- Konu Sahibi bizsizegeldikbitlendik
-
Önce ben başlıym.
benm minik prensesimin adı Defne
kilosu geçen hafta yani 33 haftayken tam 2 buçuk kiloydu. şimdi 2.700 falan olmştr heralde
benim kizim su an 35 haftalik..kendisi 6 Eylüldeki zorunlu kontrolde o zaman 33 haftalikti ve 1900 gr di:) simdi sanirim 2 kilo olmustur..ama malesef kilo bundan sonra ögrenemeyecegim ultrason yapmiyorlar burda sadece her trimesterde bir kere
aa niye yapmıyolarkii? ne hastanesi o, benmki her hafta boyunu kilosunu suyunu falan ölçüyo. şeker olduğu için her hafta çağırıyo beni artık. gerçi özel hastane olduğu için böyle sıkı tutuyolardır.
Almanyada boyle..ultrasin sadece 3 kere ..oda her trimester basinda..iki hafta önce acillik durumda oldugum iicn baktilar ..yoksa daha hakkim yok..avrupada amerikada boyleymis..sirf ultrason icin Tr dekileri kiskaniyorum walla ..
benm kız 48 cm uzun olcak heralde, yarın muayenem var bakalım kaç kilosu boyu
benim elimde olsa hergün gidip ultrasondan bebeğimi izlemek isterim valla inş. sağsağlim kucağımıza alırızda güzel yüzünü izleriz artık
bizsizegeldikbitlendik koydugun fotodaki hanim senmisin ??? merak ettim cok..
benim oğlum sağolsun biraz geç kaldı artık doğunca asker kaçağı diye alıp götürürler heralde41 haftalık 3.600 gram adına hala tam karar veremedik ya sadece emir yada 2 isimli olacak emir çınar
Almanyada boyle..ultrasin sadece 3 kere ..oda her trimester basinda..iki hafta önce acillik durumda oldugum iicn baktilar ..yoksa daha hakkim yok..avrupada amerikada boyleymis..sirf ultrason icin Tr dekileri kiskaniyorum walla ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?