Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

İpekimmmm aöf den bahsedion sanırım sorma benimde çalışmam lazım ama olmuyo napcam bilmiorumm
işyerinde nasıl çalışılırki? ewdede zaman yok :111:

sorma ya benm de kaç sene oldu biterse özgürlüğümü ilan edicem resmen.. her sene aynı işkenceler yaa
bende ewlenince ilk 2 yıl kaldım baktım olmuyo 2 yılda dondurdum sonuç 8 yıl oldu bu yıl halletsek barim yaa...
ipem bak birbirimize haber verelim geçtikmi kaldıkmı.. ki inşallah ii haberler veririz canım bu yıl biter...

benim 6 yılda bitmişti ama 2. yılında evlendim:123::123:..
çookda masraflı harç parası çook fazla sanki bi hizmet veriyolarmış gibi harçlar çok pahalı
aynen melekimmm çok fazla alıolar.. öle güya harçları kaldırdılar.. o 40-45tl yi kaldırmışlar dalga geçiolar resmen yaa...

kızlar sınavlara gireceklere şimdiden başarılar mayısta diye biliyorum aranızda bursalı olan varsa ben sınavlarda görev alıyorum okullar belli olunca söleyin

sorma ya benm de kaç sene oldu biterse özgürlüğümü ilan edicem resmen.. her sene aynı işkenceler yaa

sorma çok pahalı ama napıcan işte zorluyruz yapsan bi türlü yapmasan iki türlü bu işler .. neyse canım inşallah biterse kurtulcam :26::26:
inş ipekim bu yıl biter kurtulursun
oki bende tam aynı şeyi dicektim karnımdan bi sesler geliyo hem çalıyo hem oynuyo
afiyet olsun
haklısın canım 40 lira ne ki
verdikleri kitaba hiç çalışmamıştım ben kitabın düzügün bi açıklaması yoktu ki gidiyodum tekrar kitap alıyodum ...
yani o para karşılığında hizmetleri güzel değil

nazım ben 1 tane okudum diğerinide yarına kadar okurum...
allah kabul etsin inş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…