hangi alyans sizce??

kirmizipikap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2012
190
33
118
Kızlar merhaba;
Esimle alyanslarimizi değiştirmeye karar verdik. İsin bu aşaması kolay ama yüzüğü seçmesi zor fikirlerinizi almak istiyorum. Galiba birbirine cok benzer modeller beğendim

Eklentiler

• $image.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 184
  • $image.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 194
  • $image.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 200
  • $image.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 271
  • $image.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 372
Kızlar merhaba;
Esimle alyanslarimizi değiştirmeye karar verdik. İsin bu aşaması kolay ama yüzüğü seçmesi zor fikirlerinizi almak istiyorum. Galiba birbirine cok benzer modeller beğendim

4. ama bence netten bakma canım. asla aynısı olmuyor ve gittiğin kuyumcularda daha güzellerini görüp aşık oluyorsun.. kuyumcu gez..

4. ama bence netten bakma canım. asla aynısı olmuyor ve gittiğin kuyumcularda daha güzellerini görüp aşık oluyorsun.. kuyumcu gez..
Teşekkür ederim canım. Hafta sonu kuyumcu gezmeyi düşünüyorum ama Kapalıçarşı mi yoksa semt kuyumcuları mi karar veremedim

düz kesimleri beğenmişsin sanırım. düzden kastım şekil olarak düz iniyor, boru gibi. tarif edebildimmi bilmiyorum. ama hafif bombeli olanlar daha rahat oluyor. benim yüzüğümde eklediğiniz son ortası taşlı olanın hafif bombelisi. ama şimdiki aklım olsa sapsarı dümdüz klasik alyans alırdım

Ben de dördüncü sıradakini çok beğendim canım.

Cok iyi anladim canim cunku tam olarak benimde soyledigim " duz alyans istiyorumdu :)" Şimdiki alyansim
klasik sarı bombelı olandan. Ama
hevesim hep düz ve beyaz modellerdi. Sanırım onun icin hepsi benzer oldu :)

Eklentiler

• $image.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 304
Canım eşin de sadece beyaz istemiyorsa 2. sıradaki yüzüğün iki renkli olanları var. Taşların ince üst kısmı altın sarısı yada bakır rengi oluyor benim alyansım da onun bakır rengi olanından kırmızı altın deniyormuş galiba çok beğenerek almıştım

Ben 2.yi beğendim. Çok nadiren altın takı kullandığım için benim de alyansım beyaz altın.

Ben 2.yi beğendim. Çok nadiren altın takı kullandığım için benim de alyansım beyaz altın.

yok canim yanlis anlattim galiba esim beyaz altin istiyo ama parlak degil mat olacakmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…