• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamleyim boşanmak istiyorum

Siz böyle konuştukça daha çok çocuğunuz olmaz
Siz kim oluyorsunuz ya ağzınızı toplayın kendinize gelin veren de allah alan da sanane bana verdiği çocuktan ne hakla böyle konuşuyorsun
Onun bunun çocuğunu kıskanıp niye ona verdin bana vermedin diyeceğine niyetini temizle önce sen bi
Bakarsın o zaman olur
Hasbinallah ya !!!hadsiz
daha geçen ay kürtaj düşünen sendin.

kız kardeşim anasınıfı öğretmeni. sınıfında bi çocuk var, ben de gidip vakit geçirdim geçenlerde biraz o çocukla.
çocuk, engelli demeyeyim de zeka geriliği var, yaşıtlarına göre çok geride.

konuşamıyor, her söylediğini anlamıyor, çok az kısmını anlayıp uyguluyor, sadece ''anne'' diyebiliyor, onu da okulda öğrenmiş zaten.

ve bu çocuğun annesiyle babası ayrıymış, annesi başkasıyla, babası başkasıyla evlenmiş hayat kurmuşlar.

ikisi de çocuğu istememiş, yanlarına almamış. çocuğa şuan dedeyle babanesi bakıyor.

çocuğun annesi çocuğu bırakıp gitmiş ama çocuğun tek söyleyebildiği kelime ''anne''.

ben o gün çocuğu ilk kez gördüm, yemek saatinde pek bi şey de yediremedik, yemiyor, bir kase yoğurtla bir parça ekmeği zor yedirdik. ve o gün tüm gün aklım onda kaldı, ''sonradan yedi mi? o yoğurtla nasıl doyacak? acıksa söyleyemez bile''...

hala da aklımdan çıkmıyor.

konu sahibi sana söyleyeceğim tek şey: ister boşan, ister barış, ister çek git, ister kal, ama yavrunu bir an bile yanından ayırma. o sadece sana muhtaç, babasına ya da başkasına değil.

Boşanmak istiyorum
Bebeğide babasına bırakıp kendime yeni bir hayat kurmak istiyorum
Nefret ediyorum eşimden
Ne tuhaf insanlar var madem esinden nefret ediyon niye yaptınız bizler çocuğumuz olsun diye ne zorluklara giriyoruz anne olmak icin allah size vermis onu istemiyonuz ne tuhaf. Ama sunu da soyleyim insanlarin çoğu hamile olunca bazilari yemek yemezlerya mideleri bulanir ya bazilarida insanlari gorunce mideleri bulaniyor benim arkadasimda kaynansini ve kendi oz babasini gozunde karartmisti sizde de bu olabilir size tek diyecegim bol bol dua ve sabir

Hadi canım
Arada bir konuya girip nasıl polemik yaratsam diye düşünüyorsun ortalığı karıştırıp kaçıyorsun
Benden ekmek çıkmaz sana
:KK24:
tüm konularına bakıp özet geçtim.

kocişim bana it gibi davranıyor, evi de terkettim, boşanma blöfümü de yemedi. evliliğinin özeti.
belki bebek olunca kocişin sana bağlanır sandın o plan da tutmadı, kürtaj olayım dedin. kocana bu tehdit de sökmemiş belli ki.
kocana yapamadığın tatavayı burada bize yapsan ne olur?

kocanı yenemedin, hırsını doğmamış çocuktan alıyorsun.

inşallah lohusalıkta çocuğa eziyet etmezsin.

kocişim bana it gibi davranıyor, evi de terkettim, boşanma blöfümü de yemedi. evliliğinin özeti.
belki bebek olunca kocişin sana bağlanır sandın o plan da tutmadı, kürtaj olayım dedin. kocana bu tehdit de sökmemiş belli ki.

