Anlamış oldum zaten teşekkür ederimKardeş akıl almak için yanlış yerdesin bunu anlycaksın sende.
Önemli değil canım Eşime söyliycem gece 2 de geliyo işten inceldiği yerden kopsun bundan sonra ne oluyosa olsun artıkBen yanlış anladiysam özür dilerim.
Fakat artik 1 dk bile durmaniz kabahat. Esinizin size karşı şiddet hakaret va uygulamayacağından eminseniz kendisine konuyu aciklayip hemen polise, savciya vs gidin..
Ben eşimden çekiniyodum söylemedim diye olayın üstnden 3 gün geçti diye ama bende korktm söyleyemedim diycem saklayamam ya artık
Gönderdiği resim mesajlarla savcılığa git..
Eşine de söyle..
Zaten 19 yaşımda o yüzden evlendim ben zaten ayrı yaşıyodum ara sıra evde kalıyodumBağımlı adam herşeyi yapar, çok bulaşmayın bence. Belli ki ablanız da şiddet yüzünden şikayetçi olmamış, babanizin durumu belli, sizin arkanızda duran olmaz gibime geliyor.
Gibi evetİmdatttttttttttttttdıe bagırasıbagırasım geldi . Korku film gıbı
Malesef gerçekGercek olmasin bu konu lutfen..
Ablamdan bahsediyorum daha 24 yaşında ve çokta güzel , şöyle anlatıyım 6 sene nişanlı kalıp sonra ayrıldı ve gene barıştılar sonra babamın bir lafına evi bırakıp ona gitti evlendiler evlendiği kişi öz amcamın oğlu . Nyse adam uyuşturucu bağımlısı ve bununda suçlusu ablamı görüyodu evlendiler ve her gün dövüyo küfür ediyodu ilk ay hamile kaldı ablam sonra o şahıs çocucğun abisinden olduğunu iddea etti 4 kez bıraktı geldi ablam ama babam almadı en sonunda almak zorunda kaldı çünkü ablamın uyurken başında bıçak biliyordu ve o bıçakla ablamıda kesti biçti evet doğru öyle yaptı . Nyse babam geri aldı sonra ayrıldılar . Ve sonra ne öğrendim biliyomusunuz meğer aklı bendeymiş . Baldızında intden bana cinsel organının resmini atıp ağza alınmıycak şeyler yazdı bende babama söyledim hiç umursamadı çnkü sen babasın dimi hahaha baba tabi yaaa . Arkadaşlar şmdi yeğenim 2 yaşında ve bu adam hala daha hem bana hem ablama musallat olup duruyo eşime söylemiyorum çnkü mahfeder onu büyük olay çıkar ben ne yapcam bana akıl verin lffn
Sakin siz enistenize ask olmayasinizAblamdan bahsediyorum daha 24 yaşında ve çokta güzel , şöyle anlatıyım 6 sene nişanlı kalıp sonra ayrıldı ve gene barıştılar sonra babamın bir lafına evi bırakıp ona gitti evlendiler evlendiği kişi öz amcamın oğlu . Nyse adam uyuşturucu bağımlısı ve bununda suçlusu ablamı görüyodu evlendiler ve her gün dövüyo küfür ediyodu ilk ay hamile kaldı ablam sonra o şahıs çocucğun abisinden olduğunu iddea etti 4 kez bıraktı geldi ablam ama babam almadı en sonunda almak zorunda kaldı çünkü ablamın uyurken başında bıçak biliyordu ve o bıçakla ablamıda kesti biçti evet doğru öyle yaptı . Nyse babam geri aldı sonra ayrıldılar . Ve sonra ne öğrendim biliyomusunuz meğer aklı bendeymiş . Baldızında intden bana cinsel organının resmini atıp ağza alınmıycak şeyler yazdı bende babama söyledim hiç umursamadı çnkü sen babasın dimi hahaha baba tabi yaaa . Arkadaşlar şmdi yeğenim 2 yaşında ve bu adam hala daha hem bana hem ablama musallat olup duruyo eşime söylemiyorum çnkü mahfeder onu büyük olay çıkar ben ne yapcam bana akıl verin lffn
aynen. bana da ablasının evliliğini dağıtmaya çalışan kıskanç izlenimi aldım. o kötü seyleri uydurdu gibiSakin siz enistenize ask olmayasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?