Hamişler bebeklerinizin isimlerii haftaları ve kiloları hakkında topik bizim olsun

Merhaba kizlarrr
doktordan geldim yeni..prensesimin kilosunu söyleyemedi doktor pozisyondan dolayi tam ölcemem dedi..ama 2500 gibi birsey dedi..ama eve geldim düsündümki olamaz 2 hafta önce 1900 demisti kesin olarak..2 hafta icinde bu kadar kilo alamaz degilmi? haftada bebekelr kac gr alir bilginiz varmi?
su an 34+4 haftadayim...

alır alır. son haftalarda çok hızlı kilo alıyorlarmış. benmkide 1,900ken 10 gün sonra dr 2500 demişti bende şaşırmıştm ama normalmiş. son haftalarda haftada 200 yada 250 gr alıyorlarmış.
ya benmde bugn kontrolüm vardı ama sadece nstye girdim ultrason için haftaya gel ölçüm yapalım dedi.

benim oğluşumun adı Yusuf Tuğra. kendisi 34+4 haftalık. son kontrolümüzde 32. haftadaydık ve 1800 demişti doktor.
son haftalarda hızlı kilo alıyolarmış bi hafta sonra kontrolümüz var ne kadar olacak bakalım

kızlarrrr bugün muayenem vardı 36+1 oldm bugün bebişim 3 kilo olmuş boyu 50 cm olmş nekadar hızlı büyüyor. salı gün doğum var çok heyecanıyımmmmm

Allah sağlığıyla kucağına versin cnm bana ve bütün hamişlerimizede sağlığıyla kucaklarımıza almak nasip olsun

benimde prensesim olacak 32+4üz biz bebnim bebişimde 2 kilo ya yakındı 2 hafta önce ayın 13 ünde randevumuz var bakalım kaç kilo olmuş boyunu söylemedi dr 13ünde söyleyecek bu arada prensesimin adı sahra olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…