hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

canım sana ve ikizlerine kucak dolusu sevgiler a.s. yanlış hatırlamıyorsam anatolia da tedavi olmuştun dimi canım gebe kaldıktan hemen sonra mı başladın serdar oğuza? daha ben hamiş kalamdım( ama serdar oğuza giden birçok arkadaşım var ve çoooook memnunlar

anladım canım sağolasın verdiğin bilgiler için
teşekkür ederim rabbim hepimizin yavrularını sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:
ben baştan beri Fatih üniv. hast. gidiyorum doç. te
ama yinede araştırıyım dedim daha uygun falan diye
ama sanırım aksine daha pahalı çoğu yer

canım dr un özeline gidince 150-250 TL arası hep ama daha ucuzu varsa ben duymadım:)doktorundan memnunsan eğer devam et en iyisi, canım sen normal yollamı gebe kaldın herhangi bir tedavi gördün mü? merakım için kusura bakma ben gebe kalamadığım için herkese sorar oldum ne yazıkki( kafayı yemiş olabilirim

yoo ne münasebet seni çok iyi anlıyorum canım
benim eşimde problem vardı varikoselden ameliyat oldu sperm değerleriyle aşılama şansımız bile düşüktü
ameliyattan 7 ay sonra normal hamile kaldım rabbime bin şükür
tam sonraki ayda dr önce aşılama yapalım demişti ben 1 ay ertelemiştim iyikide ertelemişim
bende hep kafama takardım ama o ay annemler taşınıyodu koşturmaca falan
iş düşünmemekten ralaks olmaktanda geçiyo sanırsam
inşalalh sende kısa sürede hamiş kalırsın
ben hep diğer arkadaşlarım içinde isteyen herkes içinde dua ediyorum
rabbim herkese nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:

duaların için ağzına sağlık canım, allah razı olsun.. benimde eşimde hareket ve morfoloji sorunu var ama varikosel değil o yüzden bizim ameliyat olup düzelme şansımızda yok malesef geçen ay negatif bir aşılamam oldu bu ay ara verdim ağustostada microenjeksiyon yaptıracağız inşallah hayırlı olur

çok şükür ki sen doğal yoldan hemile kalmışsın, sıra kuzucuğunu kucağına almaya gelmiş rabbim bekleyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:

amin canım
bizimde morfoloji %1
hızlı hareket %0 dı
6ayın sonunda yaptığım tahlilde bile düzelme olmamıştı
dr keçiboynuzu kürü yapın dedi 1 buçuk ay olmamıştı daha yapmaya başlayalı
sizde denedinizmi

inşallah pozitif sonuç alırsınız canım vuslat sona erer :Saruboceq:

bizimde morfoloji %1 hızlı hareket %0 dı , ileri hareket 4 aydır kullandıpğı vitaminlerle % 10 a çıktı ama eşim keçiboynuzunu içmek istemiyor pekmezini yemeye çalışıyor ama faydası oluyormu pekmezinin bilemiyorum

amin canım inşallah birgün pozitifi görürüm 1 senederi bekliyorum biliyorum çok daha fazla süre bekleyenler var ama bende artık bebişim olsun istiyorum

canım ilgin ve verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim, sana ve bebişine kucak dolusu sevgiler a.s. tekrar görüşmek dileğiyle

slm canım inş sende tez zamanda hamiş olursun ben yeni basladım serdar beye .ewet anatoila da tedavi oldum allah iizn veririse dogumuda o yaptıracak ..rabbim hepimize versin..........

merhaba h.b teşekkür ederim iyiyim sizlerle kaynaştıkça daha iyi oluyorum. sen nasılsın.buyrunnnnnnnnn

Teşekkür ederim canımcım, bende iyiyim çok şükür, bebiş heyecanı sardı beni de iyice, gün sayıyorum işte sürekli, çok küçük daha 7 haftalık ama şimdiden bir an evvel doğsa da kucağıma alsam diye hayal kuruyorum :) Rabbim isteyen herkese versin çok güzel duygular gerçekten, sende kendinden bahsetsene biraz..?

Özlemcim iyi dileklerin için teşekkür ederim canım, çok heyecanlıyım, bir an evvel doğsun istiyorum 9 ayı nasıl geçirecem bu heyecanla bilmem :)) Allaha hergün dua ediyorum bana bu duyguyu yaşattığı için, güzel Allahım isteyen herkese yaşatsın, gerçekten çok güzel ve özel bir duygu, içim kıpır kıpır :)) şimdilik bulantım yok, inşallah böyle devam eder ve sorunsuz geçiririm, çok öpüyorum seni, sevincimi paylaştığın için tekrar teşekkür ederim, arada gel foruma da, bilgi ve deneyimlerinden faydalanalım...

ınsallah hamıs olan arkadasların hepsı sorunsuz guzel bı hamılelık yasar... olmayanlarada en yakın zamanda allahım bu duyguyu yasatır
ne istersenız sorabılırsınız elımden geldıınce yardımcı olacagım
opuyorum hepınızı
olusum bugun ası oldu atesle basım dertte uyuyor suan o da hepınızın kuzusunu optu :))

Ayyy canım yaaa, kıyamam ben o kuzuyaaa, belki de şimdiye iyileşmiştir ama yine de kıyamam yerim onu benn, öp annesi benim yerime kuzunu..

saol canım gordugun gbı hersey gelıp gecyor
sımdı de dıslerımız cıkıyor ugun ıkıncı geldı :))

bu arada ben ıkıncı bebegı ıstıyorum
ınanılmaz guzel bısy anne olmak allahımı steyen herkese nasıp etsın
tabı ılk once hıc olamayanlara

kızlar merabalar..32. haftamızdayız..hastane we dolayısıyla dotor değiştirmeyi düşünüyorum..bunun için biraz geç farkındayım gerçi ama...akayı düşünüyorum hastane olarak..ama bisürü doktor war we özellikle bayan dr istiyorum..tawsiyelerinizi alıym lütfen..biyerlerde amine sernur yorulmazı okudum ama net bil bilgi bulamadım..

zuzum sen nie değiştiriosun doktorunu bi problemmi oldu canımmm_?

lalimmm 29mayısta doğum 1000 tl..ama 2 kişilik odaymış..hiç tahmin etmemiştim,hani özel hastane ya özel odadır diye düşünüyodum..kadın dediki telde dün yok dedi özel oda ücreti farklı gecelik 150 tl ödiyceksiniz..e dedim özel hastanede 1000 tlye özel doğum yapıyoruz daha ne oda parası ödiycez,ama özel odalar VIP hanımefendi dedi..ablam akayda yapmıştı doğumu memnun da kalmıştı akayda 750 tlye doğum..arada 400 tl fark war e pek de küçümsencek bi rakam diil..hem benim doktorum da % 25 ihtimal gircekmiş doğuma..ooyy oyy dünden beri deli oldumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…