• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamleyim boşanmak istiyorum

Sizin gibi enerjimi emen moralimi iyice alt üst eden insanlara cevap yazmadığım doğrudur
Sorunlarımı açıkca yazdım buraya hala ne yaşadın ne yaşadın anlat anlat diye sorgulayamazsınız beni
Hayatımın her her detayını bir platformda sayıp dökmeye sayfalar yetmez beni anlayan anladı yardımcıda oldu çok şükür siz negatif insanlarla gerçekten uğraşamıycam benim sorunlarım bana yetiyor
bizler sana vakit ayırıp yorum yapıyoruz görmezden geliyorsun. eleştirim bu noktadaydı ve ben yaşadıklarınla ilgilenmiyorum.sormadım da zaten. evlendiğinden beri bir sürü konu açmışsın ne yaşadıysan yazmışsın okudum. bu durumda yaşadıkların ortada.sonuç da ortada. benim derdim suçsuz günahsız yavrunun ortada kalacak olması yoksa senin gibi insanlar ne hali varsa görsün umrumda olmaz. yine de Allah yardımcın olsun ne diyeyim.

Siz böyle konuştukça daha çok çocuğunuz olmaz
Siz kim oluyorsunuz ya ağzınızı toplayın kendinize gelin veren de allah alan da sanane bana verdiği çocuktan ne hakla böyle konuşuyorsun
Onun bunun çocuğunu kıskanıp niye ona verdin bana vermedin diyeceğine niyetini temizle önce sen bi
Bakarsın o zaman olur
Hasbinallah ya !!!hadsiz
Tatlım sensiz hadsiz.....çocuğuna çok yazık. Gözden bile çıkarmayı fusunuyorsun.sevgili ANNECİK!!!!

Şu an bebeği kucağına almadığın için böyle rahat konuşuyorsun,14 gün önce doğum yaptım bırak dışarı çıkmayı wc bile giderken aklım onda kalıyor ki düşün babası yanında.
Eşine kızgın olduğun için şu an normal düşünemiyorsun

Konu sahibi bence sen her şeyi bilerek çocuk yapmışsın. Hamilesin tamam ama bi kaç ay bir insan düzeldi diye de hemen çocuk yapılmaz. Tamam yaptın ama en küçük bir sorunda istemiyorum banane denilmez. Namaz ile sahip olduğunuzu söylüyorsunuz o zaman namaz ile dertlerinizden de kurtulmayı isteyin Allahtan. Allah size bir seferde vermiş, şimdi istemiyorum demek ne kadar kötü.
Psikolojik tedavi al. Ben sende biraz kıskançlık gördüm. Daha nişanlıyken insan neden eşinin yeğenlerini kıskanır? Ben de yeğenlerimi çok severim, eşim beni kıskansın mı şimdi?

bizler sana vakit ayırıp yorum yapıyoruz görmezden geliyorsun. eleştirim bu noktadaydı ve ben yaşadıklarınla ilgilenmiyorum.sormadım da zaten. evlendiğinden beri bir sürü konu açmışsın ne yaşadıysan yazmışsın okudum. bu durumda yaşadıkların ortada.sonuç da ortada. benim derdim suçsuz günahsız yavrunun ortada kalacak olması yoksa senin gibi insanlar ne hali varsa görsün umrumda olmaz. yine de Allah yardımcın olsun ne diyeyim.

Sen ilk olarak bana senin gibi insanlar diye hitap edemezsin anladın mı önce doğru konuş
Senin amacın yardım etmek falan da değil polemik yaratmak
Sen beni yargılayacak konumda da değilsin
Önce dön bi kendi yaşamına bak
Ben burda teselli ararken
Sen ve senin gibi ağzı zehir saçan insanlarla muhatap olmak zorunda değilim
Ne zannediyorsunuz kendinizi acaba klavye başına geçince
Benim hayatım benim doğrularım
Zoruna giden birşey varsa okur geçersin ama asla bu şekilde yargılayamazsın
Sizin gibilere asıl ben cevap vermiycem
İstediğiniz kadar cazgırlık yapın
Eleştirmeninde bir adabı olur
Sen saygısızlık yapıyorsun
Cevap alamayıncada
Aaaa konu sahibin işine gelmedi oluyor
Yok canııııııııımmmm

