Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hamileliiğin sonlarına doğrumu 36.5 falan oluyordu?
hamile arkadaşlar ölçüp yazarmısınız lütfen bu sayfaya herkes yazsın ölçüsünü belki ateşin sürekli yüksek çıkmasıda belirtidir..
canım ben hamile oldugumu yeni öğrendim.5 haftalık hamileyim su an.hamileliği öğrenmeden önce en son 36.5 yada 36.6 cıkıyordu.sen su anda kac oldugunu mu merak edıyorsun.anlamadım.eger öyleyse yarın sabah ölçüp yazarım senin için.
arkadaşalr benimde adetime 4 gün var 3 gündür düzenliolarak ölçüyorum iki gün 36.1 çıktı bugün ise 36.3 sizce hamilelik varmıdır hamile olmayan insanların ateşi kaç çıkıyor acaba
evt nurcum yarın yazarsan sevinirim..
binbirgece ben küçük kardeşimi ölçdüm 36.3 flandı gerçi kişiden kişiye degişiyor ama hamilelerinkini merak ediyorum yüksek oluyormuş çünkü..
canim herkesin bunyesine gore faklilik gosterir o. mesela benim yumurtlamadan once ataesim 36.5 civaridir. yumurtlamadan sonra 37 lerin ustu.
bir arkadasimin 36.0 larda yumurtlamadan sonra 36.5
yani bu deguisken birsey.
kızlar günaydın nasılsınız ben bu sabah yine aynı saatte ölçtüm 36.3 dünküyle aynıydı reglme 3 gün kaldı yani hala bir düşüş olmadı hayırlısı nasip herkese yüce rabbim hayırlısı neyse onu versin ...
Konu baya eski ama baslik guzel bende 2 aydir olcuyordum atesimi yumurtlarken 35,9 lara kadar dusup sobra 37 gibi seyrediyordu adet zamani tekrar dusuyordu 36,4 gibi