Hamiyleydi bıçakladı

Bu tip durumları sakladıkça işler iyice içinden çıkılmaz bir hal alır. Bu nedenle kendinize güvenin ve tabiki eşinizle paylaşın. Bağımlılık öyküsü olan birinden bahsediyorsunuz sonuçta, her şey beklenir. Ablanız da boşanırken kendisi ve çocuğu için tüm tedbirleri aldırsın. Maalesef bu kişi tedavi olmadıkça ve bağımlılıklarından kurtulmadığı sürece sürekli bu tip şeylerle karşınıza çıkacak. Aile bağlarının olması işleri tabiki iyice zorlaştırıyor. Fakat artık susarak, görmezden gelerek çözemezsiniz bunları. Tüm aile üyeleri olarak açık bir şekilde konuşun birbirinizle.. Ayrıca lütfen burada fotoğraf paylaşmayın, bu kadar deşifre etmeyin kendinizi.

Yaaa bari resim koyup desifre etmeyin küçücük çocuğu allah askina derdin nee?? Buraya konu acacagina savciliga dilekce yazsaydiniz daha net bir sekilde kurtuluşunuz olurdu .. biz burda ahh ahh vah vah diyebiliriz sadece..

Fotografi ya kaldirin ya da cocugun yüzünü silin. Boyle bir platformda cocugun gorunmesi dogru degil
Napalım insanlar insan kılığından çıkmış buna bile inanmıyolar anlatıyoruz açık açık bakın bunu yaşadık diye ama yooook

Yok bende trabzonluyum Araklıdan ondan sordum peki bişey dicem nası kanıtlıcam ben anlatıyoruz inanmıyosunuz ne yapim ben yani nası kanıtlıyım alın buda yeğenim işte
Ben trabzonlu değilim önce onu söyleyeyim.
Bize bir sey kanıtlamak zorunda değilsin. burada bu.kadar saçma konu açan insanlar olunca, senin konun da gerçeği zorlayınca bizlerin inanmaması, inanmak istememesini normal karşılayıp, açıklamalarını biraz daha detay vererek, sorulara makul cevaplar vererek daha tepkileri yumuşatabilirdin. Ve insanlar seni daha iyi anlardı.
Mesela demişsin ya bunları mahkemede anlatırsa ise yarar mı diye? Kanıtı orda isteyebilirler senden..

Napalım insanlar insan kılığından çıkmış buna bile inanmıyolar anlatıyoruz açık açık bakın bunu yaşadık diye ama yooook
Olsun, kimseye bir sey kanitlamak zorunda değilsiniz. Isteyen inanir istemeyen inanmaz. Fotograf kalacaksa da cocugun yüzünü kapatin lutfen.
Ayrıca zaten boyle bir fotograf da bir seyi kanitlamaz ki. Boşuna desifre oluyorsunuz.

Olsun, kimseye bir sey kanitlamak zorunda değilsiniz. Isteyen inanir istemeyen inanmaz. Fotograf kalacaksa da cocugun yüzünü kapatin lutfen.
Ayrıca zaten boyle bir fotograf da bir seyi kanitlamaz ki. Boşuna desifre oluyorsunuz.
Nasıl silcem blmyrm

Doğru ben biye kendimi yırtıyorm inandırmak için isteyen inanır isteyen inanmaz bananeee

Hakılısınız

2 yaşında çocuğun istismar edildigi,öz babasindan hamile kalan kizlarin olduğu bi ülkede bu olaya gayette inanıyorum..
Konu sahibi en kısa sürede eşine anlatıp şikayetçi olmalisin bu sahıştan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…