İt sensin kızım hadi defol konumdan
Kocişimin derdi seni bi taraflarından dürttü galiba terbiyesiz
Hadi defol

basara bilirsen brak ...ya cocugu brak ya bosanma cunki cocukla yola cikmak cok zor heledeki bakcak birileri yoksa dadyada guvenilimiyo ki zaten dadi parasi

Hadi defol
terbiyesiz kim gayet açık.
psikolojini bilmem de huyun pek bozuk.
adam haklı mı ne?

Köpek gibi kovulduğun yerden gitmiyosun bide utanmadan yazıyorsun hala
Defol git şurdan
Benim asabımı bozma
Başkalarına hırla

Hadi defol
:KK57::KK57::KK57:
İkinci cümle ne ya? Bu forumda gördüğüm en fena cümleler sıralamasında ilklere girdi.
kız kardeşim anasınıfı öğretmeni. sınıfında bi çocuk var, ben de gidip vakit geçirdim geçenlerde biraz o çocukla.

konuşamıyor, her söylediğini anlamıyor, çok az kısmını anlayıp uyguluyor, sadece ''anne'' diyebiliyor, onu da okulda öğrenmiş zaten.

ve bu çocuğun annesiyle babası ayrıymış, annesi başkasıyla, babası başkasıyla evlenmiş hayat kurmuşlar.

ikisi de çocuğu istememiş, yanlarına almamış. çocuğa şuan dedeyle babanesi bakıyor.

çocuğun annesi çocuğu bırakıp gitmiş ama çocuğun tek söyleyebildiği kelime ''anne''.

ben o gün çocuğu ilk kez gördüm, yemek saatinde pek bi şey de yediremedik, yemiyor, bir kase yoğurtla bir parça ekmeği zor yedirdik. ve o gün tüm gün aklım onda kaldı, ''sonradan yedi mi? o yoğurtla nasıl doyacak? acıksa söyleyemez bile''...

konu sahibi sana söyleyeceğim tek şey: ister boşan, ister barış, ister çek git, ister kal, ama yavrunu bir an bile yanından ayırma. o sadece sana muhtaç, babasına ya da başkasına değil.

+1
Katılıyorum. Annem böyle bir okulda çalışıyor, aynen böyle bir çocuk vardı, çok da küçüktü. Yurttan getiriyorlarmış hatta çocuğu. Tedavi olması için hem de eğitim alabilmesi için. Kız çocuğu bir de... Öğretmenini babası sanıyordu garibim, baba deyip yüzünü okşayınca öğretmen o gün kendine gelememiş, annem anlatınca ben de gözyaşlarına boğulmuştum.
Ya arkanızda bıraktıklarınız insan yavrusu ya, yavru! Nasıl aklınız onda kalmadan arkanızı dönüp gidebileceksiniz? Ben sahiplenici biriyimdir, kitabımı unutsam aklım kalır. Bebek olsa çıldırırım herhalde, iyi mi bakarlar kötü mü bakarlar? Aç mı bırakırlar? Ağlayınca bakmazlarsa peki? Çocuk orada tıkanırcasına ağlıyor ve bakmıyorlar. Annesi yanında olması gerekirken, içgüdüsel olarak aranıp dururken bulamayacak. İlk kelimelerini söylerken yanında olamayacaksınız, hadi anne de diyemeyeceksiniz. Kendi çocuğunuza sizden iyi kimse bakamaz. Yani ben öyle düşünüyorum, ben kendimden başka kimseye güvenmem. Buna babası da dahil, kendi annem de dahil olmak üzere benden iyi kimse bakamaz.
Bir de işin çocuk psikolojisi kısmı var. 0-1 yaş arasında ebeveyninden gerekli ilgiyi, bakımı görmeyen bebekler temel güven eksiliği yaşıyorlar. Çünkü bu yaşlarda çocuk anneye çok bağlıdır. Eğer annesi acıktığında onu beslemezse, altını ıslattığında temizlemezse, gazını çıkarmazsa vs. dünyaya karşı güvensizlik kuruyorlarmış. Büyüdükçe de içten içe annem bile bakmamış bana, kimseden iyilik bekleyemem düşünceleri yerleşiyor. Sonuç olarak sosyal ilişkilerinde başarısız, kaygılı, çekingen çocuklar olabiliyorlar. Hiçbir anne bunu istemez. Ben istemem yani, benim çocuğum hem de benim yüzümden bu hale gelsin. :olamaz: Sadece ben dünyaya gelmesine karar verdim diye, kötü bir hayat yaşamaya mahkum oluyor. Bu haksızlık değil mi?

