hamişler bi toplanın bakim :)

puffuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
698
494
53
Selam güzel anne adayları:KK46: öncelikle kendimi tanıtayım 3 aylık bi göbüşüm var :) toplaşında neler yiyosunuz neler içiyosunuz nelere dikkat ediyorsunuz bi bilgi alışverişi yapalım ev temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz mesela :hamarat:ya da yaşadığımız zorlukları vs vs birbirimize destek çıkalımEn Büyük KKEn Büyük KK

Haftada 2 defa balık tüketimine dikkat ediyorum. Doktorun tavsiyesi ile günde 2 tane soda içiyorum kan dolaşımı için faydaliymis hatta mide yanmalarini da alıyor.temizlik konusuna hiç girmeyeyim 3 ay sonrasinda hamile değilmişim gibi temizlik yapıyorum sadece biraz daha dikkat ederek çok egilmeden yorulmamaya dikkat ederek... 3-4 lt arası su tuketiyorum. Kan hapı kullanıyordm o bende alerji yaptı onu bıraktım,her sabah bir yemek kaşığı dut pekmezini bir bardak ılık suyun içine koyup iciyorum en özen gösterdiklerimi yazdım canım. Hayırlı hamilelikler :)

Selam güzel anne adayları:KK46: öncelikle kendimi tanıtayım 3 aylık bi göbüşüm var :) toplaşında neler yiyosunuz neler içiyosunuz nelere dikkat ediyorsunuz bi bilgi alışverişi yapalım ev temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz mesela :hamarat:ya da yaşadığımız zorlukları vs vs birbirimize destek çıkalımEn Büyük KKEn Büyük KK
18 haftalığız canım herşey istiyor gibi ama ben yiyemiyorum yesemde sonra miğdem rahatsız ediyor hala cinsiyetini bilmiyorum kan ilacı vitaminler verdi doktor zar zor içiyorum birde her sabah

Ben korkumdan ayrıntılı temizlik yapamıyorum, biraz zorlayayım sancı giriyor. Sağolsun eşim de anlıyor halimden hiç bişey demiyor :KK68:

Slm kızlar bnde balık tüketimini arttırdım her sabah düzenli kahvaltımı ediyorum ama bugün kusmaktan yapamadım mide boş boş ögrüyüyorum su kusuyorum sadece baş agrım sürekli var sabahları baş Ağrı'yla uyanıyorum hap ta içmek istemiyorum paracetemol hapim ama yinede çok içmiyorum hep yorgunluk var ama evin işini yavaş yavaş yapıyorum iyi olduğum Zaman'larda yapıyorum allahtan eşim çoğu şeyi yapıyor zaten bana sağolsun çok deterjan kullanmamaya özen gösteriyorum ara ögünlerde ceviz fındık yiyorum bu arada 8+3 deyiz zor geçiyor ama güzel darısı tüm isteyenlere inşanlah :)

İlk 3 ay bebek bizden bir şey almıyor. Depolarımızdan besleniyor. 3. Aydan itibaren beslenmeye daha fazla dikkat etmek gerekiyor. Her gün süt yoğurt peynir tereyağ yemeye özen gösteriyorum. Temizliği ilk 3 ay hiç ellemedim. Daha önce 1 tane düşük yaptım biraz da onun korkusu vardı heralde. 3. Ayım bitince temizliğimi yapıyorum fazla ağır kaldırmadan kendimi öldürmeden. Bir de rahat kıyafetler giymek gerekio.

Haftada 2 defa balık tüketimine dikkat ediyorum. Doktorun tavsiyesi ile günde 2 tane soda içiyorum kan dolaşımı için faydaliymis hatta mide yanmalarini da alıyor.temizlik konusuna hiç girmeyeyim 3 ay sonrasinda hamile değilmişim gibi temizlik yapıyorum sadece biraz daha dikkat ederek çok egilmeden yorulmamaya dikkat ederek... 3-4 lt arası su tuketiyorum. Kan hapı kullanıyordm o bende alerji yaptı onu bıraktım,her sabah bir yemek kaşığı dut pekmezini bir bardak ılık suyun içine koyup iciyorum en özen gösterdiklerimi yazdım canım. Hayırlı hamilelikler :)

oohh masallah allah saglik sihhat versin ne kadarlik bebisin

18 haftalığız canım herşey istiyor gibi ama ben yiyemiyorum yesemde sonra miğdem rahatsız ediyor hala cinsiyetini bilmiyorum kan ilacı vitaminler verdi doktor zar zor içiyorum birde her sabah
bende 12 haftaligim bi donem istahsizlik halsizlik oldu onun disinda sukur bi sikayetim olmadi 4. aydan itibaren eski enerjimiz geliyomus duyduguma gore benim kizim olcakmis ikili taramada ogrendim .. yemek konusunda kendimi hic zorlamadim tiksinmektense az yiyeyim mantalitesi daha iyi geldi bana

Bizlerin ne yapması lazm temizlik yapmak sıkıntılı mı acaba :KK20:
dip kose girmiyorum ben dusuk tehlikem oldugu zamanlarda bile kalkip mutfagimi toplar sil supur yapar banyomu temizler yatardim Allahtan bisey olmadi gunluk rutin isleri yapiyorum sadece

cinsiyetlerini ne zaman ogrendiniz kizlar ben tam 12. haftada ogrendim herkes cok erken diyo ama dr um cok emin konustu

bende 12 haftaligim bi donem istahsizlik halsizlik oldu onun disinda sukur bi sikayetim olmadi 4. aydan itibaren eski enerjimiz geliyomus duyduguma gore benim kizim olcakmis ikili taramada ogrendim .. yemek konusunda kendimi hic zorlamadim tiksinmektense az yiyeyim mantalitesi daha iyi geldi bana
Et ve türlerini yiyemiyorum artık açlıktan miğdem bulanıyor bugün ne hikmetse (etsiz) yeşil mercimek yedim 10 dk iş yapıp 1 saat oturuyorum inşallah benimde kızım olur ben çekerim böyle

14+1 haftalik hamileyim.her gün bir öğün et yiyorum muhakkak.gunduz yogurt,gece yatarken 500 ml süt içiyorum.2-2.5 lt su tuketiyorum.ceviz findik gun icinde.haftada 2 gun balik.demir ve kalsiyum hapi kullaniyorum.
Evde golden im oldugu icin her Allah in günü yerleri süpürüp siliyorum.doktorum hareketlerimi kisitlamama gerek olmadigini söyledi.simdilik her sey yolunda cok şükür:)

ben de beslenmemei yazayim en basta istahsiz oldugum zamanlar hic kendimi zorlamiyorum hamilelik bu tiksinti yapmasin diye sabah kahvaltisinda bir bardak sut peynir zeytin salatalik domates tarzi seyler yiyorum yumurtada 3 5 gunde bir cok fazla yedigim zaman gecmiyo bogazimdan .. gun icerisinde 2 3 adet ceviz 5 6 cig badem bir soda yogurt 3 5 kasik.. haftada bir balik yiyorum.. salam sosis sucuk mayonez ketcap meyve suyu kola hayatimdan cikardim zaten .. haftada bir kizartma yiyorum canim cok istiyo.. hurma kuru kayisi uzum arada atiyorum agzima haftada bir iki yarim fincan kahve bir iki bardak cay iciyorum ..

Back
X