Hangi anne evladina boyle beddua eder? benim annem ediyor iste(resimli)

Cunku aramizda diyalog olmadi ben eve geldigimde gordum mesajlarini, ve benimlede hic konusmadi, bende agladim sinirden simdi de disardayim zaten hic konusmadik
nırmal şartlarda bunu yazan anne eve gelince seni tencereyle kovalamalıydı..
annen seni üzüyor bellki inşallah karşılıklı hayatınızı düzene koyabilirsiniz.

Benim annem de çok beddua ederdi. Di diyorum çünkü şimdi yaptığına o da anlam veremiyor. Sakinleşti.
Çok yıprattı kendini. Yaptığının haklı tarafı yok. Ama anlıyorum onu. Bunu yaşamayan anlamaz zaten.
Ama bizim için canını verir. Evlenip barklandık hala eli üzerimizdedir.

Annenin psikolojik tedaviye ihtiyacı var. Eminim o da isteyerek yapmıyor. Bir anda hırslanıyor. Terapiyle hallolur bence.
Bir şeyleri saklama ihtiyacı da bir çeşit savunma mekanizması gibi.
Madem bu kadar kolay beddua ediyor sen de çaktırmadan çöpleri atmaya devam et.

kadın bir de benimle dalga geçiyorsun diyor, anne belki rahatsız ama kız da demiş bişilerbellli. şimdiki ergen kızlarımız malum, anneleri çileden çıkartan cinstenler..hele bu hasta bir anneyse daha da fena
her ne olursa olsun beddua ne demek ya .Düşmanı mı ?İnsan evladına nasıl beddua eder ?

ben evladına beddua edebilen anneleri çok normal görmüyorum. kesinlikle psikolojik bi rahatsızlıkları olmalı çünkü o bedduanın tutma ihtimali bile bi anneyi deli eder.

senin annene gelince, ciddi şekilde tedavi olmalı. maddi durumunuz iyiymiş. annen psikologa gitmiyorsa çaktırmadan psikolog annene gelsin. bi analiz edip gerekli önerileri yapar zaten sana.

çünkü yarın öbürgün sen o evden gittiğinde o ev belliki çöp ev olacak. Allah kolaylık versin.

yaşın kaç bu arada?

Çok şaşırdım bir annenin bunları söyleyebilmesine.
Hem de böyle bir şey için.

Bir kötülük yapmamışsın sonuçta.
Üzülme sen, bence annenin problemleri var.

annen hasta
takıntılı
kötülemek için söylemiyorum o kadar takıntılı ki ondan bu öfkesi psikolojik tedavisi şart..bişey diyemedim..

kadın bir de benimle dalga geçiyorsun diyor, anne belki rahatsız ama kız da demiş bişilerbellli. şimdiki ergen kızlarımız malum, anneleri çileden çıkartan cinstenler..hele bu hasta bir anneyse daha da fena
Bilip bilmeden konusmayin lutfen, bu konunun ergenlikle falan alakasi yok. Ben burda annem boyle offf, evden kacicam yeter diyip isyan etmiyorum! Nasil cozebilicegim hakkinda bir cozum yolu ariyorum. Dalga geciyo demesi de bu

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 183
Bu nasıl anne ya ? Sorunlu kesinlikle

Bizim komşumuz da aynı böyle oldu sonradan oğlu evliydi boşanma arefesinde öz çocuklarına yapmadığı kalmadı kızına o.. diye iftira attı oğluna ayrı iftiralar evden attı ikisini de biz yanlış yapıyorsun dedik bize de saldırdı. Sen yine iyisin kesinlikle annen sorunlu şuan allah sabır versin

çok üzüldüm canım ya bence sinirle söylüyordur ama gerçekten çok ağır laflar :( allah korusun sana birşey olsa nasıl yaşayacak bu vicdan azabı ile??
gereksiz beddua gider insanın kendisine dönermiş annen bu işten zararlı çıkacak aslında..

bence annenin bir hastalığı var psikologa götür çünkü kendisini %100 haklı buluyor ve aşırı tepki veriyor,

Kizlar bugun annem evde yokken evi topladim, duzenledim sevinsin mutlu olsun diye, sonra da arkadasima gittim.
Annemle bu diyologlarin gecmesinin sebebide; annem hicbirr seyi atmayan bir tip. Ne bulsa biriktirir ama oyle boyle degil. Kapali balkonumuz var orayi temizledim bugun. Yemin ederim kaplarin icinde bozulmus pekmez, kurtlanmis cevizler, posetler, legenler.. O balkona girilmiyo vallahi. Bide oyle pis kokuyor ki, annem hep boyle ama inanin eve arkadasimi getirmeye cekinir oldum ya, sen topla diyceksiniz. Ben toplayinca da boyle beddualar yiyorum. Elim ayagim baglaniyo, cok uzuluyorum. Bir anne neden evladina boyle laflar soyler ki?
Copleri kapinin onune bile atamadim gorur alir diye, evin yukarisina attim.
Keske evimizi bir gorme ihtimaliniz olsa, heryer heryerde derler ya aynen oyle. Ranzalarin altlari, dolaplarin ustleri, komidinlerin bile ustleri, mutfak heryer tikis tikis heryer cop ya.
Mutfagimiz kucuk mutfagi yaptiralim anne diyorum, yok diyor. Mutfaga kapakli utu masalari olur ya onu sokmus, kavonozlari onun icine koymak icin. Ya durumu olan biriyiz ve bu benimde, cevremdekilerinde cok gozune batiyor. Mutfak dolaplari kucuk olan bir insan, degistirmek ister dimi ama yok iste
Annemle aramiz cokk cok iyi normalde ama bu beddualari yuzunden ondan sovuyorum artik. Universiteye hazirlaniyorum, ve tek okuyan benim ailemde fazlasiyla istiyor benim okumami, ama bana ettigi beddualara bakin. Sütünü bile haram etti
Benimle utanmadan dalga gectin demeside, ben ona ses kaydi gonderdim , canim annem kizmis mi bana falan diye o. Simdide eve geldim tripli bana baska odaya gecti
Oturdum odamda agliyorum, benimde sinirlerimi bozuyo
Nolursunuz bana bir cozum yolu soyleyin
Ne diyecegimi bilemedim, böyle beddua mi eder insan evladına ?! Şaştım kaldım

