• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamişliğim kesinleşti kızlar.....

tuğba merhaba. online olduğun için sana sormak istedim hemen. benim bugün transferimin 9. günü ve hcg sonucu 31.8. sence iyi mi?

:emir_bebek: bence iyi cnm...ben 11. gün yaptırmıştım 52.67 değerim cnm...benim 4. gün transferiydi...13. gün yaptırdığımda 126.49 çıkmıştı cnm benim...inş. hamişsindir...bence 11 günün testini bekle değerin katlarsa süper...kaydirigubbakcemile5

canım gözünaydın allah tamamına erdirsin bende 2 tüp bbk ve aşılamadan sonra hemde 11 sene sonra doğal yolla hamileyim allah herkese yaşatsın bu mucizeyi inş hepimizede hayırlı doğumlar nasip etsin allahım ki benimde eşimin sperm hareketliliği azdı ama rabbim isteyince hepsi boş birde dua dua dua

Teşekkürler Tuğba. Dileklerimiz hep o yönde. Aşllah inşallah sağlıklı sıhhatli sonuna da erdirsin. Yolumuz uzun. Kendine iyi bak. Sevgiler.

Teşekkürler Tuğba. Dileklerimiz hep o yönde. Aşllah inşallah sağlıklı sıhhatli sonuna da erdirsin. Yolumuz uzun. Kendine iyi bak. Sevgiler.

:Saruboceq:amin cnm cümlemiz inş. sonuca ulaşırız allahın izniyle...özlenözlem yoksun ortalarda annen iyi bakıyo anlaşılan sanadelikafadulden....yln80 haberdar et bizi olurmu merak ettirme...:ecrin_bebek:

canım gözünaydın allah tamamına erdirsin bende 2 tüp bbk ve aşılamadan sonra hemde 11 sene sonra doğal yolla hamileyim allah herkese yaşatsın bu mucizeyi inş hepimizede hayırlı doğumlar nasip etsin allahım ki benimde eşimin sperm hareketliliği azdı ama rabbim isteyince hepsi boş birde dua dua dua

saol cnm cümlemize nasib etsin rabbim...hayırlı doğumlar...hayırlı çocuklar...kaydirigubbakcemile4

hayirli olsun canim
insallah saglicakla kucagina alirsin darisi bizlereeeeeeee

Tebriklerr canım.Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın inşallahhhha.s.

Tebriklerr canım.Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın inşallahhhha.s.

kaydirigubbakcemile5 saol cnm benim...hepinizi tek tek cevaplıyorum...zahnet edip tebrik ediyosunuz...allah razı olsun...rabbim inş. bu duyguları sizede yaşatır canlarım...kasım hamişi olucam inş....hepinize dua ediyorum...(hamişlerin duası kabul olurmuş yadelikafadulden)

tubacım tebrik ederim canım.Allah tamamına erdirir insallah.darısı basımıza bende yarın gideceğim ilk kontrol için.

tuğbacım çok sevindim canım tebrikler,insan şu an inanıyor değilmi hamile olduğuna allah tamamını erdirsin canım kucağınada alırsın inşallah bende bekliyorum ilk ultrason tarihim 25 mart daha çok var amaaaa

tubacım tebrik ederim canım.Allah tamamına erdirir insallah.darısı basımıza bende yarın gideceğim ilk kontrol için.

kaydirigubbakcemile5 tşk. cnm benim...kasım hamişi olcaz inş. cnm...sen ben özlem ...aslında kasım hamişleri olarak bir başlık açıp buluşalım....inş. cnm benim hakkında hayırlısı olur inş.:Saruboceq:

Ne güzel bir haber :nazar:
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla gelsin bebeciğin inşallah
Rabbim isteyenleri bu duygudan mahrum etmesin, kucağını bebekle doldursun inşallah

tuğba hayırlı olsun canım benimde cumartesi transferim oldu en erken belirtileri nezaman oluyo ne gibi hamilelik belirtileri 8 günde olurmu

tuğba hayırlı olsun canım benimde cumartesi transferim oldu en erken belirtileri nezaman oluyo ne gibi hamilelik belirtileri 8 günde olurmu

:CüvCüv: hayırlı olsun...allah tamamını erdirsin...valla bende hiç belirti olmadı ve halada yok gibi cnm benim...8. gün idrar testi yapmıştım tek çizgi çıkmıştı çok üzülmüştüm ama boşmuş...benden sana tavsiye sakın günün gelmeden test yapma çok yıpranıyosun cnm...bebişlerimizi üzmeye hakkımız yok...güzel haberlerini bekliyoruz cnm...

Back
X