- Konu Sahibi biosciences
-
üzüm ekmek
karpuz ekmek peynir
peynir ekmek kola:)))
aklınıza gelebilecek herşeye nar ekşisi döküp yiyebilirim. makarna, yumurta, salam, çorba, yoğurt herşeye. bayılırım. kaşık kaşık bile yerim valla
Yogurtla reçel karıştırıp yemeği...
Taze fasülyeyle mutlaka zeytin olmazsa olmazım
Kaymakla da zeytin olmalı....
Baklavanın üstüne limon sıkıp yemek
taze fasulyeylee zeytin nasıl oluyorr yawww...hoşş benımde senden asagıı kalırr yanım yokk...
ekmegın arasınaa varsa kasarpeynırı ve zeytin koyarım..sonradaaa bır guzell portakalı soyupp beraber yerimm muthıss lezzetlii olurr demedıı demeyın:))
bir gün bir arkadası beni elma..ekmek..ve zeytin yerken yakaladı..ıyyy ne biçimm miden varr arkadaşım senin dedii...amaaa cıddı cıddı borek sosuna bulanmıss cig yufkayaa bayılırımm...yarı çiğ zetinyağlı dolma içharcını koysalarr onumee hepsini yerim:)) sucuguun pişmisinii degıll ciğini daha cok severimm..allahhtan cokk nadır yıyorudaa kurtlar basmıyoo beni:)))
bu arada erişteyee ceviz ve tozşeker olayı cidden süper olurr...aa ben onu eriste,tulum peyniri ve cevız olarak yemiştim cok harika oluyor:))
balıklardan sonraa sıcaktahin ikram edilirr..oyle helvadanmı bahsedıyosun nasıl helva bu yaa=
Ben de ayran eşliğinde elma yemeyi çok seviyorum. :)) Peynir ve reçeli ben de severim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?