Saç Uzatma Yöntemleri hand-e sif saç bakım yağı

devamlı kullanamasamda saçımda azda olsa uzama olduğunu söylüyo çevremdeki arkadaşlarım

Benimde saçlar kıvırcık. 4. Kez. Uyguladım hatta sımi sacimda ben hande hanımın önerisi ile başladım ayrıca fiyto sarmısaklı şampuan ve habiboglu sarmısaklı saç kremi önermişti bana onları da kullanıyorum Inş ise yarar bakalım. Siz ne sıklıkla uyguluyorsunuz . Onun yanında kulladiginiz başka bir şey var mi ???

buaralar bosladim normalde haftada 2 kere yapiyodum ama yapmadigim haftalar oldu. Sampuanimi hic degistirmedm mecitefndinin sarimsak sampuanini kullaniyorum bittignde belki degistirirm. Duzlestirici masa vs kullanmayi biraktim bunlarin haricinde ozel bisey yapmiyorum

Bende duzlestirici fon vs . Kullanmiyorum ama nerdeyse her gün saçımı yikiyorum ve dolayısıyla saç kurutma makinası kullanıyorum..

Bende duzlestirici fon vs . Kullanmiyorum ama nerdeyse her gün saçımı yikiyorum ve dolayısıyla saç kurutma makinası kullanıyorum..

saçı devamlı yıkamakta zarar verir arada yağlanmasına izin vermelisin. Hergün yıkadığında saçın nem dengesi bozulup kurur bu da kırıklara yol açar

saçı devamlı yıkamakta zarar verir arada yağlanmasına izin vermelisin. Hergün yıkadığında saçın nem dengesi bozulup kurur bu da kırıklara yol açar

Haklısın da. Işte benimkisi alışkanlık olmuş. Dikkat edicem. Bundan sonra fazla yikamamaya tsk ederim bilgilerin için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…