Hande Erçel Diyeti(Güneşin Kızları Selin) 1 Haftada 5 kilo

Efruz22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
30
8
31
Arkadaşlar Hande Erçel güneşin kızları dizisinden bildiğimiz Selin
Gunesin-Kizlari-Selin-resimleri-hande-ercel-resimleri-26.jpg

İnternette gezinirken röportajına denk geldim ve selin karakterini oynamak için bir hafta sadece çorba ve su içerek 5 kilo verdiğini söylemiş bende deniyeceğim bu hafta sonuçlarını sizinle paylaşırım :KK66:

Son düzenleme:
Simdi tam google a " gunesin kizlari selin diet" yazdim yazini gordum :KK70: kesinlikle bende basliorum tatile az kaldi :KK43: :KK43: hala kilo veremedim. Umarim basaririz :KK39:

Ay nerdeee ben çorba sevmiyorum midem bulanıyor ama etkili gibi duruyor ise yaradığını bilsem denerim ama :KK48:

Kesin ise yariyodurda ama ne biliyim insanin midesi bulanir hep sivi sey yedikce... Bide bu havada nasil corba icicem onu hic bilmiorum.. denicem ama saten tam bihafta kaldi tatile :KK54: yazarim kesin deneyimimi

Kesin ise yariyodurda ama ne biliyim insanin midesi bulanir hep sivi sey yedikce... Bide bu havada nasil corba icicem onu hic bilmiorum.. denicem ama saten tam bihafta kaldi tatile :KK54: yazarim kesin deneyimimi
5 günde 5 kilo diye bir konu var ordaki program ile bu kafama yattı ikisini de denicem ona da bak istersen çorba biraz bunaltiyor insanı haklisin bu sicakda

Ben çorba içmeyi aşırı seven birisiyim, hatta şu anda bile içiyorum. :kk77::KK48: Yarından itibaren denemeye başlayacağım, bakalım neler olacak. Umarım faydasını görürüm. Sonucu paylaşırım. (İnşallah olumlu yönde olur.):KK5:

Ben çorba içmeyi aşırı seven birisiyim, hatta şu anda bile içiyorum. :kk77::KK48: Yarından itibaren denemeye başlayacağım, bakalım neler olacak. Umarım faydasını görürüm. Sonucu paylaşırım. (İnşallah olumlu yönde olur.):KK5:

Yarin bende basliyorum hayirlisiyla :KK70: kesinlikle paylas hatta hepimize motivasyon olur tek basima yapamicam galiba.. :KK43: sabah ne dusunuosun corbami yoksa sadece cay filanmi ?

Yarin bende basliyorum hayirlisiyla :KK70: kesinlikle paylas hatta hepimize motivasyon olur tek basima yapamicam galiba.. :KK43: sabah ne dusunuosun corbami yoksa sadece cay filanmi ?

Çok sevindim yalnız olmadığıma :KK19::-)
Ben çok sevmiyorum çayı o yüzden yarın bütün günü çorba içerek geçiricem, sen ne düşünüyosun? :)

Çok sevindim yalnız olmadığıma :KK19::-)
Ben çok sevmiyorum çayı o yüzden yarın bütün günü çorba içerek geçiricem, sen ne düşünüyosun? :)

Oglen aksam corba diye dusunmustum kahvaltiya aklima bisey gelmedi ? Süt nasil olur hem baya sisiriyo aslinda o_O

Oglen aksam corba diye dusunmustum kahvaltiya aklima bisey gelmedi ? Süt nasil olur hem baya sisiriyo aslinda o_O

Bilemedim ki şimdi. Sütü çok içtiğim zaman midem bulanıyo benim. :KK34: Yeşil çay falan seviyo musun? Onlar da bayağı iyi diyolar ama tatsız tuzsuz geliyo bana :KK22:

Bilemedim ki şimdi. Sütü çok içtiğim zaman midem bulanıyo benim. :KK34: Yeşil çay falan seviyo musun? Onlar da bayağı iyi diyolar ama tatsız tuzsuz geliyo bana :KK22:

Yesil cay cok ictim zaman kesinlikle uyuyamiorum :KK43: fena deyil tadi aslinda belki cayi cok bekletmisindir? Ozaman biraz aci oluyo.. bi baslayalim bakalim arkasi gelir insallah eyer isede yararsa hande sagolsun :21:

Yesil cay cok ictim zaman kesinlikle uyuyamiorum :KK43: fena deyil tadi aslinda belki cayi cok bekletmisindir? Ozaman biraz aci oluyo.. bi baslayalim bakalim arkasi gelir insallah eyer isede yararsa hande sagolsun :21:

Olabilir. Bekletince acı oluyo diye biliyorum ben de. İnşalllah kilo veririz ama fazlasını almayız. :KK17:

Olabilir. Bekletince acı oluyo diye biliyorum ben de. İnşalllah kilo veririz ama fazlasını almayız. :KK17:

Arkadasimda oyleydi bi haftada on kilo vericem diye basliyodu iki uc kilo fazla aliyordu :KK70: umarim veririz ah ah diyorum simdi keske bikac ay once baslasaydim son dakikaya biraktim gene ya :KK17::mad:

Bu çok sağlıksız buraktığınız an fazlası gelir

Kızlar denedinizmi çorba ve sivi tüketmeyi ben şuan 5 günde 5 kilo diyeti yapıyorum bi ara bunu denemek istiyorum sonuç alan varmı :KK200:

X