hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

canım benim çok sağol gerçekten tanıştığıma sewindim sizinle
yaş kaç özlem

slm kızlar bende ankara yenimahalledeyim ve hamişimmm :teytey:

hosgeldın nurgun asortıe ıle aynı semttesınız bende geleyım bak kıskandım ne guzel aynı semttesınız :)) nurgun senın bebıs ne kadarlık ?
bu arada kızlar aklım hep sızde kaldı asortıe naptın ogrendınızmı cınsıyetını aksam hep aklımdaydı :)) ufaklık sen ne yaptın canım test soncu ne oldu :))
hepimize bin maşallahhh arkadaşlarrrrrrr allahım hepimizi nazarlardan saklasınnnnnnnnnnn
asortıe ben 25 yasındayım
sen ?

Son düzenleme:
selam kızlar bende ankara batıkentteyimm ilk defa bu ay denedik bizde bakalım hayırlısı bugün adet olmama lazımdı olmadım 2 gün önce leke geldi sonra ne gelen var ne giden.. ateşimi ölçüyorum hergün dün 36,9 du bugün 36,4 e düştü heralde adet olacamm

ayrıca burası çok ii oldu ya bende hep nereye gideceğimi düşünüyodumm fikir olur banada

canım bizim yaramaz göstermedi cinsiyetini p.tesi tekrar gidicez
ben 22 yaşındayım
nurgün hoşgeldin sende y.mahalle neredesin canım çok mutlu oldum
sizi tanıdığıma

muzurperi sende hoşgeldin ne güzel günden güne artıyoruz ankara güzelleri

ewet ya bende merak ettim sesi çıkmıyor nerde ki
senin bebiş nasıl özlem

muzurperı hosgeldın canım bana cok yakınsın ben de eryamandayım :)
asortıe gostermedıyse kesın kız :)) ayyyy yerım ben onu oyle dıyorlar kız gostermıyormus saklıyormus :))) eee edeplı yaa :))) ayyyy kıyamam bennn onaaa yaaa
bu arada halen ufaklıktan bı haber yok naptı acaba yaa ((

asortie canımm benım bebsıın durumunu persembe ogrenıcez :) persembe merhaba dıcek annecıgıne :))

ay canım benim inşallah hayırlı haberlerini alırız
bizi de haberdar etmeyi unutma

kızlar merhaba.. Bende Ankara dayım. Yalnız ben hala hamile değilim kalmaya çalışıyorum..(( Umarım hepinizin sağlıklı bebekleri olur. Ben hamilelik konusunda yardımcı olamayacağım size ama siz bana belirtilerinizden bahsedebilirsiniz..

rahel sende hosgeldınnn hıc merak etmeee senın de olacakkkk bı meleginn....
asortıe arkadasım hecc merak etmeee hemen sızeee yazıcamm bız ıyıyızzz teyzerrr dicezzzz :))))

Ben de ankara nın bi ilçesinde oturuyorum görev icabı.Annemler ankara da batıkent te oturuyolar:)

Selam arkadaşlar bende eryamanda oturuyorum..kc ye 5dk mesafede:)
14 nisanda erken doğum yaptım 22 haftalıktı ama yaşıyamadı kızım kaybettim..şimdi normale dönmeyi bekliyorum sonra inşallah tekrar deniyeceğim...

ecemım2001 gonulyarası barzey hosgeldınız kızlarrrr hamısss olanlaraa saglıkla bebıslerını kucaklarına almayı isteyenlerede allahımın nasıp etmesını diliyorummmm :)
barzey canım komusuyuz desene :)) ben 4.etapdayım yakın sayılırız bu arada cok buyuk gecmıs olsun canımm bende yasadım cok ıstemıstım ama sevınmemle uzulmem bı olmustu biyokımyasal gebelıktı şimdi yenıden hamıleyımm....allahım tekrar sevındırsınnnn seni
muzurperı uzulme canımmmm kısmet gelecek ay demekkkıı ben azmı yaptımmm o testlerıı 5 yıldır içim dışım gebelık testı oldu yaa sıkma canınııı annesı melegının gelmesıne daha vakıt varr demkkııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…