Büyük ihtimalle her ne yasadiysan bu sende travma yaratmis. Bebeğini bile birakmayi dusunuyorsan çok agir seyler olmali. Seni yargilayamam çünkü kimse kimsenin içinde ne yasadigini bilemez. Büyük ihtimalle doğum yaptiginda bu duyguların da değişecek. Birak kocana birakip gitmeyi, kucagindan indirmek istemeyeceksin. Ama dediğim gibi olmazsa da bu senin kararin. Kocanin da senin de eşit sorumlulugunuz var. Yani nasil birakirsin falan diyemem. Ama kocanin bebeğe nazil bakacagi hakkında kuskularim var. Bu süreçte iyi düşün. Mutlaka istemiyorsan, doğumdan sonra da kararin devam ederse hic olmazsa bebegin iyi bakilacagindan emin olduğun birine emanet et.

Sen ilk olarak bana senin gibi insanlar diye hitap edemezsin anladın mı önce doğru konuş
Senin amacın yardım etmek falan da değil polemik yaratmak
Sen beni yargılayacak konumda da değilsin
Önce dön bi kendi yaşamına bak
Ben burda teselli ararken
Sen ve senin gibi ağzı zehir saçan insanlarla muhatap olmak zorunda değilim
Ne zannediyorsunuz kendinizi acaba klavye başına geçince
Benim hayatım benim doğrularım
Zoruna giden birşey varsa okur geçersin ama asla bu şekilde yargılayamazsın
Sizin gibilere asıl ben cevap vermiycem
İstediğiniz kadar cazgırlık yapın
Eleştirmeninde bir adabı olur
Sen saygısızlık yapıyorsun
Cevap alamayıncada
Aaaa konu sahibin işine gelmedi oluyor
Yok canııııııııımmmm
bencil davrandığını düşündüğüm için umrumda olmazsın dedim evet umrumda olmaz. evliliğinin baştan beri kötü olmasını bu durumdayken hamile kalmış olmanı söyledim bu yorumum da işine gelmedi bu kadar basit! ama herkes senin hoşuna gidecek olumlu yorum yapmaz kusura bakma.bu son yorumumdu, başka yorum yazmayacağım şekerim, sakin ol!

Her gün düzelir umuduyla yaşadım
Düzelmiyor her gün ağlattı
Karnımdaki bebeği sevmiyor
Yiğenlerini seviyor
Anne gibi hissetmeme fırsat vermedi
Yerden yere vurabilirsiniz
İşin içini bilmeden bebeğimi istemiyorum dese biri bana bende böyle delirirdim
Karnindakini once sen sevicen sen sevmiyosunki babasinin sevmesini bekliyosun erkeklerin cogu bebek dogunca sever ama gercek anne daha bebisi hissetmeden sever not:gercek anne

Konu sahibi su konuya yaptiginiz yorumlarda akli selim bir insan olarak gordum sizi. Bir anlik cinnet aninda yazdiginizi dusunuyorum. Bir de her seyi birakip gitmek ister bazen insan bence oyle bir an olmus. Benim annem de beni aldirmayi dusunmus mesela ama su an benim icin dunyanin en iyi annesi. Fedakarliklarini sayamam. Bunun yaninda lohusa depresyonuna girip kirki cikana kadar cocugunu sadece emzirip annesine veren gormek istemeyen anneyi taniyorum. Su an cocugundan kimse ayiramaz onu. O yuzden buradan kimsenin atip tutup sizi yargilamasi karsisinda hirslanmayin.
Su an kimin yanindasiniz esinizle araniz nasil ? Ve en onemlisi hala konuyu actiginiz zamanki gibi bebegi vermeyi dusunuyor musunuz merak ediyorum? Son Edebiyat Son Edebiyat

Tatlım mı :kusmuk:

Git Allahına isyan etmeye devam et sen
Anneliğimi sorgulamak daha anne bile olamamış birine mi kaldı
Sadece uzaktan izliyorum. Ama eleştirdiğiniz şeyi siz yapacaksanız eleştirmiceksiniz.
Annelik hasretiyle yanan birine denilecek laf değil bu, ayıp ettiniz..

