Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ben de yorgunumm habıbtemm yaaw mısafırlerım vardıı kalabalıkk cok yoruldumm

edamm hayirli olsuna daaha gelende cok olur kiscemmmrabbim eksiklerini göstermesin olsun berekettir gelsinelr yeni evineeeeesende dinlen rabbim kolaylik versin sanaaaaen kötü günün böyle olsunnnnn

edamm hayirli olsuna daaha gelende cok olur kiscemmmrabbim eksiklerini göstermesin olsun berekettir gelsinelr yeni evineeeeesende dinlen rabbim kolaylik versin sanaaaaen kötü günün böyle olsunnnnn

aminnnnnnnnnnnnnn

yok habıbtemm mısafırden hıc korkmamm ben aksıne cok severımmm yalnızlık benı sıkar sureklı yanımda bırılerı olsunn ısterımm yalnız malum daha yenı tasındıkk acayıp yorgunum yorgunlugumu atamadm acıkcası o yuzden ustunede mısafır falan olunca bıtkınn dusuyorum, ama olsun rabbım kolaylıgını verdııı yınede ıyıyımm sukurlr olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…