Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

alıştım canım googleden yazmak zor oluyordu bu hızlı birde alıntılarda null yazmada super:128:

ivett canım yawwww o ve şu başa dönmeler olmasaa sistem idee işte ben bi kk yönetime msj atımm bakımmm ne dicekler programcılarına sölesinlerr düzeltsinnn kociş kısa bi işi var dedii :44::44::44::44:

internetim çok yavaş canım o yüzden malesef .
hayatta benim keşkelerim çok ama yaşaığım en güzel zamanlar şuan eşimle yaşadığım zamanlarım inşallah birde bebişlerimiz olsa ben hayattan daha ne isterim .

ivett canım yawwww o ve şu başa dönmeler olmasaa sistem idee işte ben bi kk yönetime msj atımm bakımmm ne dicekler programcılarına sölesinlerr düzeltsinnn kociş kısa bi işi var dedii :44::44::44::44:

bencede atılan mesajlar otomatik görünse iyi olacak o yüzden yetişemiyorum nette yavaş zaten iyice zorlaşıyor vallahi

benimde bugün bi yavaşlama var yawww sinir oldummm

ah ahh kızçemmm keşkeler olmasssaaa ahhh keşke olmasaaa

intrnet telden canım ama laptoptan giriyorum canım yerle ilgili sorun canım ev basık kaldığı için o yüzden iyi çekmıyor malesef

anladımm canımmm cebinn telefonun netleri yavaşlarr pc de evett

38 mii

cin ali nin dişi versionu gibi kızçemmmm

haklısın canım çok zayıfmış kızçem
şok oldummm şimdiiii

aynen cnm ben de evlenmeden evvel zayıftım 36 beden giyiyordum a ma şimdi 44 malesefff kafayı yicemm yakındaaaaaaa offffffffff kızlar birazdan pilav yapmak için mutfaga gitçem kusura bakmayın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…