Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

aynenn bende cıkıcamm kızcelerr cok yorgunum sızlerı ozledımm dırek buraya geldımm uyumam lazımm bellerım agrıyorrrr:26::26:

Aynen edaamm bende bugün koltukları ve halıları yıkadım makinayla belim kötü şuan bende erken yatıcam sanırım maç biter bitmez eşim hadi der.Şimdiden hepinize iyi geceler kızlar,öpüyorum hepinizi yarın görüşürüz inşallah

habıbtemm sende yorulmusunnn yat da dınlenn ıs yapmak cok zor allahım yardım etsın bızeee ınsallah macta bıttı hadı ıyı gecelrr kuzummm

edam haydi vedasalimda senide eve ben birakim yorgunsun sen süpürgeni kullanma

ayyyyy cokkk saolllll habıbtemm allah razıı olsunn senden walla oyle yorgunumkııı cökmus durumdayımmm bole oldugumu hıc bılmezdımmmm yaaa hadııı atlıyorummmm arkana hbıbtemmmm

kiscelerim bize müsade yatma vakti morem kismasinnallaah emanet olun iyi gecelerrrrrr

edam haydi atla arkamaaaaa

kiscelerim bize müsade yatma vakti morem kismasinnallaah emanet olun iyi gecelerrrrrr

edam haydi atla arkamaaaaa

atladımmmm bıdenemmmmm haydın bız gıdıoyruzzzz habıbtemleee sızdee yatınnn hormoncuklarınız duzene gırsınnn morem kızar sonaa optumm butunnn kızlarııııı gorusmek uzereeee yatımde uyımmm

Allah Allahhhh. Seninde calisman lazim diye hatirliyorum bennnnn. Yuru git kocanin yanina hadta etmeeee:))))

Bende vedalaşmaya gelmiştim:))))Şimdi gidiyoruz yatmaya kızma sen miamorem benim:)))Haydin iyi geceler Allah rahatlık versinnn öpüldünüz efenimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…