hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

ben çiçeği burnunda hamileyim :))) ben mesa ya gıdıyorum şiddetle de tavsıye edıyorum dr.burcu hanım

ben özel hastanelerden ziyade üniversite hastanelerini
tavsiye ederim canım bence öyle yap sende
ben özele gittim ama hiç memnun kalmadım
ama tercih meselesi tabii

fatihte üniversite hastanesi ama özel tabi fark alıyor devletinkiler çok kalabalık oluyormuş diye duydum doğumda aynı anda bisürü hasta oluyormuş bakalım daha araştırıyorum
benim trombosit sorunum var kanama hemen durmuyor yani onun için kesin üniversite hastanesi olması gerekiyor

valla içim şenledi arkadaslar ıyı kı varsınız
asortie haklısın ama kesınlıkle katılıyorum ama dr.ve hastaneyı cok begenıyorum
ufaklık bende snı tebrık edıyorum canımmm :) sen de kasık agrısı varmı

ikimizde aynı yani özlem
ben öncedende çok mide bulantısı çekerdim zaten ondandır belki
kan testi yaptırdın mı

canım pantolonlarım oluyor ama üst için tunikler aldım
göğüsten oturtmalı görmüşsünüzdür şimdi moda hamile olanda
olmayanda giyiyor altı bol biraz göbiş çıktı tabi

ayyy ne guzellll asortie emınımmm cok yakısıyorrr .) benım hamıle olusum adeta bı mucıze adetım bır gun gecmıstı (genelede boyle olur pco var) dedım gıdıp bhcg yaptırayım 0 cıkarsa adet sokturucu alırım hemen tabı sonuc 0 cıktı ama ne bıleyım içimde bı hıs vardı almadım ılacımı kullanmadım bır de olacakmısım gıbı hıssedıyordum bekledım 11.gun oldu halen bende tık yok yıne gıttım bu kez sonucum 104 cıktı ertesı gun tekrar baktırdım 171 cıktı dr.gec dollenme olmus dedı hatta adet olamaya yakın bı gun hamıle kalmısım :)) persembe tekrar dr gıdıcem bakalım :))

tekrar tebrik ederim özlem bende bu akşam ikinci testi alacağım inşallah artış vardır çok sabırsızım yaa

benim ki daha ilginç daha çocuk istemiyorum ya temmuzda evlendik dedim
biraz daha duralım dedim hapla korunuyordum neyse biraz kilo aldım
bunu bırakayım yasmin alayım dedim bıraktım 3 ya da 4 gün içmedim
yasmini aldım adet olayım dedim ama nasıl olsa olmaz diye o kadar rahatım ki koruyuculuğu devam
eder dediler neyse kazayla da unutup ilişkiye girince adet bekle gelmez bekle gelmez sonra kan testi verdim bebişim gelmiş yerleşmiş beni izliyor işte böyle bir kazaya kurban gittik
hayırlısı buymuşşş

o gelmk istiyormus annesiiii oyyy severımmm onuu bennn asorte cınsıyetı ne ?
ufaklık hec telas etmee canım ben emınım artıs olmustur cunku belırtılerımızı gayet normal hıc merak etme nasıl olsa ogrenıcen tamammııı.. biziim en kotu dusmanımız stress sakın bunu aklından cıkarma ve onu gereksız yere rahatsız etmee annesii

canım belli değil cinsiyeti daha bugün gidicem
öğrenebilirsem eğer ha bu arad sakın hiç birşeyi kafanıza takıp stres yapmayın
kızlar sakın bu arada hamilelikle ilgili sorunuz olursa bana sorabilirsiniz
biraz daha tecrübeliyim sizden

cokk teşekkurler senın tecrubelerın benım için cok önemli...
ılk once saglık sıhhat sonra da gonlunuze gore olmasını dılıyorum asortie...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…