Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hosgeldin karamelli kremammmmcok merak ettikk biliyoduk sebebini ama yinede merak ettikk sesini hic duymadigimiz icinnnninslalah toparlanmisindir güzel kiscemmmrabbim tekrarini yasatmasin insalahhhhduayi düüsünme sen eksikler tamamlanirrr durumun belliydi zaten cankusumm yeterki sen iyice iyi ol gel aramiza yine okuruz dualarimizii

Son düzenleme:
sağol cnm iyiyim çok şükür sen nasılsın güzel haberler alıcaz inşallah senden

inşallahhh ama işte kendimi çokta bağlamak istemiyorum gecikmem olur belki diye test bile yapmıcam beklicem haftaya kadar
bende iyiyim işte sat bat derken günler geçiyo nasıl oldun sen canım merak ettik çok

karamelim inslalh bu sefer karnin avatarindaki gibim büyüsün bisey olmadannn

hoşbuldum yasağım
cnm ben kendimi biliyorum herşeyi kolay atlatırım ama yanlızlığa ihtiyacım oluyor
konuştukça süre uzuyor
şimdi hiçbirşey olmamış gibi yola devam
çok şükür rabbime oğlum eşim ben sağlıklıyım
inşallah listemiz tamamlansın dualarız rabbime ulaşsın

bide yarin olsun cankusummm rabbim hakkinda hayirlisini versinnn

dorusun kiscem karamelim bizlerr sen hepimiz kaldigimiz yerden devam edecezz rabbimin izniyleeee herseye ragmen yine yolumuza devammmmm

inşallahhh ama işte kendimi çokta bağlamak istemiyorum gecikmem olur belki diye test bile yapmıcam beklicem haftaya kadar
bende iyiyim işte sat bat derken günler geçiyo nasıl oldun sen canım merak ettik çok

haklısın cnm bekle iyice tutunsun bebişin sonra el sallasın sana ben burdayım diye :)
sağolun cnm iyiyim çok şükür biraz hava değişikliği falan yaptım iyi geldi

karamelim inslalh bu sefer karnin avatarindaki gibim büyüsün bisey olmadannn

amin yasağım değiştirmicem zaten kalsın öyle :)

evett canım hakkımızda hayırlısı hiç belli olmaz gece bile regl olabilirim en iyisi edamın dualarını tamamlayımm benn

tamam duani oku ama böylede ol insallahhh olmadi yine yeni bi ay basliyo cankusumm yine umutlarimiz olacakkk icimizde heyecanimiz olacakkkkk

tamam duani oku ama böylede ol insallahhh olmadi yine yeni bi ay basliyo cankusumm yine umutlarimiz olacakkk icimizde heyecanimiz olacakkkkk

orası kesin canım bir saat kesintisiz ağlasam yeter sonra kendimi toplarım inşallahh
umutlarımız hiç solmayacakkkkkkkkkkkk
o bebek buraya gelecek arkadaşşşş

karamelim sen geldin arzumda ufukta gözüktü o güzel avatariylaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…