- 6 Nisan 2017
- 1.964
- 2.406
- 133
Ayrı bi dava açılır belki. Avukat arkadaşlar varsa yazar belki26 nisanda boşanma davaları görülcek bende şahidim zaten . Bunları söylesem mahkemede bi işe yaramı acaba ceza alırmı
Hep bu dizilerden...Yangın var diye kaçıp ülkeyi terkedesim var
Bune ya hayal gücü bile olsa
15 yıl oldu dizi izlemeyeli demek ondan benim tepkim :)))Hep bu dizilerden...
Başınıza gelirse o zaman görürsünüzBanada biraz gerçek disi geldi konu garip
Şimdi size söverdim de saygılı bi insanım kendimi bozmama değmezsiniz siz ve sizin gibiler yazık size beddua etmicem ama aynısı başınıza gelsin de o zaman ben sizi görcemKonu basligi "enistemin akli bendeymis" olmaliydi
Daha cok yorum alirdiniz
Aynı şehirde değiliz bu bir. Bu olay olayı 2 sene oldu bu iki ve biz çabaladık ama sizler be anlarsınız çnkü başınıza gelmediAdam şizofren falan olmalı..sizler de kurban..gerçekse tabi...bu kadar olay olmuş ve siz hala aynı şehirde o adamla yaşıyorsanız siz de normal değilsiniz..şizofreni genetik..amca oğlu yakın akraba sonuçta..
Yav ben evliyim be iyimisiniz siz ? Ayrıca allah korusun öyle bi adamla olacağıma öleyim daha iyi ve bide sizler gerçekten insan olamassınız insanları nasıda kirletiyosunuz yok gözü var yok o var bu var ya nalet olsun ya iğreniyorım sizin gibi topluluktan hemcinsimiz böyle düşünürse karşı cins bize ne yapmaz ki yazıkkkaynen. bana da ablasının evliliğini dağıtmaya çalışan kıskanç izlenimi aldım. o kötü seyleri uydurdu gibi
Allah başınıza versin ne yaşadıksay bin beteri demiycem bu en beteri yaşayın ya sadece yaşayınnneee başka başka. madem aklı sizdeydi ablanla neden 6 sene çıktı bu kadar zamanda neden size musallat olmadı da evlendi ablan hamile kaldı da sonra başladı yapmayın Allah aşkına yaa hala rahatsız ediyorsa neden şikayetçi.olmadınız mesajları göstermediniz daldan dala atlamışsınız hadi canm yaa başka işlerle meşgul ol oyalama insanları
He ya ben hem evliyim hem eşime aşığım hemde allahın manyak piskopatı daha 6 aylık doğmamış çocuğu yok etmek isteyen 22 yaşında bi kozı döven söven doğuran kadına şiddet uygulayan bi şizofrene aşığım manyağım dimi ben edepsizim dimi yav işinizee bakın allah ıslah etsin siziSakin siz enistenize ask olmayasiniz
Hep bu dizilerden...[/QUOTE
dizi mi allah sizi ıslah etsin yazık acıyorumHep bu dizilerden...
O olay gerçek mi yaKayınbabası damada aşık olmuş haberinden sonra herşeye koşulsuz inanıyorum artık
Sizler nasıl zihniyete sahipsiniz ya gerçekten insanmısınız siz bence drğilsiniz eğer olsaydınız zaten bu tip dalga geçer gibi yorumlar yapmazdınız dedim ya hepinizi tek tek allaha havale ettimm15 yıl oldu dizi izlemeyeli demek ondan benim tepkim :)))
Her olumsuz yorum yapana tek.tek cevap yazıp beddua edeceğine, daha düzgün ve anlaşılır olarak yeniden anlatsaydın da biz de.özür dileseydik..Sizler nasıl zihniyete sahipsiniz ya gerçekten insanmısınız siz bence drğilsiniz eğer olsaydınız zaten bu tip dalga geçer gibi yorumlar yapmazdınız dedim ya hepinizi tek tek allaha havale ettimm
Trabzonlusun sen heraldeHer olumsuz yorum yapana tek.tek cevap yazıp beddua edeceğine, daha düzgün ve anlaşılır olarak yeniden anlatsaydın da biz de.özür dileseydik..
Ne alakası var?? Saat 12 yi geçiyor esprisi .mi yapacaksınTrabzonlusun sen heralde
Yok bende trabzonluyum Araklıdan ondan sordum peki bişey dicem nası kanıtlıcam ben anlatıyoruz inanmıyosunuz ne yapim ben yani nası kanıtlıyım alın buda yeğenim işteNe alakası var?? Saat 12 yi geçiyor esprisi .mi yapacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?