- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #56.301
alıştım canım googleden yazmak zor oluyordu bu hızlı birde alıntılarda null yazmada super:128:
iyi olur canım valla
rabbim doğru yoldan ayırmasin seytana uydurmasin
kaç kilodunda cicimmm ben 49
bitanelerimmm şimdi geçmişi okurkenn gördüm gece edam gelmiş ve yasakımla dertleşmişş
kızçemiizin ablasının göğsünde kötü huylu tümör çıkmışşrabbim öncelikle acil şifa versinn
biliirm elden bişey gelse hepmizin canla başla yaparızz ama elden bişey gelmior malesef
sadece yapabileceğimizi yapmaya çalışalım ve diorum ki rabbim kabul etsinnnn can arlkadaşımızın
ablasına 41 yasin okuyalım..... Rabbimm biizm gibi kalbi gönlü temiz kızçelerin dualarını kabul eder ...
Kim okumak isterse adını yazdırsınn lütfenn... şimdiden edam adına teşekür ederimm....
Rabbimm el açıp dua eden bizlerin dualarını kabul etsinn.....allah hepinizden razı olsunnn ....
alinti moremmmmm
kisi basi iki veya 3 er yasini serif okusak bi an önce 41 tamamlar bagislariz edamin ablasinaaaaainsallah tüm kiscelerimiz duyarli olacak biliyorum bunuuuu
ivett canım yawwww o ve şu başa dönmeler olmasaa sistem idee işte ben bi kk yönetime msj atımm bakımmm ne dicekler programcılarına sölesinlerr düzeltsinnn kociş kısa bi işi var dedii :44::44::44::44:
kiz evlenmeden önce 38dim şimdi iyiyim boyum uzun değil
internetim çok yavaş canım o yüzden malesef .
hayatta benim keşkelerim çok ama yaşaığım en güzel zamanlar şuan eşimle yaşadığım zamanlarım inşallah birde bebişlerimiz olsa ben hayattan daha ne isterim .
anladım canımmmmmmm
bencede atılan mesajlar otomatik görünse iyi olacak o yüzden yetişemiyorum nette yavaş zaten iyice zorlaşıyor vallahi
kiz evlenmeden önce 38dim şimdi iyiyim boyum uzun değil
sende telden mi giryonn canımmmm
ahhh ahhh kilo alamiyordummm
cicisler toto bisey yoktu kiss yeni yeni oldular
intrnet telden canım ama laptoptan giriyorum canım yerle ilgili sorun canım ev basık kaldığı için o yüzden iyi çekmıyor malesef
cicisler toto bisey yoktu kiss yeni yeni oldularha ha ha
38 mii
cin ali nin dişi versionu gibi kızçemmmm
haklısın canımçok zayıfmış kızçem
şok oldummm şimdiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?