Hamişler karnınız kaçıncı ay belli oldu ?

nelly72

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2015
61
19
88
Ben 22 haftalik olacam ama hala karnım cıkmadı belli olmuyor kıyafetlerim bile daralmadı sizin kaçıncı aydan sonra gobeginiz cıkmaya başladı yada bu durum abes mi anlayamadım sizde durumlar nasıl yada nasıldı ???

Ben normaldede balık etli oldugumdan hafif karnım cıkti bile

Dar giyinince baya belli oluyor tabi ama ben dışarda çok dar giyinmediğim için pek anlaşılmıyor. Ama bi tişörtle 23-24 haftadan sonra belli olmaya başladı. Yinede benimle aynı haftada olanlara internetten bakıyorum da benim karnım baya küçük

benim daha yeni hafif çıktı canım, bir arkadaşım 25 haftalık hala normal iç karın geniş olunca öyle oluyor sanırım,benimde hafif çıktı sayılır

Benim 4 aylikken kucukcuk bir göbisim vardi. Ama arkadasimin 1.5 aylikken bile belliydi karni. Kisiden kisiye degisir canim.

Vücut tipine hatta aynı kişinin farklı hamileliklerinde bile aynı olmuyor. ben 3 aylık hamileyken otobüste yer veriyorlardı Ama iş yerinden başka bir arkadaşım 6 aylık hamileydi halen sıfır beden gibiydi.

Abes degil canim bazi hamilelerin karni gec cikar.Bana kedi yavrusu mu dogurucan karnin hic yok diyen bile oldu masallah kizim 3 kg nun uzerinde dogdu.Ic karnin genistir cikar elbet.

5. Aya girerken cıktı
Bir cıktı akıllara zarar 4.200 doğdu normal olarak

Soyunukken bariz belli de
ustume birsey giyince pek belli degil , dar giysem bile
ayva gobek gibi duruyor simdilik

Yani bende hafif kilo vardı ama hala demesem kimse anlamio hamile oldugumu halbuki hamileligin yarisini bitirdik pantolonlarm bile daralmadı dar tisort giyince bile aynı acaba dediginiz gibi ic karın falan mı genis

İç karnın geniştir son aylarda birden şişince daha zor olcak. Benimde öyleydi 4. Aya girerken otobüse bindim kimse yer vermiyo aradım eşimi bağıra bağıra doktordan cıktıö hayatım herşey yolunda bebiş sağlıklı 4 ay a girdik. Kendini yorma dedi diye bas bas bağırımdım bakyım biri kalktı hamilemisiniz ay hiç belli olmuyo buyrun dedi ah canım ne gerek vardı kalkmasaydın dedim

benım ılk gebelıgımde 45 kılo fılandım 34 beden
10 haftalık hamıleyken yumurta gıbı gobegım cıkmıstı
daha sonra bır hamılelık daha yasadım ondada hemen bellı olmustu artık yapımdanmı bılmıyorum
fakat soyle 5 aya kadar caktırmamak hosuma gıderdı

İlkinde çok küçük karnım vardı. 7 aylıkken insanlar emin olamayıp soruyorlardi. Ikincisi hemen belli oldu. İkisi de aynı kiloda dogdu

:) benimde oyle oluo

Benim 13. Su an. Bir iki haftadir belli olmaya basladi :) senin ic karnin genistir dedikleri gibi. Hem daha guzel kiyafetlerin oluyormus. Benim simdiden dar gelen artik giyemedigim kiyafetlerim var :)

Son düzenleme:
Canim benim karnim 22 haftalikken filan az birqz cikti simdi balina gibi oldum merak etme ne kadar gec o kadar ii:) eninde sonunda cikio karnin ve fenaliklar basio tasinak nezormus ey allahim

Benim karnım 2 aylıkken belliydi aylarca ayaklarımı görmeden yaşadım yuvarlanıp duruyodum :) kiminin hiç belli olmuyo şaşırıyorum

valla benimde 17. hafta gb belli olmaya basladi simdi bariz belli one dogru cikik bi karnim var bilen de bilmeyen de anliyo yani vucud yapisiyla alakali bence

Benim ikiz baya baya belli hiç bir kiyafetim olmuyor hem göğüs hem göbek sıkıyor. Hiç kilo almadim ama göbeğim i gören hemen anlıyor hamile oldugumu. Simdiden böyleysek ileriki aylari düşünemiyorum bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…