Mune Mune

Daha 28 subatki actigi gonderiye bir bakın.isteyerek olmus bebegi.kocasi yardim ediyormus sutunu bile iciriyormus. Ve bebegini seviyormus karninda adam. Simdi ise çocuğunu sevmiyor gbi laflar etmiş ben mi yanlis gördüm

Burda s
Her gün düzelir umuduyla yaşadım
Düzelmiyor her gün ağlattı
Karnımdaki bebeği sevmiyor
Yiğenlerini seviyor
Anne gibi hissetmeme fırsat vermedi
Yerden yere vurabilirsiniz
İşin içini bilmeden bebeğimi istemiyorum dese biri bana bende böyle delirirdim
28 subattaki gonderiyle burda dedigi ortusmuyor. Karnimdaki bebegi sevmiyor demis iste.ama orda tam tersi

Aksam aksam icim buruldu. Cok uzgunum su an. Insanlar nasil boyle zalim olabiliyor anlamiyorum. Melek o ya... Bir daha gorursen bizim icin de saril o melege. En guzel dileklerimi sunuyorum ona ve onun gibi annesiz, korumaya muhtac yavrulara.

Konu sahibinin boyle tiynette bir insan oldugunu bilmiyordum. Ciddi bir sebebi olmaksizin evladini birakmayi dusunebilen kisiler canavar bence. Insan olamazlar. Cocuk yaninda kalsa da kim bilir nasil davranir? Ufff.

Ne kadar bunalimda olsa da evlat o evlat. ben neler çektim hem kaynana dan hem kocamdan . sinir stersten preeaklampsiyle doğum yaptım . ama bana herşeyi unutturan evladım oldu . aglaSam karnimdaki tepinisleri ilacım oldu . Her zorluğu rağmen evladıma 4 elle sarıldım. ben de kocamı sevmiyorum ve ondan çektiğimi kimseden cekmedim. bir konularıma bakın da ne demek istediğimi anlarsınız. Sırf evladım akşam olunca babam diyip babasına sarildigi için ,ellerin babası çocuğunu severken benim yavrum boynu bükük kalmaması için boşamiyorum ben o adamı. Halbuki cocugumu bırakıp gitsem çok güzel bir hayat kurarim. ama rabbim bana evladimsiz bir tek nefes almayi nasip etmesin . Analik çok kutsaldır ve kolay değildir. "Herkes ana olamaz."
Biri de cikip ben mikemmelim demese olmaz zaten. Herkesin yasami, yasamin onda biraktigi etkiler farklidir. Kaldi ki bu bayan henüz kucagina almamis cocugu yuzunu gormemis, iyi bir buhran döneminde degil belli ki. Bir kac gune gececek belki, belki burdan soylenen bir sey bu donemden hic cikamayacak umutsuzluğa kapilmasina sebep olacak? Bir de sonuna slogan gibi yazmissiniz herkes ana olamaz diye. Tövbe yarabbim.
Bir ogrencim var. 10. Sinif yani 15 yasinda. Dogdugunda annesi cocugu kuvezde görüyor bir ciglik atip kuvezin uzerine kapanıyor. Agir bir logusa depresyonu. Bakin çocuk 15 yasinda ve kadin hala toparlanamamis. Bir gun cok iyiyken bir gun kiyafetlerini cikarip sokaklarda kosacak kadar kendinden gecebiliyor. Hic basit seyler degil bunlar. Sizin sozlerinizin etkisiyle bu bayan da benzer tepkiler verse mesela nasil hissedersiniz?

Back
X