- Konu Sahibi delikizinturkusuyum
-
Ben ne diyeceğimi bilemeden ağlamaya başladım,eşiminde gözlerinden yaşlar süzülüyordu.Dedim sonucu fakslayabilirmisiniz.Hemen faxladı,sonucum 573 dü.
Hemen eşime sarıldım öptüm öptüm öptüm onu.Duramadı yanımda gitti.
Akşam kayınvalidemlere geldiğimde kimse bilmiyor sanıyordum.Ama herkese söylemiş.Evde bir bayram havası vardı.Halamlar,amcam,kardeşim,babam herkes telefonda kaldı.
Çok güzel çok özel bir şekilde oldu bizim öğrenmemiz.Hala anlatırken gözlerim doluyor.
Allahım dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu..:1hug:
Sevinmez mi canım yaaaCanım yaaa gerçekten Allah isteyen herkese nasip etsin. Ben de Allah verir de hamiş olursam eşimin bunu öğrendiğinde çook sevinmesini diliyorum. Şeniz
sizi öyle çok kıskanıyorum ki ama yanlış anlamayın kötü anlamda değil yani acaba bir gün ben de evlenip böyle mutluluklar yaşayabilecek miyim diye ama sanırım bu asla olmayacak nişanlımla mayısta evlenecektik ama hazırlıklara bile başlamışken ayrıldık 1 hafta kadar önce.. öyle şanslısınız ki sizi yarı yolda bırakmadan evlenen ve hamile olduğunuzu söylediğinizde havalara uçan öpüp karnınızı okşayan el üstünde tutan kocalarınız var ve tabi yavrunuz en büyük mutluluk allah hiçbirinizin mutluluğunu bozmasın
Hamile olduğumu eşim bana haber vermişti telefonda "Müjde karıcım baba oluyorum" diye:asigim:
Tahlil sonuçlarımı o almıştı da hastanedentatlicadiarzu
çok neşeli bir anlatım bu. çok hoşuma giiti. allah kucağınıza almayı da nasip etsin. inşallah ben de anlatırım en kısa zamanda....a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?