Hamiyleydi bıçakladı

Ben yanlış anladiysam özür dilerim.

Fakat artik 1 dk bile durmaniz kabahat. Esinizin size karşı şiddet hakaret va uygulamayacağından eminseniz kendisine konuyu aciklayip hemen polise, savciya vs gidin..
Önemli değil canım Eşime söyliycem gece 2 de geliyo işten inceldiği yerden kopsun bundan sonra ne oluyosa olsun artık

Bağımlı adam herşeyi yapar, çok bulaşmayın bence. Belli ki ablanız da şiddet yüzünden şikayetçi olmamış, babanizin durumu belli, sizin arkanızda duran olmaz gibime geliyor.

Bağımlı adam herşeyi yapar, çok bulaşmayın bence. Belli ki ablanız da şiddet yüzünden şikayetçi olmamış, babanizin durumu belli, sizin arkanızda duran olmaz gibime geliyor.
Zaten 19 yaşımda o yüzden evlendim ben zaten ayrı yaşıyodum ara sıra evde kalıyodum

Gercek olmasin bu konu lutfen..

Hem psijolojisi bozuk,hem madde bağımlısı,hem sapık.Canım mutlaka şikayet etmelisiniz.Belli olmaz belki adli vaka olunca korkar.Tez vakitte kurtulursunuz inşallah.

Yangın var diye kaçıp ülkeyi terkedesim var
Bune ya hayal gücü bile olsa

Sakin siz enistenize ask olmayasiniz

eee başka başka. madem aklı sizdeydi ablanla neden 6 sene çıktı bu kadar zamanda neden size musallat olmadı da evlendi ablan hamile kaldı da sonra başladı yapmayın Allah aşkına yaa hala rahatsız ediyorsa neden şikayetçi.olmadınız mesajları göstermediniz daldan dala atlamışsınız hadi canm yaa başka işlerle meşgul ol oyalama insanları

Adam şizofren falan olmalı..sizler de kurban..gerçekse tabi...bu kadar olay olmuş ve siz hala aynı şehirde o adamla yaşıyorsanız siz de normal değilsiniz..şizofreni genetik..amca oğlu yakın akraba sonuçta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…