tuğba merhaba. online olduğun için sana sormak istedim hemen. benim bugün transferimin 9. günü ve hcg sonucu 31.8. sence iyi mi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tuğba merhaba. online olduğun için sana sormak istedim hemen. benim bugün transferimin 9. günü ve hcg sonucu 31.8. sence iyi mi?
allah sag salim kavustursun canım rabbim isteğen herkese de bu güzel duygu yüce olan anneliği nasip etsin... allah kurtarsın
hihoyyyt canım çok sevindim allah tamamına erdirsin.dualarımıız seninle
Teşekkürler Tuğba. Dileklerimiz hep o yönde. Aşllah inşallah sağlıklı sıhhatli sonuna da erdirsin. Yolumuz uzun. Kendine iyi bak. Sevgiler.
canım gözünaydın allah tamamına erdirsin bende 2 tüp bbk ve aşılamadan sonra hemde 11 sene sonra doğal yolla hamileyim allah herkese yaşatsın bu mucizeyi inş hepimizede hayırlı doğumlar nasip etsin allahım ki benimde eşimin sperm hareketliliği azdı ama rabbim isteyince hepsi boş birde dua dua dua
hayirli olsun canim
insallah saglicakla kucagina alirsin darisi bizlereeeeeeee
canım çok sevindim allah tamamına erdirsin darısı tüm isteyenlerin ve benim başıma
Tebriklerr canım.Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın inşallahhhha.s.
tubacım tebrik ederim canım.Allah tamamına erdirir insallah.darısı basımıza bende yarın gideceğim ilk kontrol için.
tuğba hayırlı olsun canım benimde cumartesi transferim oldu en erken belirtileri nezaman oluyo ne gibi hamilelik belirtileri 8 günde olurmu