Hamişim sigarayi birakmak istiyorum

Şöyle düşün....

Yaktın bir sigara, koydun ağzına çektin bir nefes sonra aynı şeyi karnındaki bebeğinde hayal et. Düşün ki her yaktığında bebeğinin ağzına koyuyorsun.

Hamile olduğumu anladığım an paketimi çöpe attım. Sakın diyeyim çocuğuna bile bile zarar verme. Hastalıklı doğarsa vebali senindir. Hoş hasta olmasa bile yine vebali senindir.

Canının canını düşün.

Haklısın canım.

Evet canimi duaunuyorum ama atamadim iste paketi 10 gün oldjm ogreneli ama bugun paketimden 7 tane sigara aldim paketi ise giderken esime verdim ve hala gelmedi esim sadece 7 tane içtim bugun.o paket evde olsaydi suan 7 tane kalmisti icinde belki.insallah dahada azaltirim

kızlar en son doktora gittiğimde beni en zorlayan şeyin sigara içmemek olduğunu söyledim, bunla ilgili konuşurken 1 de içilse 5 de içilse aynı şey dedi. bırakamayanlar ya da kendini avutmaya çalışan arkadaşlar zor ama miniğiniz için yapabilirsiniz, sonuçlarını iyice okuyun. yavrunuz bronşit olarak dünyaya gelebilir ve daha bi çok olumsuz etkisi var daha önce yazmıştım zaten. kendiniz için değil bebişiniz için bi süre ara vericeksiniz böyle düşünmeye çalışın

Kümseyi aşağılamadım bende içiyorum canım ama keyif için bi bebeği zehirlemek bana vicdansızca geliyo

Ben hamile olduğumu öğrendiğim gün günde 2 ye düşürdüm 1 ay bu sekilde sürdü şu an hiç içiyorum

Ben hamile olduğumu öğrendiğim gün günde 2 ye düşürdüm 1 ay bu sekilde sürdü şu an hiç içiyorum
süpersin bende ilk 2 ay öle 1 ila 2 arasında gittim kokudan sonra resmen aş erdim şimdi 5 7 arası gidip geliyor dr kızdı 3 ün üstü asla yasak bu satten sonra bırakıcaksın nırakıcam dedikçe daha stres girip yakıyorum bi fırt çekip atıyorum alalhım inşallah bırakırız ilerdeded kötü örnek olucaz eilimizde sigara off ya her gece dua ediyorum bnırakmak için ama pis alışkanlıkmış

Hamile olduğumu öğrenir öğrenmez sigara paketini çöpe atmıştım , hatta sigara içilen ortamda dahi durmamaya özen gösteriyorum , her şey o küçük meleğin sağlığı için .

Belki çok önceden gördüğüm bir fotoğraf zamanında beni etkilemişti bilmiyorum , fakat ne olursa olsun içmemek gerekiyor .
Can çekmiyor mu ?
Evet çekiyor ama meleğimden önemli değil ...
Lütfen sadece onun sağlığını düşünün , bu zaten içmemenize sebep olacaktır .

Sigara içen ve içmeyen bir annenin karnındaki meleğin görüntüleri aslında her şeyi anlatıyor...

Ben açık havada dahi sigara içenlerin yanına yaklaşmıyorum. Yazık, günah çok büyük bir vebal. Size tamamen muhtaç bir bebeği en önemlisi EVLADINIZI zehirliyorsunuz.

Bende 10 haftalik hamileyim 2 yıl bekleyisimin ardindan gelen mucizem için sigarayi bıraktım aklıma bile gelmiyor öğrendikten sonra 2 3 gün bir iki tane icebildim vicdan azabiyla.. herkes yapabilir tamamen Bebeğinizi düşünün her nefeste dusundugunuz an sondurursunuz sigarayi ve tiksinirsiniz umarım tabiki..

Kizlar sigarayi birakmak yada tiksinmek yada az icmek icin ne yapmam lazim esimle sikinti yaşayabilirim o icmiyo çünkü hamile oldugumu dun ogrendim.birakan varsa yazabilir mi cok ihtiyacım var
Bebeğinin saglığını düşün ben öğrendiğim an bıraktım

Kizlar sigarayi birakmak yada tiksinmek yada az icmek icin ne yapmam lazim esimle sikinti yaşayabilirim o icmiyo çünkü hamile oldugumu dun ogrendim.birakan varsa yazabilir mi cok ihtiyacım var
Aradan zaman gecmis biraktin mi bilmiorm ama sana kesinlikle bi yol allen carr sigarayi birakmanin kolay yolu adli kitabi al ve oku bn birakmaya karar verdim biraltim ve 4 gun sonra hamile oldugumu ogrendm ve sigara olmadan bakkala bile gidemiyodum kesinlikle tavsiye ederm bebegini dusun ve inan bana sandigin.kadar zor diil herkes ama.herkess sigarayi birakabilir

Canım sadece şunu söyliyim sen her nefes duman çektiğinde o içeride nefes almio nefessiz kalio yazık int bakabilirsin

Keske bende hamis kalsamda biraksam bebegin icin guzelim birakman lazim her bir sigara yaktiginda bebisin gelsin aklina ozaman galiba birakirsin

rabbim isteyen herkese nasip etsin sigara olayı bende bırakamadım valla dr çok kızıyor olmadı ama abartmıyorum
artık allah herseyin hayırlsını versin herkese

bende icenlerdendim, ama 5ci haftamda yani yeni ogrendigimde sigaradan tiksinme demeyelimde, ihtiyac duymuyordumm. annem icince kokusu cok pis geliyor kulluk gibi onunda etkisi cok oldu. ha arada keyif amacli bi icsem diyorum, hele ki redbull'la birlikte vazgecilmezimdi ama sonra bebisim aklima geliyor ve kendime cok kiziyorum. beyninde bitir, onun bunun demesiyle malesef olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…