hamliyim

asyadan

sev çok sev
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
1.646
1.226
333
İstanbul
hayatımdakı en guzel dertle karsı karsıyım kızlar hamileyim ve esıme bunu unutmayacagı bır sekılde soylemek ıstıyorum var mı fikirlerniniz?

hayatımdakı en guzel dertle karsı karsıyım kızlar hamileyim ve esıme bunu unutmayacagı bır sekılde soylemek ıstıyorum var mı fikirlerniniz?
Canım öncelikle hayırlı olsun,çok sevindim senin adına...
Ben hep şöyle hayal ederdim.Paketlenmiş bir bebek ayakkabısı,hediye paketinde.Eşim gelince gayet ciddi.''Canım sana bir kargo geldi''diyorum ve hediye paketini veriyorum.Tabi bebek ayakkabısının üzerine de ''Babacım,temmuzda yanındayım...''yazılı bir not var,o şaşkınlıkla sana bakarken,''hamileyimmmmm''diyorsun,sonrası mutlu son :1:
Bebeğin güzelliklerle gelsin inşallah :emir_bebek:

Ben hep şöyle hayal ederdim.Paketlenmiş bir bebek ayakkabısı,hediye paketinde.Eşim gelince gayet ciddi.''Canım sana bir kargo geldi''diyorum ve hediye paketini veriyorum.Tabi bebek ayakkabısının üzerine de ''Babacım,temmuzda yanındayım...''yazılı bir not var,o şaşkınlıkla sana bakarken,''hamileyimmmmm''diyorsun,sonrası mutlu son :1:

evetttt cok guzelmıss buu:) yengec olacak benım bebegım bu super gercektenn cok tesekkur ederim canım benım :21:

hamılellıgın hayırlı olsun canım ınsallah saglıklı sekılde kucağına alırsın

bununla ılgılı topık vardı orda cok daha guzel seyler bulabılrsın

ayy ne güzel çok heycanlısın dimi:52:

mutlulugun hiç bozulmasın insallah:nazar:

hamılellıgın hayırlı olsun canım ınsallah saglıklı sekılde kucağına alırsın

bununla ılgılı topık vardı orda cok daha guzel seyler bulabılrsın

ayy ne güzel çok heycanlısın dimi:52:

mutlulugun hiç bozulmasın insallah:nazar:

hemde nasıl canım gercı bıraz erken oldu saha 3 aylık evlı sayılırız ama bebegım cok acalecş tıpkı annesi gibi:33:

aayyy ben de hep aynısını düşünmüşümdür...allahım bir an önce olsun da biz de verelim kargomuzu babamıza :43:

Ay çokk güzel ya ne güzel mutluluklar,heyecanlar bunlar hayırlı olsun,Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)

Son düzenleme:

Çok güzel fikirmiş gerçekten :16:

umarım eşiniz de sizin kadar sevinir bu habere, yoksa çok kırıcı olabilir.

Sizin bebiş hasretinize dayanamamış birden size bayram sürprizi yapayım demiş :)

evett aynen oyle oldu :) bakalım bu aksam once babaya su kargolu sekılde haber verılecek sonra ananaeye babanneye dedleere bu bayram bende susselı yok :)

Oy hayırlı olsun, ne tatlı heycanlar:16:
Güzel bir masa ve bebeği anımsatacak şeyler. Arkadaşın dediği kargo olayı çok güzel düşünün bence:31:.

canım tebrik ederim.ALLAH analı babalı büyütmek ve hayırlı doğum nasip etisn.sana nacizhane fikrimi söylemk isterim.tehlikeli süreci atlatana kadar yani ilk 3 ay(anneden anneye değişir)kimseeye dallandırıp budaklandırma inan ALLAH korusun aksi bir şey olursa çoık üzülürsün,çünkü sorular hiç btmiyor insanın canı daha çok yanıyr.tyzemin kızına oldu yakın zamanda heyecandan herkesle paylastı sonra aldırmak zorunda kaldı bilende sordu bilmeyende ve her dfasında bir kere daha canı yandı.sanada ıolcak demiyorum yanlıs anlama sadece önlem .:31:

canım tebrik ederim.ALLAH analı babalı büyütmek ve hayırlı doğum nasip etisn.sana nacizhane fikrimi söylemk isterim.tehlikeli süreci atlatana kadar yani ilk 3 ay(anneden anneye değişir)kimseeye dallandırıp budaklandırma inan ALLAH korusun aksi bir şey olursa çoık üzülürsün,çünkü sorular hiç btmiyor insanın canı daha çok yanıyr.tyzemin kızına oldu yakın zamanda heyecandan herkesle paylastı sonra aldırmak zorunda kaldı bilende sordu bilmeyende ve her dfasında bir kere daha canı yandı.sanada ıolcak demiyorum yanlıs anlama sadece önlem .:31:

haklısın canımda ben dayanam ben dayansamda esım dayanmaz ama annane babanne dedelerle ddısında gızlı tutalım barı:)

Sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi inş.
Hamilelik bölümünde, eşinize hamileliğinizi nasıl söylediniz, gibi topikler var,
orada güzel örnekler var, incele istersen.
Hayırlı olsun tekrardan.

Back
X