- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.317
- 198
Haklısın canım.Kimse istemez bu sekilde olmasini muhtemelen sizin basinizda boyle bi lanet olmadigi icin anlamak istemiyorsunuz burdaki kimseyi.burda care çözüm ariyoruZ biz belki biri bi fikir verirde birakmaya vesile olur diye.sizin bu sekilde asagilar gibi konusmaniz üzdü sahsen beni.kimse oturupta ohh ben iyiki içiyorum demiyor burda
Evet canimi duaunuyorum ama atamadim iste paketi 10 gün oldjm ogreneli ama bugun paketimden 7 tane sigara aldim paketi ise giderken esime verdim ve hala gelmedi esim sadece 7 tane içtim bugun.o paket evde olsaydi suan 7 tane kalmisti icinde belki.insallah dahada azaltirimŞöyle düşün....
Yaktın bir sigara, koydun ağzına çektin bir nefes sonra aynı şeyi karnındaki bebeğinde hayal et. Düşün ki her yaktığında bebeğinin ağzına koyuyorsun.
Hamile olduğumu anladığım an paketimi çöpe attım. Sakın diyeyim çocuğuna bile bile zarar verme. Hastalıklı doğarsa vebali senindir. Hoş hasta olmasa bile yine vebali senindir.
Canının canını düşün.
Kümseyi aşağılamadım bende içiyorum canım ama keyif için bi bebeği zehirlemek bana vicdansızca geliyoKimse istemez bu sekilde olmasini muhtemelen sizin basinizda boyle bi lanet olmadigi icin anlamak istemiyorsunuz burdaki kimseyi.burda care çözüm ariyoruZ biz belki biri bi fikir verirde birakmaya vesile olur diye.sizin bu sekilde asagilar gibi konusmaniz üzdü sahsen beni.kimse oturupta ohh ben iyiki içiyorum demiyor burda
Anlıyorum sizi tesekkurler yorumlariniz icin.Kümseyi aşağılamadım bende içiyorum canım ama keyif için bi bebeği zehirlemek bana vicdansızca geliyo
süpersin bende ilk 2 ay öle 1 ila 2 arasında gittim kokudan sonra resmen aş erdim şimdi 5 7 arası gidip geliyor dr kızdı 3 ün üstü asla yasak bu satten sonra bırakıcaksın nırakıcam dedikçe daha stres girip yakıyorum bi fırt çekip atıyorum alalhım inşallah bırakırız ilerdeded kötü örnek olucaz eilimizde sigara off ya her gece dua ediyorum bnırakmak için ama pis alışkanlıkmışBen hamile olduğumu öğrendiğim gün günde 2 ye düşürdüm 1 ay bu sekilde sürdü şu an hiç içiyorum
Bebeğinin saglığını düşün ben öğrendiğim an bıraktımKizlar sigarayi birakmak yada tiksinmek yada az icmek icin ne yapmam lazim esimle sikinti yaşayabilirim o icmiyo çünkü hamile oldugumu dun ogrendim.birakan varsa yazabilir mi cok ihtiyacım var
Aradan zaman gecmis biraktin mi bilmiorm ama sana kesinlikle bi yol allen carr sigarayi birakmanin kolay yolu adli kitabi al ve oku bn birakmaya karar verdim biraltim ve 4 gun sonra hamile oldugumu ogrendm ve sigara olmadan bakkala bile gidemiyodum kesinlikle tavsiye ederm bebegini dusun ve inan bana sandigin.kadar zor diil herkes ama.herkess sigarayi birakabilirKizlar sigarayi birakmak yada tiksinmek yada az icmek icin ne yapmam lazim esimle sikinti yaşayabilirim o icmiyo çünkü hamile oldugumu dun ogrendim.birakan varsa yazabilir mi cok ihtiyacım var
Aynı şeyleri yazıyoruz bende çok istiorum bebek inşallah olur canım senindeKeske bende hamis kalsamda biraksam bebegin icin guzelim birakman lazim her bir sigara yaktiginda bebisin gelsin aklina ozaman galiba birakirsin
Aynı şeyleri yazıyoruz bende çok istiorum bebek inşallah olur canım seninde
Bebeğinin saglığını düşün ben öğrendiğim an bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?