hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

Canım senin için dua edicem, inan ki bende aynı senin gibiydim, 11 ay sonra ancak hamile kalabildim, doktorda tüm taramalar testler yapıldı, herşey normal ve yolunda ama ben hamile kalamıyordum, bu ay tedaviye başlayacaktık ki hamile olduğumu öğrendim :)) Bence birazda psikolojik bu işler, çok kafamıza takıyoruz ve stres yapıyoruz, benim regl düzenim bile bozulmuştu, yumurtam çatlamıyordu, hamile kaldığım ay incir kürünü uyguladım, o kadar inanarak yaptım ki incir kürünü, eminim onun faydasının olduğundan, çatlamayan yumurtam çatladı ve ben hamile kaldım, sende kafana fazla takma sonra benim gibi bütün düzenin bozulur, birde o düzeni yeniden düzene koymak için uğraşırsın, stres yapma sakın, tüp bebek için biraz daha bekle bence..

canım teşekkür ederim duaların için, benim eşimin spermlerinde sorun var morfolojisi % 1 hareket sorunuda var artık tüp bebek yapacağız beklemek daha çok strese sokuyor inan, keşke benimde bir mucizem olsaydıda kendiliğinden gelseydi ama hayırlısı olsun tüp bebekle gelecekse o şekilde gelsin bebişim.. senin nasıl gidiyor hamileleiğin, hangi dr a gidiyorsun tatlım?

Merhaba; anladım canım sizin durum biraz daha farklı imiş, hayırlısı ne ise o olsun, inşallah tüp bebek başarılı olurda, buradan senin sevincini de paylaşırız, dua etmeye devam ededem senin için ve tüm isteyenler için.. Benim hamilelik iyi gidiyo çok şükür, şimdilik bi sıkıntı çekmiyorum, umarım hep böyle gider, bu hafta kalp atışını dinlemeye gidecem, çok heyecanlıyım, benim için dua et, bir taraftanda korkuyorum sorun olursa diye.. Doktor olarak ta Selçuk Arslan a gidiyorum canım.

dua ederim tabi etmem mi hiç, bu mübarek günlerde Allahım hepimizin duasını kabul etsin inşallah.. inşallah çok sağlıklı bir gebelik geçirirsin canım
eğer Bilgi Hastanesindeki Selçuk Arslan sa ben ilk ona gitmiştim hemen tüp bebek yapalım dedi bende korkup kaçmıştım:)) ben inşallah bir gün hamile kalırsam gebe takibi için üniversite hastanesine giderim heralde çünkü hastanenin yenidoğan ünitesi de çok önemli, batıkenttemi oturuyorsun canım?
Hepimiz için hayırlısı olsun, sana ve bebişine kucak dolusu sevgiler a.s.

Merhaba; bugun bebeğimin kalp atışını duydum, çok heyecan verici yaa.. Evet canım batıkentte oturuyorum, aynı hastaneden ve aynı Selçuk Arslan dan bahsediyoruz, ben çok memnunum ama bilemiyorum senin durumun için neden öyle dediğini, tercih meselesi tabiki bu, için nerede rahat ediyorsa, nereyi beğeniyorsan ve hangi doktordan memnunsan oraya gideceksin elbette, hayırlısı olsun, gelsin senin bebiş de, gidecek doktor çookkkk bulunur :)

Özlemcim nerelerdesin, iyi kayboldun valla, Kaan da ne kadar büyümüs masallah, öp benim için kara kuzunu, bende hamileyim biliyor musun, dualarımız kabul oldu çok şükür..

canım benımm ayy cokkk sevındımmmmm kaydirigubbakcemile5
ıcıme dogmus bı bakayım dedım
allahım bebişini mutlulukla buyutmenı nasıp etsın
nasılsın şimdi bulantın bıseyın varmı
gel sana bı sarılayım içim kıpırkıpır oldu vallahı Şeniz

slm kızlar rabbım hamiş olanlara hayırlı dogumlar saglıklı bebkler ...................hamiş olmak isteyenlerede tez zamanda saglıklı melekler göndersin..........bende serdar oguza gıdıorum .......aradıgım bir dr.............barzeyın dedigi gibi hem beni hem melegimi anlayn bır dr...............allah izin veririse dogumu zekai tahirde düşünüyorum ............ikiz gebelik oldugu için.............ankara sincandayım bende............

canım hayırlı olsun rabbim sağlıcakla hepimizin kucağına almayı nasip etsin
serdar beye muayeneye nereye gidiyosun ne kadar ödüyosun
zekai tahirdede o mu girecek ddoğuma ne kadar ücret alacak
bende methini duydum çok
ama malesef fiyatı yüksek olan dr lara gidemiyorum

doğru söylüyorsun canım önce bebiş yapmayı becereyimde

canım öncelikle bebişin hayırlı olsun, benim birçok arkadaşım serdar oğuza gidiyor, yeri GOP ta internette adresi var, muayene ücretide 170 TL imiş. kensisi doçent Zekai Tahir Burak'ın doktoru ama hastanede muayene yapıyormu bilmiyorum, sezaryan olursa giriyor doğuma galiba ama normal doğuma mesai saatlerine denk gelirse girerim demiş benim arkadaşa,, ama herkese farklı söylemiş olabilir o yüzden en iyisi doktora sormak:) canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…