annenizin kesinlikle sorunları var normal bir insan bu kadar beddua etmez evladına , evi de o yokken dipten başa herşeyi temizleyin atın nasıl olsa beduua ediyor yani korkmanıza gerek yok

Şoktayım ,annenızın ciddi sorunları var bence yardım alsa ıyı olur:/

Aynı benim annem arkadaşım. Bu beddualarda anneme ait gibi. Sen sınavına bak lütfen, ben de öyle yapıyorum.
Tek çare bu gibi geliyor. Kendi ayaklarının üzerinde durmak..

aaaaa şoktayım:KK57::KK57::KK57::KK57: annen ilginç bir kadın ve tedaviyi kabul edecek gibi durmuyor babana söylemiyor musun? hadi babanda anneni haklı buldu diyelim genelde öyle olur o annedir der mantığına kapıldı diyelim sende dön annene başka kadınları öv onun annesi böyle şunun annesi ne mükemmel diye ama bunu hep yap sakince bence annen hatasını anlayacaktır böyle bir annem olsun isterdim demek gibi. bir de bir psikolog diyordu çocuklarınızı başkalarıyla kıyaslamayın bu yanlıs kendinizi yerine koyun o bunu yaparsa ne hissedersiniz diye anneler inanılmaz bir burukluk yaşardım eksik hissederdim gibi cevaplar veriyor. yani siz sinirlenmeden sakince annenizi eleştirin. üzücü bir durum bu benm annem bunu yapsa hayatta kime güvenecem diye sorgulardım herşeyi

Kizlar bugun annem evde yokken evi topladim, duzenledim sevinsin mutlu olsun diye, sonra da arkadasima gittim.
Annemle bu diyologlarin gecmesinin sebebide; annem hicbirr seyi atmayan bir tip. Ne bulsa biriktirir ama oyle boyle degil. Kapali balkonumuz var orayi temizledim bugun. Yemin ederim kaplarin icinde bozulmus pekmez, kurtlanmis cevizler, posetler, legenler.. O balkona girilmiyo vallahi. Bide oyle pis kokuyor ki, annem hep boyle ama inanin eve arkadasimi getirmeye cekinir oldum ya, sen topla diyceksiniz. Ben toplayinca da boyle beddualar yiyorum. Elim ayagim baglaniyo, cok uzuluyorum. Bir anne neden evladina boyle laflar soyler ki?
Copleri kapinin onune bile atamadim gorur alir diye, evin yukarisina attim.
Keske evimizi bir gorme ihtimaliniz olsa, heryer heryerde derler ya aynen oyle. Ranzalarin altlari, dolaplarin ustleri, komidinlerin bile ustleri, mutfak heryer tikis tikis heryer cop ya.
Mutfagimiz kucuk mutfagi yaptiralim anne diyorum, yok diyor. Mutfaga kapakli utu masalari olur ya onu sokmus, kavonozlari onun icine koymak icin. Ya durumu olan biriyiz ve bu benimde, cevremdekilerinde cok gozune batiyor. Mutfak dolaplari kucuk olan bir insan, degistirmek ister dimi ama yok iste
Annemle aramiz cokk cok iyi normalde ama bu beddualari yuzunden ondan sovuyorum artik. Universiteye hazirlaniyorum, ve tek okuyan benim ailemde fazlasiyla istiyor benim okumami, ama bana ettigi beddualara bakin. Sütünü bile haram etti
Benimle utanmadan dalga gectin demeside, ben ona ses kaydi gonderdim , canim annem kizmis mi bana falan diye o. Simdide eve geldim tripli bana baska odaya gecti
Oturdum odamda agliyorum, benimde sinirlerimi bozuyo
Nolursunuz bana bir cozum yolu soyleyin
Anneni acilen bi psikaytra götür bence hasta o kadin annemde böyle olmustu oradan biliyom bide takmamayı ögren aglamakla hicbisey cözülmez atma dokunma bak ciddiyim bi süre sonra kendi atar zaten elleme

biriktirme hastalığı
istifçilik
gavurcası "compulsive hoarding"
sahip olduğu nesnelerin kullanışlı olup olmadığına karar veremiyor anneniz.

bir psikiyatriste görünüp ilaç tedavisinin yanısıra davranış egzersizleri falan da verilmesi lazım.

suç sizin değil.
psikiyatrik hastalığı olan birinin yakınlarının işi zordur...
kendinizi suçlamayın. madem maddi durumunuz da var, tedavi için elinizden geleni ardınıza koymayın

Back
X