hamster im hasta olabilir mi?

be00ste

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013
350
26
118
35
Herkese merhaba
Sirin mi sirin Hamsterimin birkac gundur az yemek yedigini ve cogu zaman uyudugunu farkettim. Genelde aksamlari belli saatlerde tekerlegine cikar ve uzun sure kosardi ancak bu aralar cok az yapiyor bunu. Ve talasini ve yem kabini eselerken oksuruk gibi hapsirik gibi kisa kisa sesler cikariyor. Yardimci olabilecek biri var mi acaba?:18:

Herkese merhaba
Sirin mi sirin Hamsterimin birkac gundur az yemek yedigini ve cogu zaman uyudugunu farkettim. Genelde aksamlari belli saatlerde tekerlegine cikar ve uzun sure kosardi ancak bu aralar cok az yapiyor bunu. Ve talasini ve yem kabini eselerken oksuruk gibi hapsirik gibi kisa kisa sesler cikariyor. Yardimci olabilecek biri var mi acaba?:18:

hamsterinin cinsi ne canım? bi de alali kac ay sene oldu? benim suriye cinsi vardi onlar ortalama 2.5 yil yasiyolar alali da o civar bisiy olmustu bi gun baktim ki bi goxzu kapali zor yuruyo oldugu yerde kaliyodu surekli uyuyodu arrtik ki eskiden o kadsr harektliydi ki o dondugu carki yemisti ben ona elimle tabak gibi bisyden tekrar yapmistim :-) neyse hemen veterinere gittim ilac verdi suyuna karistirmam icin gozu icin de cay demi ve terramycin kullandim ama yine de olmadi oldu :-( omru bu kadarmis.. az yaşadığını aldiktan sonra ogrendim bi de kotu olmuştum..

Son düzenleme:
Cok uzuldum senin adina :( Benimki de suriye cinsi ve az yasadigini simdi ogrendim:( aslinda bu aralar biraz daha hareketlendi cok sukur. Alali 2 ay kadar oluyor sanirim ve aldigimizda birkac gunluktu. Cok baglandim kendisine umarim uzun sure benimle birlitke olur:54:

merhaba benim de gonzales hamsterim var. altı aylık. birden zayırladı, yemek yemiyor su içmiyor, sürekli uyuyor, bi gözünü zor açıyor. ne yapmam gerek yardımcı olabilir misiniz lütfen :(

Back
X