slm kızlar rabbım hamiş olanlara hayırlı dogumlar saglıklı bebkler ...................hamiş olmak isteyenlerede tez zamanda saglıklı melekler göndersin..........bende serdar oguza gıdıorum .......aradıgım bir dr.............barzeyın dedigi gibi hem beni hem melegimi anlayn bır dr...............allah izin veririse dogumu zekai tahirde düşünüyorum ............ikiz gebelik oldugu için.............ankara sincandayım bende............
canım öncelikle bebişin hayırlı olsun, benim birçok arkadaşım serdar oğuza gidiyor, yeri GOP ta internette adresi var, muayene ücretide 170 TL imiş. kensisi doçent Zekai Tahir Burak'ın doktoru ama hastanede muayene yapıyormu bilmiyorum, sezaryan olursa giriyor doğuma galiba ama normal doğuma mesai saatlerine denk gelirse girerim demiş benim arkadaşa,, ama herkese farklı söylemiş olabilir o yüzden en iyisi doktora sormak:) canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim :Saruboceq:
anladım canım sağolasın verdiğin bilgiler için
teşekkür ederim rabbim hepimizin yavrularını sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:
ben baştan beri Fatih üniv. hast. gidiyorum doç. te
ama yinede araştırıyım dedim daha uygun falan diye
ama sanırım aksine daha pahalı çoğu yer
canım dr un özeline gidince 150-250 TL arası hep ama daha ucuzu varsa ben duymadım:)doktorundan memnunsan eğer devam et en iyisi, canım sen normal yollamı gebe kaldın herhangi bir tedavi gördün mü? merakım için kusura bakma ben gebe kalamadığım için herkese sorar oldum ne yazıkki( kafayı yemiş olabilirim
yoo ne münasebet seni çok iyi anlıyorum canım
benim eşimde problem vardı varikoselden ameliyat oldu sperm değerleriyle aşılama şansımız bile düşüktü
ameliyattan 7 ay sonra normal hamile kaldım rabbime bin şükür
tam sonraki ayda dr önce aşılama yapalım demişti ben 1 ay ertelemiştim iyikide ertelemişim
bende hep kafama takardım ama o ay annemler taşınıyodu koşturmaca falan
iş düşünmemekten ralaks olmaktanda geçiyo sanırsam
inşalalh sende kısa sürede hamiş kalırsın
ben hep diğer arkadaşlarım içinde isteyen herkes içinde dua ediyorum
rabbim herkese nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:
duaların için ağzına sağlık canım, allah razı olsun.. benimde eşimde hareket ve morfoloji sorunu var ama varikosel değil o yüzden bizim ameliyat olup düzelme şansımızda yok malesefgeçen ay negatif bir aşılamam oldu bu ay ara verdim ağustostada microenjeksiyon yaptıracağız inşallah hayırlı olur
çok şükür ki sen doğal yoldan hemile kalmışsın, sıra kuzucuğunu kucağına almaya gelmiş rabbim bekleyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:
amin canım
bizimde morfoloji %1
hızlı hareket %0 dı
6ayın sonunda yaptığım tahlilde bile düzelme olmamıştı
dr keçiboynuzu kürü yapın dedi 1 buçuk ay olmamıştı daha yapmaya başlayalı
sizde denedinizmi
inşallah pozitif sonuç alırsınız canım vuslat sona erer :Saruboceq:
amin canım
bizimde morfoloji %1
hızlı hareket %0 dı
6ayın sonunda yaptığım tahlilde bile düzelme olmamıştı
dr keçiboynuzu kürü yapın dedi 1 buçuk ay olmamıştı daha yapmaya başlayalı
sizde denedinizmi
inşallah pozitif sonuç alırsınız canım vuslat sona erer :Saruboceq:
canım hayırlı olsun rabbim sağlıcakla hepimizin kucağına almayı nasip etsin
serdar beye muayeneye nereye gidiyosun ne kadar ödüyosun
zekai tahirdede o mu girecek ddoğuma ne kadar ücret alacak
bende methini duydum çok
ama malesef fiyatı yüksek olan dr lara gidemiyorum
canım sana ve ikizlerine kucak dolusu sevgiler a.s. yanlış hatırlamıyorsam anatolia da tedavi olmuştun dimi canım gebe kaldıktan hemen sonra mı başladın serdar oğuza? daha ben hamiş kalamdım( ama serdar oğuza giden birçok arkadaşım var ve çoooook memnunlar
merhaba h.b teşekkür ederim iyiyim sizlerle kaynaştıkça daha iyi oluyorum. sen nasılsın.buyrunnnnnnnnn
canım benımm ayy cokkk sevındımmmmm kaydirigubbakcemile5
ıcıme dogmus bı bakayım dedım
allahım bebişini mutlulukla buyutmenı nasıp etsın
nasılsın şimdi bulantın bıseyın varmı
gel sana bı sarılayım içim kıpırkıpır oldu vallahı Şeniz
ınsallah hamıs olan arkadasların hepsı sorunsuz guzel bı hamılelık yasar... olmayanlarada en yakın zamanda allahım bu duyguyu yasatır
ne istersenız sorabılırsınız elımden geldıınce yardımcı olacagım
opuyorum hepınızı
olusum bugun ası oldu atesle basım dertte uyuyor suan o da hepınızın kuzusunu optu :))
zuzum sen nie değiştiriosun doktorunu bi problemmi oldu canımmm_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?