- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #44.901
merhabalar herkeslere güzel dilekler ve umutlarla..
sarılam örtmeenim yawbende seni özledim nerdesin hiç görünmüyon...adet oldun mu:26:
oki bende tam aynı şeyi dicektimkarnımdan bi sesler geliyo hem çalıyo hem oynuyo
olsun kızçem nolcak yaw, ben istanbuldaym bu arada
tahminen 26 - 28 nisan olabilir gibi yasakım önümüzdeki haftasonu gbim yani ???
kıss morem hoşgeldin .. yasakhayalimi uyutmuyon sen horul horul
üleyimddir sağolasın kızçem :13::13::13:
yaww boşver napcan 5 kalbi sen yawsen bu yaz 2 kalpcik olcan melekim biri göğüsde biri göbüşde, ikisi de pıt pıt atıcak Insallah . Masallah . Subhanallah
kiscem sen unutmussun herseyi yazdim ya sana senn ulm de ben berlin in berlindeyimmbak zekam nasi hic unutmuyom
olsun kızçem nolcak yaw, ben istanbuldaym bu arada
hosgeldin nazim,
meryem süresini okudum canim..haberin olsun
günaydin canim
bak bende akilmi kaldi...hehehe...
evet dogru, ama birgün gelecem insallah berline...o zaman görüsürüz insallah canim.
sen calisiyormuydun?
hmm...anlamisim....
kiz benim esimin halasi istanbulda..ben daha hic gelmedim...insallah esim beni orda gezdirecekmis...o zaman insallah sanada ugrarim...gezeriz :)
nazım ben 1 tane okudum diğerinide yarına kadar okurum...
allah kabul etsin inş
merhaba kızçem hoşgeldin nasılsın
günaydin canim
amin insallah sende sende
yazdım ama görmedinana meleğimmm taa nezaman yazmışınnn moreee
ağzını yerim kıs senin ne güzel laf öyle o inşolsun kızçem nolcak yaw, ben istanbuldaym bu arada
tahminen 26 - 28 nisan olabilir gibi yasakım önümüzdeki haftasonu gbim yani ???
kıss morem hoşgeldin .. yasakhayalimi uyutmuyon sen horul horul
üleyimddir sağolasın kızçem :13::13::13:
yaww boşver napcan 5 kalbi sen yawsen bu yaz 2 kalpcik olcan melekim biri göğüsde biri göbüşde, ikisi de pıt pıt atıcak Insallah . Masallah . Subhanallah
melekim dün sana ne dedim ben ksicem topik bos olunca gel hergün 10 smile yapip göndersen bi kac hafta icinde hallolur dedim yok yapmamissinnnsonrada 5 kalpcik olacam diyosun aglayip duruyonn
yine eskiye döndümyeni avatarrınnn hayılrı olsunnn kuşummmm
morem gelmemiş hala bu saate kalmazdı pek yaww :44::44::44:
basakım sen nasılsın kızçem
hoşbulduk buraya girince daha iyiyim kendimi daha iyi hissediyorum...sizler nasılsınız..
allah kabul etsin basamm
gel basam gellyok calismiyom kiscem 3.düüskten sonra biraktim herseyii
kiscem sen unutmussun herseyi yazdim ya sana senn ulm de ben berlin in berlindeyimmbak zekam nasi hic unutmuyom
ipekim deme öyle yauu olacak inşallah doğru zamanı bekliyorlar bizim bebikler nazlı biraz
melekim dün sana ne dedim ben ksicem topik bos olunca gel hergün 10 smile yapip göndersen bi kac hafta icinde hallolur dedim yok yapmamissinnnsonrada 5 kalpcik olacam diyosun aglayip duruyonn
günaydin canim
bak bende akilmi kaldi...hehehe...
evet dogru, ama birgün gelecem insallah berline...o zaman görüsürüz insallah canim.
sen calisiyormuydun?
hmm...anlamisim....
kiz benim esimin halasi istanbulda..ben daha hic gelmedim...insallah esim beni orda gezdirecekmis...o zaman insallah sanada ugrarim...gezeriz :)
hoşbulduk buraya girince daha iyiyim kendimi daha iyi hissediyorum...sizler nasılsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?