Hamiyleydi bıçakladı

Söyliycem ama oda bana kızcak 3 gündür niye söylemedin bana diye bide mesajıda sildim aman görür falan diye bide bu yüzden kızcak
Korktum önce görür görmez sildim deyin gerçeği olduğu gibi anlatın eşinize. Bir gün hesabınızdan sildiğinizi sandığınız mesajları aklına birşey gelir de geri yüklerse işte o zaman eşinizi kaybedersiniz hiç suçunuz olmadığı halde... Bir de anlamadım ablanız hamileyken onu bıçakladı diyorsunuz bundan dolayı ceza almadı mı? Nasıl bu kadar meydan kendinin sanıyor? Bu ülkede hukuk yok mu? Eskiden olsa neyse ama şu anda beni tahdit ediyor diye başvursanız bile adamı bir hizaya getirir polisler... Mutlaka şikayetçi olun korkmayın böyle manyaklar kendinden güçlü birini görünce pısar kalırlar...

Allah başınıza versin ne yaşadıksay bin beteri demiycem bu en beteri yaşayın ya sadece yaşayınnn

Sen bana burada beddua edemezsin ne olduğun belli terbiyeni takın daha 20 yaşındasın 1 senelik evlisin 19 yaşında zorla mı evlendirdiler diğer konularında sürekli eşimle anlaşamıyorum sevmiyorun demişsin ama bu kadar olay olmuş bir tane konunda bununla ilgili değil. Eniştene göz koydun heralde ya da hayal dünyan geniş hadi işine!!

Yaa bırakın ne gerçeği bütün konuları eşimle anlaşamıyorum boşanıcam bilmem ne neden bunları yazmamış. Adam peşini bırakmayacak eşi de sessiz kalacak var mı böyle birşey mesajla açık seçik şeyler yollayacak şikayet edilmeyecek bu saatte işi yok herhalde onca konudan sonra ancak aklına gelmiş yazmak daha da 20 yaşında başka yerde eğlensin herkese de beddua ediyor gece gece

Hamile kadin bıçaklandı ceza almadi oyle mi? Esinize anlatcaksiniz ama esinizle anlasamadiginizi kac kez konu acip yazmissiniz esiniz size destek mi cikcak simdi? Hic kimsem yok yazmıştınız diger konuda aileniz ablaniz herseyiniz varmis. Resmen hayal dunyasinda yasiyorsunuz ya da saglik sorununuz var lutfen insanlara boyle hassas konularla gelmeyin.

Uyuşturucu bağımlısı olan biri keser de biçer de .. gözü hicbirsey görmez . Hatta bunlar kendilerini keserken bile zevk alıyor . Ablani bicaklarken madde etkisindeydi kesin .yoksa normal bir canlinin hamile esine bunlari yapmasini aklim almiyor .Ablanın aklı nerdeydi evlenirken ? Bide amca oğlu kardeş ya ,yapmayın ..neden amca oğlu ? Hem de bağımlı .. ablanı alistirmamis neyse ki ..

Kaçın gidin uzaklara ,babanız kalsın onlarla .körler sağırlar birbirlerini ağırlar. Canınızın değeri yoksa oturup uğraşın ..uzaklaştırma kararıyla başlayın ise ..

Umarım fake ol ..

Öyle bir anlatmisim ki sanki agzinda sakiz varmis gibi hayal ettim

Nedense gercek gelmedi konun gerceksede yapacagin tek sey polise gitmek

Bana da fake geldi konu
Kaldı ki polis hak hukuk adalet
Nerde yaşıyorsunuz

Ailece değil sülalece bir garipsiniz. Bilemedim...

Yazma şeklinizden, verdiğiniz tepkilerden yaşınızın çok küçük ve hayat tecrübenizin hiç olmadığı anlaşılıyor.
1. Bu olaylar karşısında susan da dilsiz şeytandır. Aman başıma birşey gelmesin diye susmak o herife çanak tutmaktan başka birşey değil.
2. Bu denli trajik ve akılalmaz olaydan sonra siz hala nasıl aman huzurumuz kaçmasın ali rıza bey modunda takılıyorsunuz anlamak mümkün değil.
3. Bu herif ablanızı bıçaklamış. Bıçaklamış yaa ötesi var mı bunun?? Ve bu adamdan hala şikayetçi olmuyorsunuz??!!
4. Derhal eşinize durumu anlatın, polise şikayetçi olun ve o herifin yargılanmasını sağlayın.
5.Bence sizin de ruh sağlığınız yerinde değil. Siz de bir psikiyatriste gözükün. Anlamsız bir şekilde hala ya eşim bana kızarsa diyorsunuz. Kızarsa da kızar, adam akıllı anlatırsınız durumu.

Şimdi size söverdim de saygılı bi insanım kendimi bozmama değmezsiniz siz ve sizin gibiler yazık size beddua etmicem ama aynısı başınıza gelsin de o zaman ben sizi görcem

Niye beddua ediyorsunuz hanimefendi, yazdiginizi ozetledim, hayret bisey..

Benim basima yahut ablam, kuzenim, arkadasim, komsum basina boyle birsey gelse gider tum hukuki yollara basvururum.
Gelip de burda meger enistemin akli bendeymis diye konu acmam.

Geldiginiz gibi de gitmissiniz gerci, hadi gule gule.

Yani bazen herçekten buradaki insanların gerçek olduğuna inanamak istemiyorum vijdan merhamet duygularından yoksun karşısındaki içinde bulunduğu şartlarla değerlendirmekten aciz empati yoksunu konu sahibi geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda kurtulursunuz ama hukuki yol şart korktuğunuzu qnlamış üstünüze geliyor

Bi sarki vardi bilmem hatirlarmisiniz palavra palavra palavramadem hosunuza gitmiyorsa babanizda sorumsuz bi insan o zaman esinize diyin sonucta kocanin görevi koruyup kolamak istemem yan cibime diyonn seniii gidi seni

Fotografı silmeseydiniz daha iyi olurdu ya.Fotoğraftan başka yazışmalar,tehdit hakaret küfür içerikli mesajlar ve şahitler var diyorsunuz.
Bunlarla çok rahat ispat edersiniz.İlk yapmanız gereken eşinize söyleyip savcılığa şikayette bulunmak olmalı.
Üslubunuz çok yanlış olduğu için ters tepkiler aldınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…