hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

slm cqanım ev bahçeli iş balgat canım bende 7+4 yan i son adet 1 nisan keseyi gördük şükür sıra kalp atışında salı günü gidicem hayırlısı hepimize benim ikinci yavrum oglum var 9 yaşında şimdi orta yaş annesiyim 38 yaş

ohhh bin maşşallahhh allahım analı babalı buyutsun bebıslerınızı ve rabbım nazarlardan sankalsınn
ne guzelll desenee deneyımın hasını buldukk ne mutlu bızeee tekrar hosgeldınn

canım valla unutmuşum ben ama genede bildiyim şeylerde her zaman yanınızdayım asıl ben panik anne adayı oldum desene benim size ihtiyacım var:teselli:

syda kacıncı hafta da keseyı gordunuz ben persembe dr gıdıcem 5 haftadayım ılk muayene olacak acep keseyı gorebılırmıyız :))

görürsün canım gideli salı günü 15 gün olcak ama görünmessede endişeye kapılma ondan 4 gün önce gözükmedi hcg yaptırdım ertesi gün 2800 çıktı sonra gözüktü özelemi gidiyosun

syda evet ben özele gıdıyorum sen nereyı tercıh edıyorsun??
aysbar sende hosgeldın canım

actıgın foruma da yazdım aysbar ben mesa hastanesıne gıdıyorum doktorumu cok begenıyorum uzun zamandır gıtmıyordum sebep olmadıgı için şimdi hamişimm yenıden gıtmeye baslıcam perşembe randv. var

slm cnm aynı semtten arkadaşların olması çok hoş, benim bebeiş şu ana teyzesii 12+2 günlük , cumartesi 2 li teste girdik maşallah herşeyi normal

canım bizim yaramaz göstermedi cinsiyetini p.tesi tekrar gidicez
ben 22 yaşındayım
nurgün hoşgeldin sende y.mahalle neredesin canım çok mutlu oldum
sizi tanıdığıma

slm cnm ben serhat koop deyim sen nerdesin, bende çok memnun oldum tanıştığımıza a.s.

canım bizim yaramaz göstermedi cinsiyetini p.tesi tekrar gidicez
ben 22 yaşındayım
nurgün hoşgeldin sende y.mahalle neredesin canım çok mutlu oldum
sizi tanıdığıma

cnm meleğini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah, hangi hastane ve doktora gidiyosun acaba merak ettim a.s.

Kızlar selamma.s.
ben de geldim:dance:
eline sağlık topiki açan arkadaşımın, valla ne iyi yapmışa.s
ben de ilçedeyim,evlilikle geldim buraya, ailem batıkentte..
hamiş diilim, olurum inşallahyerimseniben

slm kızlar. ben de ankaradayım. kasım annesi olacam inşallah. ben çkurambarda oturuyorum ama yakında yaşamkente taşınacak gibiyiz. bayındırda halime hanıma gidiyorum. memnuniyetsizliğim yok. hala dra karar verememiş olanlara denemelerini tavsiye ederim. bu arada özlemby cım mesanın doğum servisinin çok iyi olduğunu ve mesada burcu hanımın çok iyi olduğunu duymuştum ama şu anda doğum izninde diye biliyorum. hatta kasıma geri gelme ihtimali varmış diye duyduğum için doğuma ona mı gitsem diye düşündüm ama takip eden drun doğuma girmesinin daha iyi olacağını düşündüğüm için vazgeçmiştim.

kızlar mesayı çok iyi diyorlar birçok kişiden duydum donanımlı bir hastanemi acaba
benim kanamam zor duruyor ve trombosit vermek gerekebilirmiş acaba bi sorsammı oraya
adresini yada tlf verirmisiniz

kızlar mesayı çok iyi diyorlar birçok kişiden duydum donanımlı bir hastanemi acaba
benim kanamam zor duruyor ve trombosit vermek gerekebilirmiş acaba bi sorsammı oraya
adresini yada tlf verirmisiniz

canım tlf için internete bakabilirsin ama yeri armadanın hemen orda, akp binası falan var ya o tarafta. bence karar verirken sağlık gövenceni de düşün. özel sigortan olsa bile seninki gibi ekstra durumlar için yapılan takviyeler, testler maddi olarak seni baya zorlayabilir.biz özel sigortamız sayesinde herşeyin %20 sini ödediğimiz halde tahliller normal hastanelere göre baya pahalı olduğu için baya ücret ödüyoruz. üniversite hastanesi senin için daha ideal bence.ama drunu iyi seç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…