Hamişler bebeklerinizin isimlerii haftaları ve kiloları hakkında topik bizim olsun

bizsizegeldikbitlendik

Defne'nin anasııııı :))
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
2.114
14
318
Antalya
Hamişler ne heyecanlı bi bekleyişmiş bu. herşeyi düşünüyor insan acaba benm bebeğim zayıfmı acaba şişmanmı falan filan.
hadi herkes bebeklerinin haftalarını kilolarını ve isimlerini yazsın.
herkes inşallah kolay ve sağlıklı doğum yapar.

Önce ben başlıym.
benm minik prensesimin adı Defne
kilosu geçen hafta yani 33 haftayken tam 2 buçuk kiloydu. şimdi 2.700 falan olmştr heralde

oncelikle saglikla kucagina alirsin insallah,
ben bebisimin kilosunu bilmiyorum ama 24 haftalik kendileri Kismet olursa isminide Alissa koycaz. 11 ocak 2011 dede hanfendi bizimle olcak insallah.

benim kizim su an 35 haftalik..kendisi 6 Eylüldeki zorunlu kontrolde o zaman 33 haftalikti ve 1900 gr di:) simdi sanirim 2 kilo olmustur..ama malesef kilo bundan sonra ögrenemeyecegim ultrason yapmiyorlar burda sadece her trimesterde bir kere

benim kizim su an 35 haftalik..kendisi 6 Eylüldeki zorunlu kontrolde o zaman 33 haftalikti ve 1900 gr di:) simdi sanirim 2 kilo olmustur..ama malesef kilo bundan sonra ögrenemeyecegim ultrason yapmiyorlar burda sadece her trimesterde bir kere

aa niye yapmıyolarkii? ne hastanesi o, benmki her hafta boyunu kilosunu suyunu falan ölçüyo. şeker olduğu için her hafta çağırıyo beni artık. gerçi özel hastane olduğu için böyle sıkı tutuyolardır.

Almanyada boyle..ultrasin sadece 3 kere ..oda her trimester basinda..iki hafta önce acillik durumda oldugum iicn baktilar ..yoksa daha hakkim yok..avrupada amerikada boyleymis..sirf ultrason icin Tr dekileri kiskaniyorum walla ..

Almanyada boyle..ultrasin sadece 3 kere ..oda her trimester basinda..iki hafta önce acillik durumda oldugum iicn baktilar ..yoksa daha hakkim yok..avrupada amerikada boyleymis..sirf ultrason icin Tr dekileri kiskaniyorum walla ..

aa çok tuhafmış. burda her muayenede dakikalarca bakılıyor. ben özlüorum bazen bebeğimi ultrasonda görnce mutlu oluyorm.

Benim de pasamin adi Altan Çınar olucak.

34+4 deyim gecen hafta 33 haftalikken kilosu 2500 demisti doktor.
Hamilelik sekeri cikmisdi bundan dolayi bebegimin kilosu onden gidiyor, ama suan diyet yapiyorum bakalim
haftaya yine kontrol var kac kilo olmus bakicaz.

Bu arada bende isvicredeyim ama her kontrolumde ultrasonda bakdilar.
Bebegimin ultrason resimlerini album yaptim resmen

Bizim minik kızımız da 33+2 haftalık. 32+5 te 2000 gr dı. Boyuda 42.5 cm di. Babamız Elif adını koymayı düşünüyor bende 2. adını koyacağım Miray yada Nil düşünüyorum şuan.

benim oğlum sağolsun biraz geç kaldı artık doğunca asker kaçağı diye alıp götürürler heralde 41 haftalık 3.600 gram adına hala tam karar veremedik ya sadece emir yada 2 isimli olacak emir çınar

benim oğlum sağolsun biraz geç kaldı artık doğunca asker kaçağı diye alıp götürürler heralde 41 haftalık 3.600 gram adına hala tam karar veremedik ya sadece emir yada 2 isimli olacak emir çınar

anne karnında çok kalan çocuk zeki olurmuş. çınar ismi bu sene çok moda 2 arkadaşımda çınar koydu bebeğinin adını güzel isim. sağlıcakla doğar inşallah bebişiniz.

Bölge bölge degisiyo sanirim .bende almanyada yasiyorum ve 2 haftada bir ultrasona giriyorum..yani her kontrolümde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…