Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktoruna cekilmek istedigini soyle bence ilk tuplere bakilmali benim 15 ayim bosa gitti diye diyorum o kadar ilac ictim tuplerden olmuyomus meğer bence ilk tedaviye boyle baslanmaliInşallah güzel haberlerini bekliyoruz çalışmalara devam et canım ben de hgs çekilmek istiyorum napmaliyim. D
Bazıları soylemiyo canım bir yıllık evliyim diyolarda oda ne kadar dogru bisey diyemem sen cekilmek konusunda doktoruna ısrar et cekilnek istiyorum lutfen falan deBen beş aylık evliyim hayatım çekerler dimi erken teşhis nede olsa dimi![]()
Ben cok pişmanım cekmedigim icin yeni evliyken canim bence cektir hem bisey yoksada icin cok rahatlamis olur bide ufacik gorunmeyen engeller yapisikliliklar varsa onlarda gidiyo hamilelik ihtimali artiyo bu sayede bence cektir bekletme canımBende soylemiyim ozaman napim çeksin belki sorun ordadir benim![]()
Ne demek canım benim ya biraz yardimci olsuysam ne mutlu inşallah rabbim en kisa zamanda hepimize versin bebislerimizi aminnnnnValla saol bitanem ya senle konuşunca baya umut doğdu içime allah razı olsun:)