir. Ne biçim insanlar var ya sanki aldığı kızla o yaşayacak.. ne sinir oluyorum böyle cahil kadınlara!!!!

eşim dünyalar iyisi ilk evlendiğimizde eşim gece çalışmıyorduçok rahayyık son 4 aydır gece çalışıyor o yüzden tam gününü öğrenmeye çalışıyorumya işi şansada bırakmak istemiyorum açıkçası şansımda yoktur kaynanam hiç bir şeyime karışmaz öyle bir huyu yok ama en büyük zararı bu bana kocamı yanlız göremez oldum pazar günleri bitmesin istiyoırum pazar gecesi bunalıma giriyorum resmen

Kıyamam ya :) nasıl davranacağın sana kalmış tabiki.. ama şunu hiç bir zaman unutma, her canlının hayata gelme zamanı vardır, bu bizim isteğimize kalmış olamıyoru malsef, sen elinden geldiğince ilşkiye girmeye çalış arakdaşım, gerisi Allah a kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…