hamişler..ateşiniz ortalama kaç derece?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kk_mm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

kk_mm

Ziyaretçi
hamile arkadaşalr ateşiniz kaç derece?düşüşler oluyormu hiç...buraya yaarsanız ortlama ateşinizi sevinirm...

canım ben önceden ölçüyordum hamiş oldugumu öğrendikten sonra bıraktım ölçmeyi.ama son döneme dogru ateşim 36.5 36.6 arasında değişiyordu.

hamileliiğin sonlarına doğrumu 36.5 falan oluyordu?
hamile arkadaşlar ölçüp yazarmısınız lütfen bu sayfaya herkes yazsın ölçüsünü belki ateşin sürekli yüksek çıkmasıda belirtidir..

canım ben hamile oldugumu yeni öğrendim.5 haftalık hamileyim su an.hamileliği öğrenmeden önce en son 36.5 yada 36.6 cıkıyordu.sen su anda kac oldugunu mu merak edıyorsun.anlamadım.eger öyleyse yarın sabah ölçüp yazarım senin için.

arkadaşalr benimde adetime 4 gün var 3 gündür düzenliolarak ölçüyorum iki gün 36.1 çıktı bugün ise 36.3 sizce hamilelik varmıdır hamile olmayan insanların ateşi kaç çıkıyor acaba

evt nurcum yarın yazarsan sevinirim..
binbirgece ben küçük kardeşimi ölçdüm 36.3 flandı gerçi kişiden kişiye degişiyor ama hamilelerinkini merak ediyorum yüksek oluyormuş çünkü..

canim herkesin bunyesine gore faklilik gosterir o. mesela benim yumurtlamadan once ataesim 36.5 civaridir. yumurtlamadan sonra 37 lerin ustu.
bir arkadasimin 36.0 larda yumurtlamadan sonra 36.5
yani bu deguisken birsey.

takma vucut sicakligina.

kızlar günaydın nasılsınız ben bu sabah yine aynı saatte ölçtüm 36.3 dünküyle aynıydı reglme 3 gün kaldı yani hala bir düşüş olmadı hayırlısı nasip herkese yüce rabbim hayırlısı neyse onu versin ...

arkadaslar kişiden kişiye değişior bu bence.
binbir gece bende senin gibi 15 ekimde olacam canım şuan ateşim 36,9 .

bende hamileyim ve ateşim 36.4ün altına düşmedi bazen 37yi buldu
Konu baya eski ama baslik guzel bende 2 aydir olcuyordum atesimi yumurtlarken 35,9 lara kadar dusup sobra 37 gibi seyrediyordu adet zamani tekrar dusuyordu 36,4 gibi

Back
X