Canım öncelikle hayırlı olsun , hamile olabileceğimi düşündüğüm an bıraktım ben , sadece şüphem varken. Bebeğimin sağlıksız olabileceği düşüncesi benim bir daha sigara içmememi sağladı, canım bile istemedi. Sen de öyle düşünmeye çalış.Kizlar sigarayi birakmak yada tiksinmek yada az icmek icin ne yapmam lazim esimle sikinti yaşayabilirim o icmiyo çünkü hamile oldugumu dun ogrendim.birakan varsa yazabilir mi cok ihtiyacım var
ilk belirtilerde tiksinmiştim şimdi günde 7 tane içiyom ama bırakmak istiyorum en azından gebelik bitene kadar nasıl yapcam bilmiyorum allah yardımcımız olsun keşke hep tiksinseydim ama değil yerindeyse aş eriyorum sanki sigaraya formül bulursan yaz bende bulursam paylaşırım sizinleKizlar sigarayi birakmak yada tiksinmek yada az icmek icin ne yapmam lazim esimle sikinti yaşayabilirim o icmiyo çünkü hamile oldugumu dun ogrendim.birakan varsa yazabilir mi cok ihtiyacım var
aynen ya içiyom içme de neki bayılıyom kokusuna falan aman ne illetmiş bu ya inşallah kurtuluruz hepimizBende 21 haftalik hamileyim canim. O sigara sorunu bendede var. Millet tiksindim falan dedi ama ben tam tersi sigarayi yiyesim geliyor. Dedigin gibi aş eriyorum sanki. En aza indirmeye çalış.paket almamaya özen göster. Olmuyor ama ne diyim seni cok iyi anlayabiliyorum.
amin saol canım teşekkürler hepimize inşallahInşallah canim inşallah.hayırlısı olsun bu arada. Allah kucağına almayi nasip etsin.
Yok canim yaa dusunemiyorum bisey beni sigara ya itiya adeta dunden bu saate kadar 1 paket ictim eşime yalan soyledim annem icti diye zor bi durumdayim olmuyo olmuyoCanım öncelikle hayırlı olsun , hamile olabileceğimi düşündüğüm an bıraktım ben , sadece şüphem varken. Bebeğimin sağlıksız olabileceği düşüncesi benim bir daha sigara içmememi sağladı, canım bile istemedi. Sen de öyle düşünmeye çalış.
Stres yaptim sanki birileri yanimdayken az içiyorum ama annem le kayinvalidem cok sık gelemiyolar evde yanliz olumca hep kahve sigara alistim esimede soz vermistim düşündükçe daha cok üzülüyorum ve daha cok icesim geliyo abartmiyorum gercektwn bu boyle cok kötü bi durum lanet sey 10 sene once basladim bugunleri hic dusunmediydim nedenseOoww 1 paket bide yapma ya canmsn bak bebegn daha önemli azalt lütfen onu kaybetmeyi goze mi alyrsn cok fazla 1 paket
Cok izledim sakat dogma zeka geriligi gelisememe riski fazlaymis.ama yok lanet sey iste dislerimi sıkıyorum icmiycem diye yada oyaliyorum kendimi uzak biyere koyuyorum gormiyecegim yere aklima gelmesin diye ama olmuyo saate bakiyorum daha yarim saat gecmis iceli durtuyo git ic bu son 3 saat sonra icecem diyom nafile paket almazsam daha cok sinirleniyorum bideSigara içen hamileler ile ilgili video falan varsa bulun izleyin,belki korkar üzülür birakirsiniz.
Çok kotu ihtimallerCok izledim sakat dogma zeka geriligi gelisememe riski fazlaymis.ama yok lanet sey iste dislerimi sıkıyorum icmiycem diye yada oyaliyorum kendimi uzak biyere koyuyorum gormiyecegim yere aklima gelmesin diye ama olmuyo saate bakiyorum daha yarim saat gecmis iceli durtuyo git ic bu son 3 saat sonra icecem diyom nafile paket almazsam daha cok sinirleniyorum bide
bende sizinle ayn ıtım önce tiksindim günde 1 veya 2 idi şimdi 6 yada 7 oluyor kendime kzııyorum ona bnu yapmaya hakkım yok ama bırakamadım bende allah yardımcımız olsun 17 hafta bitti gebelik dr azarlıyor süreklı içmiyceksin diye ama olmuyor işte pis bağımlılık ben sadece ilk 2 ay tiksindim sonra geri elime aldım alalh yardımcımız olsunilk belirtilerde tiksinmiştim şimdi günde 7 tane içiyom ama bırakmak istiyorum en azından gebelik bitene kadar nasıl yapcam bilmiyorum allah yardımcımız olsun keşke hep tiksinseydim ama değil yerindeyse aş eriyorum sanki sigaraya formül bulursan yaz bende bulursam paylaşırım sizinle
En azinsan yemeklerden sonra bire indir... olmuyor mu var canim... icme... Allah in emaneti o bebek... anne olucaksin once onu dusun... oyle her istedigimi yapabilirim devri kapandi bn de biraktim yemekten sonra cay bile icmiyorum ki bn cay hastasiyim. Cay sigarayi hatirlattigi icin ikisini de biraktim... bi muddet idare et cnm Allah korusun bebisine bisey olsa vicdan azabindan kurtulamazsin...Yok canim yaa dusunemiyorum bisey beni sigara ya itiya adeta dunden bu saate kadar 1 paket ictim eşime yalan soyledim annem icti diye zor bi durumdayim olmuyo olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?