Hangi abur cuburları kullanıyorsunuz

kbr26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
260
65
28
Eskişehir
Yemek faslını geçip çay kahve faslına geliyorum:)
Çayın kahvenin yanına hangi abur cuburları alıyorsunuz, nasıl sunumlar yapıyorsunuz? Merak ediyorum. Etrafımdaki insanlar da ben de görselliğe önem veriyoruz. Bu yüzden farklı fikirler öğrenmek istiyorum.

kahvenin yanına browni ya da tiramisu seviyorum ben süse müse gerek yok Türk kahvesiyse üstü çikolata kaplı lokum tercih ediyorum ,ya da şu sakız gibi lokumlar oluyor ya onlardan

Balayı kurabiyesine bak derim

Çayın yanında fındık,kek kurabiye varsa onlar,çeşitli çikolatalı bisküviler bu tarz şeyler tüketiyoruz.Bizde pek boş çay içilmez.İçsek iyi olur ama alışkanlık işte:)

Çayın yanına misafir varsa kendim yaptığım ikramları sunarım hazır almam.ama akşamları kendimize çay demlediğimiz zaman abur cuburumız olur.bu bazen eti puf bazen 9 kat tat olur.bazen Mısır patlatırım kestane yaparım bisküvi açarım Ülker'in benimo su var onlardan açarım.görselliğe bizde veririz tepsiyi falan göze hitap edecek biçimde donatırım

BEn bu aralar bimin elmali kurabiyesine dadandim tadi coook hksuma gitti tavsiye ederim bi arkadasim da a101deki tahinli minik cıtır kurabiyeleri onerdi bu hafta da onu deniycem insallah ama benim favori bisküvim su mavi paketlerdeki oreo

Gong adlı mısır patlağına da hastayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…