Konu sahibi su konuya yaptiginiz yorumlarda akli selim bir insan olarak gordum sizi. Bir anlik cinnet aninda yazdiginizi dusunuyorum. Bir de her seyi birakip gitmek ister bazen insan bence oyle bir an olmus. Benim annem de beni aldirmayi dusunmus mesela ama su an benim icin dunyanin en iyi annesi. Fedakarliklarini sayamam. Bunun yaninda lohusa depresyonuna girip kirki cikana kadar cocugunu sadece emzirip annesine veren gormek istemeyen anneyi taniyorum. Su an cocugundan kimse ayiramaz onu. O yuzden buradan kimsenin atip tutup sizi yargilamasi karsisinda hirslanmayin.
Su an kimin yanindasiniz esinizle araniz nasil ? Ve en onemlisi hala konuyu actiginiz zamanki gibi bebegi vermeyi dusunuyor musunuz merak ediyorum? Son Edebiyat Son Edebiyat

Şu an evimdeyim hala eşimle birlikte ama konuşmuyoruz birlikte uyumuyoruz
Çalıştığım için bu şehirden yaza kadar gidemiyorum tayin zamanına kadar
Hamile olduğum içinde apart otel vs rahat edemeyeceğim için şimdilik çıkmadım
Evet tükendiğim için böyle yazdım çocukluktan bu yana karnına yastık koyup hamilelik taklidi yapardım anne olmayıda hep çok istedim asla nankör bir insan değilim şükrediyorum bebeğime de sadece ona bakamayacağım korkusu var
Yoksa hiç bir anne evladından vazgeçemez kolay kolay

Sadece uzaktan izliyorum. Ama eleştirdiğiniz şeyi siz yapacaksanız eleştirmiceksiniz.
Annelik hasretiyle yanan birine denilecek laf değil bu, ayıp ettiniz..

Öyle mi
Ama onun bana Annecik demeye hakkı var değil mi
Allahım niye bu kadına çocuk verdin demeye hakkı var ben cevap verince mi suçlu oluyorum

Şu an evimdeyim hala eşimle birlikte ama konuşmuyoruz birlikte uyumuyoruz
Çalıştığım için bu şehirden yaza kadar gidemiyorum tayin zamanına kadar
Hamile olduğum içinde apart otel vs rahat edemeyeceğim için şimdilik çıkmadım
Evet tükendiğim için böyle yazdım çocukluktan bu yana karnına yastık koyup hamilelik taklidi yapardım anne olmayıda hep çok istedim asla nankör bir insan değilim şükrediyorum bebeğime de sadece ona bakamayacağım korkusu var
Yoksa hiç bir anne evladından vazgeçemez kolay kolay
Evet anliyorum zaten hamile halinizle evden gidecek biri varsa o siz degilsiniz. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Tatlım mı :kusmuk:

Git Allahına isyan etmeye devam et sen
Anneliğimi sorgulamak daha anne bile olamamış birine mi kaldı
Tamam o anne olamadı da sen anne oldun çok mu anladın anneliği? Baştan beri yazdıklarınla hiç annelik kavramın olmadığı belli. Zamanında aldırmayı bile düşünmüşsün, kaç kere babanın evine gitmişsin, demekki gidecek bir kapın var ama her seferinde dönmüşsün. Bile bile lades demişsin! Şimdi sen buna da cevap vermezsin.
Şimdi burda milleti incittiğini sanıyorsun, sen öyle san. Onun belki çocuğu olmaz ama senin durumun daha içler acısı emin ol.
Yazık yazık.

Öyle mi
Ama onun bana Annecik demeye hakkı var değil mi
Allahım niye bu kadına çocuk verdin demeye hakkı var ben cevap verince mi suçlu oluyorum
Güzelim çocuğu istemiyorum diyen sen değilmisin?

Bak ben senden hem büyüğüm hemde çok şeyler yaşadım. O yüzden kararlarında tutarlı ol.

Anneliği istemiyorsan, anneliğine laf söyleyenleri de ya dikkate alıp kendini düzelticeksin zoruna gidiyorsa,
Yada yaşadıklarımı ben biliyorum diyip görmezden geleceksin.

uff yazma artık rıca edıyorum....! banane senın cetelenden ben bakıs acımı acıkladım zaten. Yeterli bana laf yetistiricegıne kendıne bir piskolog bak .
sen biraz terbiyeni takın bakalım. öncesinde çetele tutan sendin şimdi gelmiş son derece saygısız bir şekilde "uff bnne senn çetelendn.s.s" diyorsun. sen de öfke kontrolü için bir randevu al bence.

senin gibi insana ne denir ki..
yaziklar olsun, agiz dolusu yaziklar olsun.. o zavallida seni anne bilip sana tutunmus, bazilari dogustan sanssiz yazik yazik

Back
X