Mutfak Püf Noktaları hangi abzürt-alakasız yiyeceği aynı anda karıştırp yersiniz?

absürt olmasadaa cok nefis bir tat dıye sunmak ıstedıgım size.... şarap ile bildiğiniz peynirli yada doritoss cipsii harikaa olur:))

geçen ıspanak yemeği yaptım azıcıkta nohutlu bulgur pilavı kaldıydı karıştırmış

Benim annem de, kayınvalidem de ıspanak yemeğine biraz pirinç koyardı. Babam da arada sırada nohutlu ıspanak isterdi (babaannem öyle yaparmış) Onun için bana ıspanak ile nohutlu bulgur pilavının karışması çok doğal geldi.

Eh, insanda benim gibi iştah bol olunca her türlü karışıma açık oluyor haliyle

peynir ekmek üzüm, peynir ekmek bal,reçel,nutella. geçen de simitle fıstık denettiler, sevmedim.

ıspanak üzeri kuru fasülye,
margarin sürülmüş ekmeğin üzerine vişne reçeli,
margarin sürülmüş ekmeğin üzerine ince bir dilim kaşar peyniri,
yoğurdun üzerine bal ya da pekmez vb....

Ispanak üzeri kuru fasulye neysede diğerlerinin nesi absürd anlayamadım yani bana hiç tuhaf gelmedi bunları yediğim için belkide bende elmayı tuzlayıp yerim çok hoşuma gider gerçi şimdi diyetteyim diye sadece elmayı yiyorum. Diyetten önce pilavın üstüne cacık döküp yerdim mesela simitle de çikolata bi simitten bi çikolatadan ısırırdım sonra yağda yumurta yapıp üstüne toz şeker döküp yerdim şekerli yumurta

diyet yapıp da yeme isteğine engel olamayanlar her gün 5dakikalarını bu topiğe ayırırlarsa eğer garanti ediyorum ki 1ay içinde tığ gibi olurlar.ettiğim kahvaltı gülle gibi oturdu mideme,okudukça da ağırlaşıyor!!!

en basta hamur mayası yemeyi cok sewerim sonra nutella peynir,üzüm ekmek,un,kek weya kurabiye hamuru ws...

her şeyin içine bir bütün limonu sıkarım(yoğurt çorbası,kola,kavurma falan) ayrıca da limonun kalanını da yiyorum

benim yedigim tek garip sey sanırım pilavı yogurtla yemek zaten tatlı hiçbirsey yemem baklava reçel fln sevmem

Bir gün iş yerinde yerken arkadaşın biri garip bir ifadeyle bakmıştı ve ardından ne yapıyosun sen diye sormuştu. O zaman garip bir şey yaptığımı anladım Ama seviyorum napayım :)

karpuz-üzüm-ekmek yerim genelde. Bir de pırasa ve barbunyayı boş yemeyi sevmem mutlaka makarnaya karıştırırım, yoğurtla pekmez bir de ketçaplı pilav yerim onun dışında çok da ilginç şeyler denemiyorum.

Son düzenleme:
sütlaçı ekmekle yemek yaptığım en büyük absürdlük, yurtta kalırken arkadaşlarım dehşetle izlerlerdi.halbuki çok güzel gider:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…