hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

Canım sen hangi hastahane hangi dr ye gidiyosunfisfisfis

canım benim harbiden bu hastane konusu karışık mevzuymuş
ben Fatih. üniv hastanesi hoşdereye gidiyorum do. dr candan iltemir
kadın baya bilgili iyi dr fakat doğrudürüst konuşmuyo zorla soracaksın
ben 10 gün evvel bizim etlikteki lokman hekim elif terziye gittim
2 saat bekledim muayene için ama bu dr u baya ilgili buldum ben sormadan herşeyi anlattı konuştu
hatta sorularını unutmamk için yaz getir dedi

sende garibim bi dr bulamadın
betişin dr u uygun değilmi sana kuzum:sm_confused:

Ben istiyorumki gece gündüz arayım
hamile psikolojisinden anlasın
herşeyi ben sormadan o anlatsın
doğumada girsin.
daha bebek yok bende biliyosun...ama karar verdim bakalım.
önce doğru dr bulmak istiyorum canım.serdar oğuz u ve akay hastahanesindeki tolga beyi çok övdüler.
betişinkiş Türkan hanım medicana.orası doğum için çok pahalı.2li testi betiş 200 yaptırdı düşün.
bide ben evhamlıyım.haftada bir giderim.
kafam karışık semihim.

anladım haklısın bu konuda
bende orayı pahalı buldum aslında
serdar oğuz un fiyatıda benim bildiğim pahalı değilmi ama yaa
bak bi dönem onu bende düşünmüştüm iyi dr
bide Akropol hastanesi bülent bey var şimdi adını çok duyuyorum fiyatıda baya uygun
inşallah aradığın dr u bulursun ve sağlıcakla hamiş kalıp sağlıcakla doğurursun kuzum benim :asigim::Saruboceq:

Ben çok memnun kaldım canım. İlgi alaka her çalışan tarafından süperdi. Çok yoğun olmasına rağmen randevularda hiç bekletmedi, güven verdi hep. Bana da histereskopi yaptı ama , daha önce başka merkezde iki kez tüp bebek denedik olmadı, 3. de Şatıroğlunda tuttu. Ben herkese tavsiye ederim yani.

Akayımı pahalı buldum canım
serdar oğuzun muaynesi pahalı ama.Tam istediğim gibi doktor.
Bana beni anlıcak bebemi anlıcak doktor lağzım.

Akropolü araştırıyım semişim.
Öperimm kocamana.s.

slmm nabersiniz nassınız opuyorumnanaktan niden görmedimki burayı daha önce allah alla sırnaşık şey

Selam kızlar,,,, Ozlem, Asortie, Aşık ve diğerleri nerdesinizzzz????? Ben hamileyiiiimmmmm. Dün öğrendim, Allahıma binlerce kere şükür, bu aynın sonunda yada önümüzdeki ay tedaviye başlayacaktık, gerek kalmadı, çok mutluyum kızlarrrr...

NE MUTLU SANA SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM BİZDE TEDAVİYE BAŞLIYCAKDIK EŞİMLE.Bİ KAÇ AY DAHA BEKLEYELİM DEDİK. VE O AY HAMİLE KALDIM. SENİ VE EŞİNİ TEBRİK EDİYORUM. ALLAHIM SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAHHH:teytey:alkisalkisalkis

merhabalar şekerler

hamile olanlarımız inşallah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alır bebeklerini .. isteyenlerede tez vakitte verir rabbim inşallah..

bende ankara da hastane ve dr arayışındayım kızlar. sincanda oturuyorum ama ikiz gebelik olduğu için daha donanımlı bi hastane tercih etmeyi düşündüm. açıkçası hiç bi fikrimde yok.. tavsiyeleriniz bize ışık tutucak şekerler a.s.

canım teb .ederim problem neydi bebek engeline allah olmayana versin canım

Hepinize çok teşekkür ederim sevincimi paylaştığınız için.. Canım benim yumurtam çatlamıyordu, ondan hamile kalamıyordum... Allah isteyen herkese versin çok güzel bir duyguymuş gerçekten, bugunde kesesini gördüm bebegimin :))

cnm tebrik ederim, rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. evet cnm ankaralılar uğramıyor hiç.. kaç haftalık oldu bebeğin?

Teşekkür ederim canım, şu an 5 haftalık bebeğim. Şimdilik bi sorun yok gibi, hep böyle devam eder inşallah. Sen neler yapıyorsun, kendinden bahsetsene biraz..?

slm arkadaşlar bende ankaradayım .. dikmende oturuyorum 10+3 hamişim ..hrs kadın doğuma gidiyorum..

Canım aramıza hoşgeldin, Ankaralı hamişler bu aralar biraz tembel, pek uğramıyorlar buraya, bende 5 haftalık hamişim, Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin...

Teşekkür ederim canım, şu an 5 haftalık bebeğim. Şimdilik bi sorun yok gibi, hep böyle devam eder inşallah. Sen neler yapıyorsun, kendinden bahsetsene biraz..?

inşallah sorunsuz büyütür sağlıcakla kucağına alırsın, ben ne yapayım canım hamile kalamıyorum 1 senedir uğraşıyorum, geçen ayda aşılama oldum malesef negatif artık ağustos sonu gibi Allah kısmet ederse tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…