- 25 Nisan 2017
- 764
- 556
- 23
Korktum önce görür görmez sildim deyin gerçeği olduğu gibi anlatın eşinize. Bir gün hesabınızdan sildiğinizi sandığınız mesajları aklına birşey gelir de geri yüklerse işte o zaman eşinizi kaybedersiniz hiç suçunuz olmadığı halde... Bir de anlamadım ablanız hamileyken onu bıçakladı diyorsunuz bundan dolayı ceza almadı mı? Nasıl bu kadar meydan kendinin sanıyor? Bu ülkede hukuk yok mu? Eskiden olsa neyse ama şu anda beni tahdit ediyor diye başvursanız bile adamı bir hizaya getirir polisler... Mutlaka şikayetçi olun korkmayın böyle manyaklar kendinden güçlü birini görünce pısar kalırlar...Söyliycem ama oda bana kızcak 3 gündür niye söylemedin bana diye bide mesajıda sildim aman görür falan diye bide bu yüzden kızcak
Söylememeyi mi düşünüyorsunuz bir de?!...26 nisanda boşanma davaları görülcek bende şahidim zaten . Bunları söylesem mahkemede bi işe yaramı acaba ceza alırmı
Allah başınıza versin ne yaşadıksay bin beteri demiycem bu en beteri yaşayın ya sadece yaşayınnn
Şimdi size söverdim de saygılı bi insanım kendimi bozmama değmezsiniz siz ve sizin gibiler yazık size beddua etmicem ama aynısı başınıza gelsin de o zaman ben sizi görcem
Bi sarki vardi bilmem hatirlarmisiniz palavra palavra palavraHe ya ben hem evliyim hem eşime aşığım hemde allahın manyak piskopatı daha 6 aylık doğmamış çocuğu yok etmek isteyen 22 yaşında bi kozı döven söven doğuran kadına şiddet uygulayan bi şizofrene aşığım manyağım dimi ben edepsizim dimi yav işinizee bakın allah ıslah etsin sizi
Konu sahibi üslubu ve bedduaları sebebiyle banlandı sanırım.banlanmış konu fakemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?