- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #44.841
ipekim şimdi çıkıyom az sonra gelicem yine kahvaltımolası
İpekimmmm aöf den bahsedion sanırım sorma benimde çalışmam lazım ama olmuyoyaww yok melekim hiç olurmu öle .. ben gün içerisinde yine girerim ama bu kadar çok kalamam sadece .. aralarda da girip haber almaya ve haber vermeye çalışırım tabiki .. ama derslerm malum çok çalışmam lazm melekim çoook
bende ewlenince ilk 2 yıl kaldımsorma ya benm de kaç sene oldu biterse özgürlüğümü ilan edicem resmen.. her sene aynı işkenceler yaa
aynen melekimmm çok fazla alıolar.. öle güya harçları kaldırdılar.. o 40-45tl yi kaldırmışlar dalga geçiolar resmen yaa...benim 6 yıldabitmişti ama 2. yılında evlendim:123::123:..
çookda masraflı harç parası çook fazla sanki bi hizmet veriyolarmış gibi harçlar çok pahalı
kızlar sınavlara gireceklere şimdiden başarılar mayısta diye biliyorum aranızda bursalı olan varsa ben sınavlarda görev alıyorum okullar belli olunca söleyin
günaydin canlarim :) nasilsiniz????
bizim görev yerlerimiz henüz belli olmadı hangi şehirde gireceksin sınava?Okullar belli oldu canımm...
günaydın canımmmmmmmmmgünaydin canlarim :) nasilsiniz????
bizim görev yerlerimiz henüz belli olmadı hangi şehirde gireceksin sınava?
günaydınnn basammmm hoşşgeldinnnnnnnn
günaydın canımmmmmmmmm
günaydin kizlar,
nasilsiniz?
naptiniz bakalim anlatin?
sorma ya benm de kaç sene oldu biterse özgürlüğümü ilan edicem resmen.. her sene aynı işkenceler yaa
inş ipekim bu yıl biter kurtulursunsorma çok pahalı ama napıcan işte zorluyruz yapsan bi türlü yapmasan iki türlü bu işler .. neyse canım inşallah biterse kurtulcam :26::26:
afiyet olsunoki bende tam aynı şeyi dicektimkarnımdan bi sesler geliyo hem çalıyo hem oynuyo
haklısın canım 40 lira ne kiİpekimmmm aöf den bahsedion sanırım sorma benimde çalışmam lazım ama olmuyonapcam bilmiorumm
işyerinde nasıl çalışılırki? ewdede zaman yok :111:
bende ewlenince ilk 2 yıl kaldımbaktım olmuyo 2 yılda dondurdum sonuç 8 yıl oldu bu yıl halletsek barim yaa...
ipem bak birbirimize haber verelim geçtikmi kaldıkmı.. ki inşallah ii haberler veririz canım bu yıl biter...
aynen melekimmm çok fazla alıolar.. öle güya harçları kaldırdılar.. o 40-45tl yi kaldırmışlar dalga geçiolar resmen yaa...
üzülme canım hayırlısı olsunnapayım bebişim yaa belim çok ağrıyo sankim adetm gelcekmiş gibi.. kasıklarımda aynı.. bukezde 13 gün ewweldenmi gelcek ne :26:
anlıcağın bu ayda hamiş olamadım sanırsam
nazım ben 1 tane okudum diğerinide yarına kadar okurum...[TABLE="class: Grid, width: 600"]
[TR]
[TD]Dua Sahipleri[/TD]
[TD]41 Meryem[/TD]
[TD]Sonuc[/TD]
[TD]Durum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Pureıpek[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD] okudu[/TD]
[TD] okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Ilhanazz[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD] okudu[/TD]
[TD] okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Yasakhayal[/TD]
[TD]2 [/TD]
[TD] okudu[/TD]
[TD] okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Melek81[/TD]
[TD]2 [/TD]
[TD][/TD]
[TD] okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Zikzak[/TD]
[TD]2 [/TD]
[TD][/TD]
[TD] okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] EdAaaAaaAA[/TD]
[TD]2 [/TD]
[TD][/TD]
[TD] okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Zeynepnur[/TD]
[TD]2 [/TD]
[TD][/TD]
[TD] okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Hancek[/TD]
[TD]2 [/TD]
[TD][/TD]
[TD] okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Canomm[/TD]
[TD]2 [/TD]
[TD][/TD]
[TD] okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Mersah 22 [/TD]
[TD]2 [/TD]
[TD] okudu[/TD]
[TD] okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Buryuk [/TD]
[TD]7 [/TD]
[TD][/TD]
[TD] okunuyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Ababy [/TD]
[TD]2 [/TD]
[TD][/TD]
[TD] perşembe başlanıcak....[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Zuhalzerrin[/TD]
[TD]2 [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Karamel[/TD]
[TD]2 [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] monarossa[/TD]
[TD]2 [/TD]
[TD] 1 ad. okudu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] basa86[/TD]
[TD]2 [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] kutuktupense[/TD]
[TD]2 [/TD]
[TD] okudu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] melek1984 [/TD]
[TD]*** [/TD]
[TD] ***[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ayynuuurr [/TD]
[TD]2 [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Nuarin [/TD]
[TD]*** [/TD]
[TD] ***[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] hopefor [/TD]
[TD]***[/TD]
[TD]***[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] miamore [/TD]
[TD]*** [/TD]
[TD] *** [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Toplam[/TD]
[TD]41 [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
canlar düşündük taşındıkk sadece 41 meryem okumaya karar verdik .. şimdilik listemiz bu okuyamam diyen arkadaşlarmız varsa seve seve kabul ederiz... nekadar çabcuk olursan okadar hızlı sıra atlar ve katılar herkese okumuş oluruzz.....
benim anladığım dildenn
şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim
ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....
Tilavet açıklama:
Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.
Allah kabul etsin inşallahhh
Yaw melegim cok yogunum hersey sikistiriyo beni regl de gelmedi dr gittim hic bisi yok dedisarılam örtmeenim yawbende seni özledim nerdesin hiç görünmüyon...adet oldun mu:26:
hanımlar nasılsınız ?
kimler var kimler yok bilemedim hayırlı günleriniz olsun
daha öncelerdede gecikirmiydi böyle:26:Yaw melegim cok yogunum hersey sikistiriyo beni regl de gelmedi dr gittim hic bisi yok dedi
İpeeem gec kaldim ama... naber canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?