- 9 Eylül 2009
- 211
- 10
- 98
- Konu Sahibi biosciences
-
diyet yapıp da yeme isteğine engel olamayanlar her gün 5dakikalarını bu topiğe ayırırlarsa eğer garanti ediyorum ki 1ay içinde tığ gibi olurlar.ettiğim kahvaltı gülle gibi oturdu mideme,okudukça da ağırlaşıyor!!!
kızlar midem kalktı ya
ama bende pilava salata koymayı çok severim
bende nerdeyse her yaptığım yemeğe kuru nane eklerdim...(tatlılar dışında tabi) özellikle ailede annemle ben dışında herkes koyulmazz koyulmazz desene taze fasulyeye kuru nane inanılmaz yakışıyor...
limonu bende sofrada olduktan sonra çoğu yemeğe kullanırım... ama bunlar absürt sayılmaz değil mi... :44:
bende söyliyim bari çiğ köfteyi ama kendi yaptığım harçtan yerim ..yani bildiğiniz çiğ et
eşim benden daha fenadır .örneğin ıspanaklı böreği krem çikolatayla yemek yada ..simiti pastaya bandırıp yemek gibi ..iki petibör büsküvinin arasına bir tane lokum koyar yapıştırır ve öyle yer..ama bende denedim gerçekten lezzetli oluyor yani
nasıll yaww simiti hangi pastayaa bandırıyoo:)
bende söyliyim bari çiğ köfteyi ama kendi yaptığım harçtan yerim ..yani bildiğiniz çiğ et
eşim benden daha fenadır .örneğin ıspanaklı böreği krem çikolatayla yemek yada ..simiti pastaya bandırıp yemek gibi ..iki petibör büsküvinin arasına bir tane lokum koyar yapıştırır ve öyle yer..ama bende denedim gerçekten lezzetli oluyor yani
nasıll yaww simiti hangi pastayaa bandırıyoo:)
bildiğin çikolatalı yaş pastaya :)
salatalığı pekmeze bandırıp yemek çok güzel oluyor
birde balığın ardından helva yemek
inan bırak yemeği bağdaştıramadım bilee..ama denemek lazım..pekmezz yoğurda yoğur salatalığaa..ee salatalıkta pekmeze çeker heralde
limonun üstüne şeker döküp yemek
ekmek arası cıps yemek
ekmek arası peynırlı recel veya cıkolata yemek
sımdılık aklıma gelen bunlar :)
siz yemek yemiyorsunuz...siz intihar ediyorsunuzlimonun üstüne şeker döküp yemek
ekmek arası cıps yemek
limonun üstüne şeker döküp yemek
ekmek arası cıps yemek
birde kilo aldırma derdi olmasa ekmek arası mayonez süper oluyo
börekle çorbayı beraber yemeğide seviyorum
hı bide cola içine fındık atmak favorim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?